Ceyhun Adıyaman 14 Ağustos 2024 Paylaş 14 Ağustos 2024 Merhaba, bu hata kodu nedir bilen var mı? Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 15 Ağustos 2024 Paylaş 15 Ağustos 2024 Harun Kocaçalışkan yazdı: Arabada sorun varmı? Aaaabiii bunlar böyle 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 15 Ağustos 2024 Paylaş 15 Ağustos 2024 @Harun Kocaçalışkan sıcaklık sensörü olabilir mi Yurtdışındakiler de çözememiş. Hava soğutucu sensörünü işaret ediyor kod. Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 15 Ağustos 2024 Paylaş 15 Ağustos 2024 Ford için uygun cihazla bakmanızı öneririm. Bütün modüllere erişebiliyor olsa dahi genel kod olarak görme ihtimali var böyle. Bu kod ile bakınca ısı müşürüne dair hata gibi duruyor. Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 15 Ağustos 2024 Paylaş 15 Ağustos 2024 Tamer Topaç yazdı: @Harun Kocaçalışkan sıcaklık sensörü olabilir mi Yurtdışındakiler de çözememiş. Hava soğutucu sensörünü işaret ediyor kod. Açıkçası bizim böyle bir sensör var mı varsa da nerede bilmiyorum. Hava soğutucu ne olaki. Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 15 Ağustos 2024 Paylaş 15 Ağustos 2024 Harun Kocaçalışkan yazdı: Hava soğutucu ne olaki. O ne son hava bükücü . İntercooler den gelen boru o. Yorum bağlantısı
Ceyhun Adıyaman 15 Ağustos 2024 Yazar Paylaş 15 Ağustos 2024 Motor ısınınca hava yakıt karışımını ayarlayamıyor. Motor soğukken sıkıntı yok. 60 km hızı geçince sabit hızda ve motor sıcakken kerkme yapıyor duman atıyor. Her 6 ayda bir sanziman takozunu değiştiriyorum hatta motor takozlarida degisme evresine geldi. Yorum bağlantısı
Murat Gök 16 dakika önce Paylaş 16 dakika önce (düzenlendi) Sorunu cozdunuz mu? Bu sorun MAP sensorunden kaynakliyor. Map hem basinc hem sicaklik olcuyor. Orjinali ile degisin ve ecu ile baglantisini kontrol edin. Duzelecektir diye umuyorum... 16 dakika önce tarihinde Murat Gök tarafından düzenlendi Ekleme Yorum bağlantısı
Recommended Posts