Azad Mirzade 5 Mart Paylaş 5 Mart Mertol Kip yazdı: Bunlar parayı çekiş saatleri olmasın sakın? şöyle ki ben işe arabayla gidip gelmiyorum cuma günü başakşehire gidiyorum pazar günü dönüyorum, o sebeple bu şekil giriş çıkışlar mantıklı değil. parayı da normal saatinde çeksin canım bakiye otomatik zaten 500 tl hep oluyor hgs'de. umarım karşı şeritin şeysi okumuyordur sizler de bi kontrol edin benzer sorunlar var mıdır. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 6 Mart Paylaş 6 Mart Azad Mirzade yazdı: şöyle ki ben işe arabayla gidip gelmiyorum cuma günü başakşehire gidiyorum pazar günü dönüyorum, o sebeple bu şekil giriş çıkışlar mantıklı değil. parayı da normal saatinde çeksin canım bakiye otomatik zaten 500 tl hep oluyor hgs'de. umarım karşı şeritin şeysi okumuyordur sizler de bi kontrol edin benzer sorunlar var mıdır. son 3 geçişime baktım. Sorun yok. Bende hgs etiketi var. kuzey dediği sanırım asya avrupa yönü. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 6 Mart Paylaş 6 Mart karşı şeridin alıcısı sizin aracınızı görmüş olma olasılığı için sensörlerden birinin zıt girişte olması lazım. Hatırladığım kadarıyla asya tarafında aynı hizadalar. Ama emin değilim. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Mart Paylaş 6 Mart gagılda buna benzer sorunlar dolu çözümü bilemedim sebebini de Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Mart Paylaş 6 Mart Azad Mirzade yazdı: Sistemde hata mı olmuş yoksa köprüden geçerken artık iki kere mü ütülüyoruz? FSM KÖPRÜSÜ- FSM KÖPRÜSÜ KUZEY 15 Temmuz da öyle. Geçişlerime baktım.. bende tek satır görünüyor.. Kuzey dediği Avrupa yönü Yorum bağlantısı
Recep Yavuz Pazartesi 17:06 Paylaş Pazartesi 17:06 Bu bayram kısa da olsa gidip büyüklerimizi görelim diye bir karar verdim. Tam da niyetlenmiştim "parasız yollarda tıngır mıngır giderim" derken bugün whatsapp grubundan bir mesaj geldi. "Trafik Cezaları Düzenlemesinin Detayları Belli Oldu..." Bir açtım baktım, 12binler 15binler 20binlerden bahsediyorlar. Düşündüm, Gelibolu rampasından indin, Evreşe sapağına gelmeden daldın ve meşhur EDS' yi farketmedin binlerce insan gibi... Bi de 70 olan hız sınırında, ticari olmayan hususilere 60 'la bile ceza yazdıklarını okudum ya şikayetvarda... En iyisi 1005 tl verip Malkara'dan gir Lapseki'den çık... Hatta mümkünse Balıkesir'e kadar yapın o yolu, yine gideceğim söz... 2 Yorum bağlantısı
Recep Yavuz Salı 11:44 Paylaş Salı 11:44 (düzenlendi) Bugün bi hesap yaptım. Çanakkale köprüsü pek bi havalı sanırım. En pahalı köprümüz diye biliyorum. Araba Tekirdağ - Balıkesir arası Çanakkale köprü ücreti kadar yakıyor neredeyse. Geçerken epey bir farklı duygularla boğuşmak zorunda kalıyorsun köprüde Salı 11:49 tarihinde Recep Yavuz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Salı 12:26 Paylaş Salı 12:26 Recep Yavuz yazdı: Bugün bi hesap yaptım. Çanakkale köprüsü pek bi havalı sanırım. En pahalı köprümüz diye biliyorum. Araba Tekirdağ - Balıkesir arası Çanakkale köprü ücreti kadar yakıyor neredeyse. Geçerken epey bir farklı duygularla boğuşmak zorunda kalıyorsun köprüde recep opel ne oldu ya? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Salı 16:38 Paylaş Salı 16:38 En az ceza, en pahalı köprüden ucuz. Birkaç kere ceza yemek de olası. Bu yaz otoban varsa devlet yoluna girmeyeceğim. Ben radara çok dikkat ederim. Hız da yapmam. 20 senede bir kere hız cezası yedim. Ben bile kendime güvenmiyorum. 3 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Salı 20:27 Paylaş Salı 20:27 Mehmet Ozyurek yazdı: Köprülere ara zam yok demi bir zenci daha koyacaklarmış 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Dün saat 11:32 Paylaş Dün saat 11:32 Doğan Arşiray yazdı: bir zenci daha koyacaklarmış Dişi mi? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Dün saat 11:58 Paylaş Dün saat 11:58 Yola çıkacaklar dikkat.. Çok ciddi radar uygulaması varmış. Tüm hız kurallarına uyun, yoksa edevletten anında düşüyormuş zaten.. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 12:27 Paylaş Dün saat 12:27 Mehmet Ozyurek yazdı: Yola çıkacaklar dikkat.. Çok ciddi radar uygulaması varmış. Tüm hız kurallarına uyun, yoksa edevletten anında düşüyormuş zaten.. asfalt gözükmücek yolda, ne hızı? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Dün saat 12:55 Paylaş Dün saat 12:55 Twitter’da çok şikayet var. milletin genel yorumu, suçuna veya tabela okuyamama, algılayamama, dikkatsizliğine kılıf uydurma şeklinde. Cezalar hükümetin para toplama şekli olabilir. De uyulması gereken hız sınırlarına uymamak için yaygara koparmak neden yani. 100 müteahhitten veya mal sahibinden 1 tanesi yasaya tam uygun iş yapıyor. Diğerleri hep kaçak göcek peşinde. Çağlar Bayur yazdı: asfalt gözükmücek yolda, ne hızı? tatil az. İstanbulda öğleden sonraki trafiği düşünemiyorum. Tüm yollar bordo renkte olur Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 12:57 Paylaş Dün saat 12:57 Tansu Kalafatoğlu yazdı: İstanbulda öğleden sonraki trafiği bişi olmaz yarısı gitti zaten 3 gündür yollar boş şehir içi Tansu Kalafatoğlu yazdı: Twitter’da çok şikayet var. benzin yeterince pahalı değil hep ondan oluyor, şu anki olması gereken 65-70 TL 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Dün saat 14:01 Paylaş Dün saat 14:01 Çağlar Bayur yazdı: bişi olmaz yarısı gitti zaten 3 gündür yollar boş şehir içi benzin yeterince pahalı değil hep ondan oluyor, şu anki olması gereken 65-70 TL Son Ramazan bayramında istanbul çok fenaydı Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Dün saat 14:04 Paylaş Dün saat 14:04 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Cezalar hükümetin para toplama şekli olabilir. De uyulması gereken hız sınırlarına uymamak için yaygara koparmak neden yani. Sorun 3-4 şeritli 70 km'lik çevre yolları bence. 30 km hıza düşülen kavşaklar.. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Çankaya Dün saat 14:14 Paylaş Dün saat 14:14 çevre yolu yapıp etrafını imara açıyorsun, sonra da meskun mahal... 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Dün saat 18:25 Paylaş Dün saat 18:25 Mehmet Ozyurek yazdı: Sorun 3-4 şeritli 70 km'lik çevre yolları bence. 30 km hıza düşülen kavşaklar.. İnsanlar bölünmüş yolda 123 ile radar yemekten, otobanda fazla radar olmasından da şikayetçi. Yani otobanda 143 ile gitmek de yetmiyor. o yüzden isteğin sınırı yok. Otobanda sınırı 150 yaptık desek neden 170 değil derler. Şerit sayısı artınca hız artmalı mı Mesela bu yolda sınır 35 mil/s Esas sorun elbette yanlış planlama. Otoyol azlığı. Bir kere tüm iller arası yolların otoyol olması lazım. Şehrin ortasından geçen devlet yolları tehlikeli. Bu yollar şehrin dışından geçmeli ama bazen bu mümkün olmuyor. E şehir içinde mecbur 50-70-82 sınır koyuyor Yorum bağlantısı
Evren Erakçora Dün saat 18:28 Paylaş Dün saat 18:28 Bir çok otomabilde hız göstergesinde 50km de kırmızı çizgi var. 120,130a koymamış ama 50de var mesela. Yorum bağlantısı
Recep Yavuz 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Yola çıkacaklar dikkat.. Çok ciddi radar uygulaması varmış. Tüm hız kurallarına uyun, yoksa edevletten anında düşüyormuş zaten.. E devletten hemen düşüyor değil mi? Her tarafta radar var evet ancak bu twitter da herkes tuzak gibi olan radarlardan bahsediyor. Yola çıkmadan önce de okumuştum. 110-120 ile seyir halindeyken, bir kavşakta direk hız sınırı 70 e düşüyor. Bir kaç kez fren yapmayı denedim ama araç içindekiler oldukça endişeli bir şekilde freni hissediyor haliyle. 90 la gitsem 5 vites tın tın yol bitmiyor. Lapsekiden çıktıktan sonra Bandırma üzerinden Balıkesire geldik çok şükür ama yol boyu hep acaba bu kavşaklarda ceza yemiş miyiz diye düşünmedim değil yani. Az önce twit dizilerini okudum, 9 bin ceza yiyen var hızdan. İlginç şeyler oluyor. Dikkat edin arkadaşlar. Mehmet Göktürk yazdı: recep opel ne oldu ya? Opel duruyor hocam? Gözümüz gibi bakıyoruz. Neden sordunuz? Yorum bağlantısı
Recommended Posts