H.Cenk Bayrakçı 23 saat önce Paylaş 23 saat önce (düzenlendi) Eylül ayının başında hanımın sempozyumu var Budapeşte'de. Arabayla gitmeyi düşünüyoruz ailecek. Macaristan'ı biliyorum, ancak rota güzergahı ve gezilecek yer önerisi olan var mı? Bir de araçla giderken nelere dikkat edilmeli? 2 araba peş peşe gideceğiz. Ayrı konu mu açsam ne? 23 saat önce tarihinde H.Cenk Bayrakçı tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 saat önce Paylaş 17 saat önce H.Cenk Bayrakçı yazdı: Ayrı konu mu açsam ne? şarj istasyon liste app ile mi? 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 16 saat önce Yazar Paylaş 16 saat önce H.Cenk Bayrakçı yazdı: Eylül ayının başında hanımın sempozyumu var Budapeşte'de. Arabayla gitmeyi düşünüyoruz ailecek. Macaristan'ı biliyorum, ancak rota güzergahı ve gezilecek yer önerisi olan var mı? Bir de araçla giderken nelere dikkat edilmeli? 2 araba peş peşe gideceğiz. Ayrı konu mu açsam ne? Cenk hocam Viyana'daki iki müze mutlaka gezilmeli, sanat ve bilim tarihi müzeleri. 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Çağlar Bayur yazdı: şarj istasyon liste app ile mi? Bana kalsa elektrikli ile gideceğim. Ama diğer araç benzinli. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 3 saat önce Paylaş 3 saat önce H.Cenk Bayrakçı yazdı: Ayrı konu mu açsam ne? Başlığı değiştirelim. Balkanlara giden sıcak hava dalgası 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts