Ali Elöver 20 Ağustos 2024 Paylaş 20 Ağustos 2024 Ayrılık niyetine girince hatıra amaçlı burda dursun... İlanı açtım, konusu da bize eğlencelik. Uzun yıllardır Opelciyim zaten, günlük olarak Grandland 1.5 Dizel kullanıyorum. Bu da hobi veya son oyuncak diyebiliriz. Öncesi biraz karışık, 4x4 Tipo Turbom, MK2 Golf 1.8 T Quattro 265 Bg projeleri sonrası sakin güvenilir bir otomobil. Aslında araba burdan dostum Mert Can Üzger'in. 5 sene o kullandı, 2 senedir bende. Forum arabası sonuçta, bilenler var. Corsa D OPC özel bir araç, orjinal Recaro koltukları, yol tutuşu, ufak tasarım detayları ile zamanına hatta bugün bile parasına göre çok keyifli bir araba. Opel in gerçel Opel olduğu Alman zamanları, mesela Grandland PSA , fransızlık bariz hissediliyor, Alman tokluğu yok ama yine de çok sorunuz iyi bir şanzıman ve motora sahip. Sağ olsun çok saglıklı bir şekilde standart 192 Bg gücünü,motor içini forged yaparak ve büyük turbo ile 290 Bg üstüne çıkarmış. Bu gücü de standart enjektör ve pompa yakıtı ile veriyor. Kısık ayarda 1.3 Bar ve 6500 dd cevirerek, özel katkı yakıt yok, etanol yok , yüksek basınç yok... 6 senedir bu setup ile sorunsuz yürüyor, bilmeyene had bildiriyor, şaka yapıyor yolda kendini hızlı sanan birçok arabaya. 100-200 hızlanma 13 sn civarı. 100-200 Gidişini, sesini, ufak detayları merak edenler için instagram adresi corsa opc instagram Burda da kendisi 20 Yorum bağlantısı
Bahadır Taşpolat 20 Ağustos 2024 Paylaş 20 Ağustos 2024 Maşallah ciddi emek var araçta kazasız belasız 1 Yorum bağlantısı
Ali Elöver 20 Ağustos 2024 Yazar Paylaş 20 Ağustos 2024 (düzenlendi) Bahadır Taşpolat yazdı: Maşallah ciddi emek var araçta kazasız belasız Cümlemize , teşekkür ederim. emek ciddi maddi ve manevi tamamen MertCan kardeşimizin, o da çok eski forumdaş. Banada çok çok güzel bir rakama verdi sağolsun, tam dost işi yaptı 2 sene önce. ben de hafta sonları keyfini sürüyorum eski arkadaş dayanişması, araba eş dost arasında kaldı. 20 Ağustos 2024 tarihinde Ali Elöver tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Cem Işık 20 Ağustos 2024 Paylaş 20 Ağustos 2024 Ooo kimleri görüyorum Ali abi, şükür kavuşturana.. ? 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 20 Ağustos 2024 Paylaş 20 Ağustos 2024 Hayırlı olsun. Çata pata gizli can yakar. 1.3 tce pöfff 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 20 Ağustos 2024 Paylaş 20 Ağustos 2024 Motordaki rekorlar bile özenle seçilmiş.. Maşallah.. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 20 Ağustos 2024 Paylaş 20 Ağustos 2024 Vaay canavar gibi, buna standart olmayan ne denk gelir, dur bakiim, hah Renault Clio RS TROPHY 264 hp. 100-200 13 sn. Nurburgring 8.23 lük derecesi ile baya iyiydi gerçekten, ne arabalar var arkadaş Yorum bağlantısı
Ali Elöver 20 Ağustos 2024 Yazar Paylaş 20 Ağustos 2024 Cem Işık yazdı: Ooo kimleri görüyorum Ali abi, şükür kavuşturana.. ? Cem kardeşim ? Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 20 Ağustos 2024 Paylaş 20 Ağustos 2024 Neredesin sen Tırtlarıöver, o ne yaşlanmışmısın ne Yorum bağlantısı
Ali Elöver 20 Ağustos 2024 Yazar Paylaş 20 Ağustos 2024 Mehmet Ozyurek yazdı: Motordaki rekorlar bile özenle seçilmiş.. Maşallah.. Gerçekten çok emek var, görünenden fazlası. Mertcan elinden geleni yapmış maddi olarak Ali Cihangiroğlu yazdı: Vaay canavar gibi, buna standart olmayan ne denk gelir, dur bakiim, hah Renault Clio RS TROPHY 264 hp. 100-200 13 sn. Nurburgring 8.23 lük derecesi ile baya iyiydi gerçekten, ne arabalar var arkadaş Eyvallah Ali kardeş, tabi sen kullanamazsın bunu 68 bg Fiesta ya alışıksın ?, ilk 1 km de patlatırsın alimallah... ? Var var neler var, bu ne ki... Ali Cihangiroğlu yazdı: Neredesin sen Tırtlarıöver, o ne yaşlanmışmısın ne Senin gibi 20 sene önceki profil fotoğrafı hala kullanmıyorum ondan. ? 4 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 20 Ağustos 2024 Paylaş 20 Ağustos 2024 (düzenlendi) Ali Elöver yazdı: Gerçekten çok emek var, görünenden fazlası. Mertcan elinden geleni yapmış maddi olarak Eyvallah Ali kardeş, tabi sen kullanamazsın bunu 68 bg Fiesta ya alışıksın ?, ilk 1 km de patlatırsın alimallah... ? Var var neler var, bu ne ki... Fiesta tarih oldu be kardeş, 3 el değiştirdi yine satılık, fena bakmışım eskitememişler.... Gelsene buralara, bak ekip sağlam, buluşma yaparız, opc ile tokatlarsın, daha olsun Heheh, ben hala aynıyım, gel bakalım kim daha yaşlanmış, fazla hp ler yıpratmış seni belli 20 Ağustos 2024 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 20 Ağustos 2024 Paylaş 20 Ağustos 2024 Yanlış hatırlamıyorsam forum buluşmalarından birinde Servet abi kullanmıştı sağ olsun onunla beraber binmiştim deli fişek gidiyor. Maşallah. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Ağustos 2024 Paylaş 20 Ağustos 2024 burda opellerinize 350 veren bi çete var, B006 lastikler nedir o detayı alalım , radyatör işlemli mi özelikle? 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 20 Ağustos 2024 Paylaş 20 Ağustos 2024 (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: burda opellerinize 350 veren bi çete var, B006 lastikler nedir o detayı alalım , radyatör işlemli mi özelikle? düşenin dostu olmaz çetesidir o ben 250 diye duydum ama bilemedim şimdi 20 Ağustos 2024 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 20 Ağustos 2024 Paylaş 20 Ağustos 2024 Mehmet Yeter yazdı: Yanlış hatırlamıyorsam forum buluşmalarından birinde Servet abi kullanmıştı sağ olsun onunla beraber binmiştim deli fişek gidiyor. Maşallah. Yazıyordum. Stok idi o zaman ki Allah belasını versin demiştim? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 20 Ağustos 2024 Paylaş 20 Ağustos 2024 oooo ali bey gelmiş hoş geldin tekrardan. hep güzel özellikli arabaları bize tanıtıyorsun. abart puntonun şaka yaptığı dönemleri hatırlıyorum. 1 Yorum bağlantısı
Ali Elöver 20 Ağustos 2024 Yazar Paylaş 20 Ağustos 2024 Ali Cihangiroğlu yazdı: Fiesta tarih oldu be kardeş, 3 el değiştirdi yine satılık, fena bakmışım eskitememişler.... Gelsene buralara, bak ekip sağlam, buluşma yaparız, opc ile tokatlarsın, daha olsun Heheh, ben hala aynıyım, gel bakalım kim daha yaşlanmış, fazla hp ler yıpratmış seni belli Eyvallah, yaşlandım tabi... Sağlık olsun Aman olsun ne o öyle 68 bg abs yok tel maşa, zaten araba sürmeyi bilmezsin allah muhafaza iyi ki sattın ? Opc ile çok nadir basıyorum. Genelde ışıktan ışığa veya sollamada sıkıyorum. Uzun yola nadiren çıktım, hep şehir içi cadde sahil arabasi. Altınoluk a geldim bu ay başı 4 5 gün ama Grandland ile, kimseyi tokatlamaz anca gidiyor kendini taşıyor. Sen dede gibi olmuşsun, ben sana göre ohoo genç delikanlı Mehmet Yeter yazdı: Yanlış hatırlamıyorsam forum buluşmalarından birinde Servet abi kullanmıştı sağ olsun onunla beraber binmiştim deli fişek gidiyor. Maşallah. Teşekkür ederim, üstüne 100 bg oldu diye düşünüyorum ? Çağlar Bayur yazdı: burda opellerinize 350 veren bi çete var, B006 lastikler nedir o detayı alalım , radyatör işlemli mi özelikle? Değerli abim, Takas yapalım, çupra sevdiğim tatlı su balığı, zayıf güçsüz ama olsun otomatik candır... Gerçek arabaya bin artık... Detaylar anca mangal başında, öyle klavye den olmas Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 20 Ağustos 2024 Paylaş 20 Ağustos 2024 Ali Elöver yazdı: Eyvallah, yaşlandım tabi... Sağlık olsun Aman olsun ne o öyle 68 bg abs yok tel maşa, zaten araba sürmeyi bilmezsin allah muhafaza iyi ki sattın ? Opc ile çok nadir basıyorum. Genelde ışıktan ışığa veya sollamada sıkıyorum. Uzun yola nadiren çıktım, hep şehir içi cadde sahil arabasi. Altınoluk a geldim bu ay başı 4 5 gün ama Grandland ile, kimseyi tokatlamaz anca gidiyor kendini taşıyor. Sen dede gibi olmuşsun, ben sana göre ohoo genç delikanlı Fiesta da abs vardı abi lütfen. Kullanacak kadar hızlanamıyordu tabi o ayrı. Hava 35 derece ve üzeriyse bana dokunma ne olur diye ağlıyordu araba. İntercooler falan yok stereonun icad edildiği yıllar. Maykıl ceksın siyah. Tr de başka hükümet var falan 2 Yorum bağlantısı
Ali Elöver 20 Ağustos 2024 Yazar Paylaş 20 Ağustos 2024 Ali Cihangiroğlu yazdı: düşenin dostu olmaz çetesidir o ben 250 diye duydum ama bilemedim şimdi O paraya anca eksoz ve turbo alırsınız kardeş. Mertcan döver valla adam kaç sene uğraştı yaptı bu canavarı. Ne emek var mühendislik var. Sonuçta stage 3 bu araba Selim Bilgin yazdı: Kimleri görüyorum. Kardeşim nasılsın ? Servet Aydın yazdı: Yazıyordum. Stok idi o zaman ki Allah belasını versin demiştim? 192 bg e mi... Sen basamamışsin Servet Abey, araba ne yapsın?.. Gelim de şimdi gör şapkan uçsun, hem senin rca da bende vermem valla Mehmet Kazancıoğlu yazdı: oooo ali bey gelmiş hoş geldin tekrardan. hep güzel özellikli arabaları bize tanıtıyorsun. abart puntonun şaka yaptığı dönemleri hatırlıyorum. Ahh Mehmet kardeşim 150.bg için ne tiyatro dönerdi o. Zamanlar tabi başkaydi ? v6 mondeo tokatladık 1.4 Punto ile 1 Yorum bağlantısı
Ali Elöver 20 Ağustos 2024 Yazar Paylaş 20 Ağustos 2024 İlkay Başaran yazdı: Fiesta da abs vardı abi lütfen. Kullanacak kadar hızlanamıyordu tabi o ayrı. Hava 35 derece ve üzeriyse bana dokunma ne olur diye ağlıyordu araba. İntercooler falan yok stereonun icad edildiği yıllar. Maykıl ceksın siyah. Tr de başka hükümet var falan Hahaha dimi İlkaycim, varlığı kanıtlanmaz boot sanal Ali ve şaşı xenon Fiestasi, yıllarca kaçtı saklandı benden. Sonunda ezdim dandik arabasını clk ile Abs var mıydı yaa. Ne bilim 68 bg olunca ayağını kapıyı açıp yere sürtsen durur Çakmaktaș gibi 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 20 Ağustos 2024 Paylaş 20 Ağustos 2024 Ali Elöver yazdı: Hahaha dimi İlkaycim, varlığı kanıtlanmaz boot sanal Ali ve şaşı xenon Fiestasi, yıllarca kaçtı saklandı benden. Sonunda ezdim dandik arabasını clk ile Abs var mıydı yaa. Ne bilim 68 bg olunca ayağını kapıyı açıp yere sürtsen durur Çakmaktaș gibi Marea ile bi kıstıramadım ya o überi. Açık filtre ile 5000 den sonraki sesi duyunca zaten noluyo len derken şahinderesine uçardı hahah 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 20 Ağustos 2024 Paylaş 20 Ağustos 2024 Mangal denmiş pistleri hazırlayalım 4 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 20 Ağustos 2024 Paylaş 20 Ağustos 2024 (düzenlendi) Servet Aydın yazdı: Yazıyordum. Stok idi o zaman ki Allah belasını versin demiştim? Hatta ışıklarda sizin land ile kalkış yapmıştık. Landi başkası kullanıyordu. Corsanın lastik kokusu burnuma geldi şimdi. 20 Ağustos 2024 tarihinde Mehmet Yeter tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 20 Ağustos 2024 Paylaş 20 Ağustos 2024 İlkay Başaran yazdı: Tr de başka hükümet var falan içimizde bunu hiç görmemiş çok üye var. ?? 6 Yorum bağlantısı
Recommended Posts