İçeriğe Yönlendir

292 Bg OPC OPEL CORSA

Ali Elöver

Recommended Posts

Ali Elöver
İlkay Başaran yazdı:

Marea ile bi kıstıramadım ya o überi. Açık filtre ile 5000 den sonraki sesi duyunca zaten noluyo len derken şahinderesine uçardı hahah

Ahaha ne güzel olurdu, tüh... ? 

Şimdi 90 bg dimi takasi 

Servet Aydın yazdı:

Mangal denmiş pistleri hazırlayalım

BC063775-F90F-4AAB-A433-241EF457A45B.jpeg

Mavi benim olsun, opc ye benziyor 

• Beğen 1
  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Mavi çabiye rezerve. Hafif ve çabuk savruluyor. Sana quartro ayırdım

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ali Elöver
Servet Aydın yazdı:

Mavi çabiye rezerve. Hafif ve çabuk savruluyor. Sana quartro ayırdım

Yanına Adana ve sucuk, lavaş şart ama. 

Zaten Ödünç vermedin invertör u bana Servet abi, genc güzel kızlara hediye edicem rca yi

Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Ali Elöver yazdı:

Yanına Adana ve sucuk, lavaş şart ama. 

Zaten Ödünç vermedin invertör u bana Servet abi, genc güzel kızlara hediye edicem rca yi

Gelmedin ben napam ben gibi bekar kardişim

Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Ali Elöver yazdı:

Ahaha ne güzel olurdu, tüh... ? 

Şimdi 90 bg dimi takasi 

Mavi benim olsun, opc ye benziyor 

130 hp ama hep şöyle gidiyorum, böyle tokatlıyorum, izmire gidiyorum yolda geçen yok vsvsvs ortalama tüketim ne dediğimizde 4 litre diyor :D birinden biri şey ama neyse :crazy:

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Erdem Doğan

Alındığı günü hatırlıyorum, çocuklar gibi şendik, zaman hızlı geçmiş..

Benim 1.3 dizel Corsayı almak için satmıştı bunu. Dizel başka kanka iyi ki almışım dedi sonra :crazy:

Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger
(düzenlendi)

Ahh ahh ne gunler yasadik biz bununla. Ne emek verdik, gunlerce sanayide araba yatirdik…  ?

Ama yola cikip basinca tum dertleri tasalari bir kenara biraktik. 

IMG_2778.jpeg

Ali Abi, bu araba benden sonra sana yakışırdı, iyi ki de sana nasip oldu. Gule gule kullan… ???

tarihinde Mert Can Üzger tarafından düzenlendi
  • Beğen 6
Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger
Servet Aydın yazdı:

Mangal denmiş pistleri hazırlayalım

BC063775-F90F-4AAB-A433-241EF457A45B.jpeg

Bi organizasyon yap ta et yiyek abi ?

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
İlkay Başaran yazdı:

Marea ile bi kıstıramadım ya o überi. Açık filtre ile 5000 den sonraki sesi duyunca zaten noluyo len derken şahinderesine uçardı hahah

Şimdi gelsene :D

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)
İlkay Başaran yazdı:

130 hp ama hep şöyle gidiyorum, böyle tokatlıyorum, izmire gidiyorum yolda geçen yok vsvsvs ortalama tüketim ne dediğimizde 4 litre diyor :D birinden biri şey ama neyse :crazy:

o normal gidişte öyle, çok ender basarım, zaten anlık basış yetiyor yoldaki arabaların çoğuna, o yüzden pek yansımıyor ortalama :)

Bakma sen Tırtlarıövere, stage 3 müş, stage 1 clio rs le aynı hala konuşuyor :tongue:  opelle olmaz o işler alooovv beyni yakma sonra :D  bak aklıma geldikçe güleyim diye AEL plaka aldım şimdiki übere, seni anıyorum sürekli, bu iyiliğimide unutma :D

artık devir elektrünklü devri, müzelik olacak bizim überler hazırmısın buna Över efendi, neyseki adam gibi araba almışsın, hele birde kibrit alaydın elimden kurutlamazdın artık :p

Bak böyle olmuyor, rahat atışamıyoruz, toplantı ayarlayalımda görelim senin steyç 3 ü ...

İlkay gel senle adam gibi motür alalım, şu steyç 3 lü arkadaşı dumana boğalımda görsün gününü ... bu arada Serveti de çatlatırız, bir daşla iki kuş ...

c5782392d77e7f60213c71536838f016.jpg

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Ali Cihangiroğlu yazdı:

Şimdi gelsene :D

B sınıfı araçlar için benzin yakmıyorum :tongue:

• Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
İlkay Başaran yazdı:

B sınıfı araçlar için benzin yakmıyorum :tongue:

Adaşıma diyimde gör sen :D

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Ali Cihangiroğlu yazdı:

Adaşıma diyimde gör sen :D

Biz seni araya almayalım da. Çok güvenme naylon cliona 0 100 de atacağın fark 1 araba boyu anca :spiteful: 2.kornada gaza basarsam geçemezsin :tongue:

Ali abi bizi durup durup bekler artık

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)
İlkay Başaran yazdı:

Biz seni araya almayalım da. Çok güvenme naylon cliona 0 100 de atacağın fark 1 araba boyu anca :spiteful: 2.kornada gaza basarsam geçemezsin :tongue:

Ali abi bizi durup durup bekler artık

o bizi bekler orası kesinde, yalnız 1 boy olacağını sanıyorsan yanılıyorsun, 2 kornada kalksanda anca 100 kadar, sonrası yakalar geçerim, boşa benzin yaktığınla kalırsın :tongue:

top speed denedinmi aklıma geldi sorayım hele?

naylon derken kendine bak sen, senin naylon oranın benimkinden baya fazla haberin olsun :p 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Ali Cihangiroğlu yazdı:

o bizi bekler orası kesinde, yalnız 1 boy olacağını sanıyorsan yanılıyorsun, 2 kornada kalksanda anca 100 kadar, sonrası yakalar geçerim, boşa benzin yaktığınla kalırsın :tongue:

top speed denedinmi aklıma geldi sorayım hele?

naylon derken kendine bak sen, senin naylon oranın benimkinden baya fazla haberin olsun :p 

8,40 a al abi.

Maks hız denedim 211 de limit var. Servis istersen açalım demişti yazılım güncellerken hatta.

Bu arada megan 4 manuel ile otomatiğin kapışma videoları da var. Manuel otomatiğe fark açıyor onun da videosu var izlersin. Yani geçemeyebilirsin. Denesek ya işte bir akşam geleyim.

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)
İlkay Başaran yazdı:

8,40 a al abi.

Maks hız denedim 211 de limit var. Servis istersen açalım demişti yazılım güncellerken hatta.

o iş öyle olmuyor işte.. ağılrık güç dengesini kurmak için beygirleri ayarlasalarda pek öyle olmuyor, tabii yola göre değişirde kesin konuşmayayım, 130-140-160 hp leri genelde 0-100hızlanmalarını yakın tutmak için ayarlamışlar, yani clio-megan-talisman diye düşün....

maks 230 gördüm düz yol, 1 kez, dahada denemem motora yazık... neyse benzin olmuş bilmem kaç zaten, sen geç önden buyur kardeş :tongue:

Sen bırak bizide  Tırtlarıöveri naapıcaz, adamın durumu aynen şu, bu sefer peluş biz olduk sanki, gerçi hayal olmadığımı kanıtladım ama :D

Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Ali Cihangiroğlu yazdı:

o iş öyle olmuyor işte..

maks 230 gördüm düz yol, 1 kez, dahada denemem motora yazık...

Ya tamam hadi benimki dişi olsun. Geleyim deneyelim. Forumda paylaşırız. Geçilir ya da geçemezsen çamura yatmak yok ama. 120 kg ağırlık farkıyla meydan okuyorum hadi :spiteful:

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)
İlkay Başaran yazdı:

Ya tamam hadi benimki dişi olsun. Geleyim deneyelim. Forumda paylaşırız. Geçilir ya da geçemezsen çamura yatmak yok ama. 120 kg ağırlık farkıyla meydan okuyorum hadi :spiteful:

deneriz bir ara, hız arttıkça doğal olarak ara açılacak tabii. öyle boy boy fark olmaz elbet sonuçta güç-ağırlık dengelenmiş gibi iki araçtada, yalnız Över gelmesin yalan olmayalım, hiç çekilmez havası :biggrin:   ben hala motorda takılı kaldım, aha dün akrabama aldık motor, hadi hadi derken o aldı ben hala duruyorum arkadaş :)

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu
İlkay Başaran yazdı:

Yarış öncesi clio bagajına 2 torba çimento koy yeterli....

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Metin Uzunoğlu yazdı:

Yarış öncesi clio bagajına 2 torba çimento koy yeterli....

O zaman da seninki 10 hp daha güçlü ama der hemen hocam. Bilmez manuel vites16 teneke jantlı salça paket meganı :D

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Ali Gülmez
İlkay Başaran yazdı:

8,40 a al abi.

Bu arada megan 4 manuel ile otomatiğin kapışma videoları da var. Manuel otomatiğe fark açıyor onun da videosu var izlersin. Yani geçemeyebilirsin. Denesek ya işte bir akşam geleyim.

megane için 2cr firması ile görüştüm makyajsız kasada 3160 da yazılım yapılsa bile limitör iptal olmuyor dediler

Makyajlı kasa 3161 ecu da limitör iptali var dediler

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...