Bahadır TÜFEKCİ 21 Ağustos 2024 Paylaş 21 Ağustos 2024 Merhabalar herkese, Hem sohbet edelim hem bilgi paylaşalım diye bu konuyu açmak istedim. Otomobiller yada motosikletler için gördüğünüz ilginç, güzelmiş dediğiniz, kullandığınız, tavsiye edeceğiniz aksesuarlar var mı ? Misal ben Çin'deki taksilerin çoğunda gördüğüm bir ürünü paylaşayım. Arka koltukta oturan yolcular için geri görüş aynası. Bir diğer ürün; Ön koltuklar ve vites konsolu arasındaki boşluğa birşeyler düşmesini engelleyen süngerler; Güneşliklere takılabilen küçük çanta, Tek kullanımlık katlanabilir yakıt torbası, Paylaştığım ürünler için link vermiyorum, dileyen google kullanıp kolayca satın alabileceği yerleri bulabilir. Saygılar... Sevgiler... 9 Yorum bağlantısı
Süleyman Can 21 Ağustos 2024 Paylaş 21 Ağustos 2024 Az bi su, az bi motor yağı, cakmakliktan hava komp., lastik tamir kiti. Geri kalan her şey angarya yer kaplıyor sonra çöpe atılıyor. 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 21 Ağustos 2024 Paylaş 21 Ağustos 2024 Bahadır TÜFEKCİ yazdı: Bu ürünün su için olanından almıştım 5 l lik bagajda yer kaplamıyor. 2 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 21 Ağustos 2024 Paylaş 21 Ağustos 2024 (düzenlendi) Otomobil için ilginç mi zorunlu mu bilmem ama Ankara Sanayide bir esnafta gördüm (Esnafın yaşını benzetmek istemiyorum herhangi bir forum üyesi abimize) Kırmızı bir top aracın istediğin noktasına yerleştirdiğinizde araç içinde olası yangında patlayarak etrafa toz yayıp yangına kısmi müdahele ediyormuş... aşırı sıcak altında güneş ışıklarıyla sorun yaratırmı bilemedim almamıştım 21 Ağustos 2024 tarihinde Talha Bilgi tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna 21 Ağustos 2024 Paylaş 21 Ağustos 2024 Metin Uzunoğlu yazdı: Bu ürünün su için olanından almıştım 5 l lik bagajda yer kaplamıyor. Boyle guzel seylere link de verildigi zaman daha bir mutlu oluyorum. Imza: aramaya usenen adam :-) 1 1 Yorum bağlantısı
Bahadır TÜFEKCİ 21 Ağustos 2024 Yazar Paylaş 21 Ağustos 2024 Talha Bilgi yazdı: Otomobil için ilginç mi zorunlu mu bilmem ama Ankara Sanayide bir esnafta gördüm (Esnafın yaşını benzetmek istemiyorum herhangi bir forum üyesi abimize) Kırmızı bir top aracın istediğin noktasına yerleştirdiğinizde araç içinde olası yangında patlayarak etrafa toz yayıp yangına kısmi müdahele ediyormuş... aşırı sıcak altında güneş ışıklarıyla sorun yaratırmı bilemedim almamıştım Fireball diye piyasada var bahsettiğiniz toplar. Motor kaputuna yerleştirilebilir diye reklamları var, büyük ihtimal sıcaklıkla çalışmıyor. Kıvılcım ateş vs gerekiyor. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 21 Ağustos 2024 Paylaş 21 Ağustos 2024 Harun Kocaçalışkan yazdı: Haberim olmadan bir daha çekmeyin arabamın fotosunu 4 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 21 Ağustos 2024 Paylaş 21 Ağustos 2024 Gökhan Tuna yazdı: Boyle guzel seylere link de verildigi zaman daha bir mutlu oluyorum. Imza: aramaya usenen adam :-) Sizin için aradım ben metro dan almıştım ama.... https://www.hepsiburada.com/zsunsky-shop-5l-katlanabilir-su-torbasi-beyaz-yurt-disindan-pm-HBC0000270LCB 2 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 21 Ağustos 2024 Paylaş 21 Ağustos 2024 Metin Uzunoğlu yazdı: Sizin için aradım ben metro dan almıştım ama.... https://www.hepsiburada.com/zsunsky-shop-5l-katlanabilir-su-torbasi-beyaz-yurt-disindan-pm-HBC0000270LCB Az pahalı da değilmiş Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 21 Ağustos 2024 Paylaş 21 Ağustos 2024 Talha Bilgi yazdı: Otomobil için ilginç mi zorunlu mu bilmem ama Ankara Sanayide bir esnafta gördüm (Esnafın yaşını benzetmek istemiyorum herhangi bir forum üyesi abimize) Kırmızı bir top aracın istediğin noktasına yerleştirdiğinizde araç içinde olası yangında patlayarak etrafa toz yayıp yangına kısmi müdahele ediyormuş... aşırı sıcak altında güneş ışıklarıyla sorun yaratırmı bilemedim almamıştım Bir ara epey methi yapılmıştı. Kullanan vs duymadım ama işe yarar görünüyor. 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna 21 Ağustos 2024 Paylaş 21 Ağustos 2024 Metin Uzunoğlu yazdı: Sizin için aradım ben metro dan almıştım ama.... https://www.hepsiburada.com/zsunsky-shop-5l-katlanabilir-su-torbasi-beyaz-yurt-disindan-pm-HBC0000270LCB Tesekkurler Metin Bey, yurtdisindan oldugunu gorunce ben de dayanamayip aradim, benim bulduklarimin da hepsi yurtdisindan. Yorum bağlantısı
Burak Kuşçu 21 Ağustos 2024 Paylaş 21 Ağustos 2024 Bir vespa kullanıcısı olarak bu çanta çok yaratıcı geldi. Motosiklette pet şişe taşımak zulüm, Ön bagaja sığmıyor, sele altında kapağı açılıp herşeyi su gibi yapıyor yakın zamanda edinmeyi planlıyorum. Pikap kullanıcısı olarak ise kasaya koyduğum malzemeler her zaman başıma bela oluyordu kasada uzak kalıyor dağınık duruyor vs. Bu ürünü yurt dışından görüp esinlendim iç piyasa ile buluşturdum 4 Yorum bağlantısı
Bahadır TÜFEKCİ 21 Ağustos 2024 Yazar Paylaş 21 Ağustos 2024 Gökhan Tuna yazdı: Tesekkurler Metin Bey, yurtdisindan oldugunu gorunce ben de dayanamayip aradim, benim bulduklarimin da hepsi yurtdisindan. Kamp duşu diye ararsanız 20 litrelik olanı bulabilirsiniz. Yurt içinde satan firmalar vardı. Farkı siyah renkli olması, güneşten su ısınsın diye. 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna 21 Ağustos 2024 Paylaş 21 Ağustos 2024 (düzenlendi) Bahadır TÜFEKCİ yazdı: Kamp duşu diye ararsanız 20 litrelik olanı bulabilirsiniz. Yurt içinde satan firmalar vardı. Farkı siyah renkli olması, güneşten su ısınsın diye. Tesekkurler Bahadir Bey, nokta atisi bir suru yerli urun buldum. 21 Ağustos 2024 tarihinde Gökhan Tuna tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 21 Ağustos 2024 Paylaş 21 Ağustos 2024 Gökhan Tuna yazdı: Tesekkurler Metin Bey, yurtdisindan oldugunu gorunce ben de dayanamayip aradim, benim bulduklarimin da hepsi yurtdisindan. Rossmanda daha dün gördüm 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts