İçeriğe Yönlendir

Otomobil / Motosiklet İlginç Ürünler

Bahadır TÜFEKCİ

Recommended Posts

Bahadır TÜFEKCİ

Merhabalar herkese,

Hem sohbet edelim hem bilgi paylaşalım diye bu konuyu açmak istedim. Otomobiller yada motosikletler için gördüğünüz ilginç, güzelmiş dediğiniz, kullandığınız, tavsiye edeceğiniz aksesuarlar var mı ? Misal ben Çin'deki taksilerin çoğunda gördüğüm bir ürünü paylaşayım.

Arka koltukta oturan yolcular için geri görüş aynası. 

Mirror on the B-Pillar for rear seat passengers!-passdoormirr.jpg 

Bir diğer ürün;

Ön koltuklar ve vites konsolu arasındaki boşluğa birşeyler düşmesini engelleyen süngerler;

610jLBwDooL._AC_SL1500_.jpg

Güneşliklere takılabilen küçük çanta,

71JpdMhN-eL._AC_SL1500_.jpg

Tek kullanımlık katlanabilir yakıt torbası,

2 Gallon Gas Pouch (Foldable-Expandable gas pouch, holds 2 Gallons of gas) fits in the palm of your hand. Fits in the storage compartment of a motorcycle or glove box of a car.41tIKkKlZSL._AC_.jpg

Paylaştığım ürünler için link vermiyorum, dileyen google kullanıp kolayca satın alabileceği yerleri bulabilir. 

Saygılar... Sevgiler...

• Beğen 9
Yorum bağlantısı
Süleyman Can

Az bi su, az bi motor yağı, cakmakliktan hava komp., lastik tamir kiti. Geri kalan her şey angarya yer kaplıyor sonra çöpe atılıyor. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu
Bahadır TÜFEKCİ yazdı:

2 Gallon Gas Pouch (Foldable-Expandable gas pouch, holds 2 Gallons of gas) fits in the palm of your hand. Fits in the storage compartment of a motorcycle or glove box of a car.

Bu ürünün su için olanından almıştım 5 l lik bagajda yer kaplamıyor.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Talha Bilgi
(düzenlendi)

Otomobil için ilginç mi zorunlu mu bilmem ama Ankara Sanayide bir esnafta gördüm (Esnafın yaşını benzetmek istemiyorum herhangi bir forum üyesi abimize) Kırmızı bir top aracın istediğin noktasına yerleştirdiğinizde araç içinde olası yangında patlayarak etrafa toz yayıp yangına kısmi müdahele ediyormuş...  aşırı sıcak altında güneş ışıklarıyla sorun yaratırmı bilemedim almamıştım

tarihinde Talha Bilgi tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna
Metin Uzunoğlu yazdı:

Bu ürünün su için olanından almıştım 5 l lik bagajda yer kaplamıyor.

Boyle guzel seylere link de verildigi zaman daha bir mutlu oluyorum.

Imza: aramaya usenen adam :-)

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Bahadır TÜFEKCİ
Talha Bilgi yazdı:

Otomobil için ilginç mi zorunlu mu bilmem ama Ankara Sanayide bir esnafta gördüm (Esnafın yaşını benzetmek istemiyorum herhangi bir forum üyesi abimize) Kırmızı bir top aracın istediğin noktasına yerleştirdiğinizde araç içinde olası yangında patlayarak etrafa toz yayıp yangına kısmi müdahele ediyormuş...  aşırı sıcak altında güneş ışıklarıyla sorun yaratırmı bilemedim almamıştım

Fireball diye piyasada var bahsettiğiniz toplar.  Motor kaputuna yerleştirilebilir diye reklamları var, büyük ihtimal sıcaklıkla çalışmıyor. Kıvılcım ateş vs gerekiyor. 

ELIDE FIRE® Fire Extinguishing Ball 400G FOR VEHICLES - elidefire

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Harun Kocaçalışkan yazdı:

image.png.27cde1f5dc68a9a0511c01d28cafd430.png

Haberim olmadan bir daha çekmeyin arabamın fotosunu

• Mutlu 4
  • Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız
Talha Bilgi yazdı:

Bir ara epey methi yapılmıştı. Kullanan vs duymadım ama işe yarar görünüyor. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Burak Kuşçu

image.png.024f641273a29c7de39be3a030cf9114.png

Bir vespa kullanıcısı olarak bu çanta çok yaratıcı geldi. Motosiklette pet şişe taşımak zulüm, Ön bagaja sığmıyor, sele altında kapağı açılıp herşeyi su gibi yapıyor yakın zamanda edinmeyi planlıyorum. 

image.png.e264ef6728d15e9b0652664160957162.png

Pikap kullanıcısı olarak ise kasaya koyduğum malzemeler her zaman başıma bela oluyordu kasada uzak kalıyor dağınık duruyor vs. Bu ürünü yurt dışından görüp esinlendim iç piyasa ile buluşturdum :biggrin:

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Bahadır TÜFEKCİ
Gökhan Tuna yazdı:

Tesekkurler Metin Bey, yurtdisindan oldugunu gorunce ben de dayanamayip aradim, benim bulduklarimin da hepsi yurtdisindan. 

Kamp duşu diye ararsanız 20 litrelik olanı bulabilirsiniz. Yurt içinde satan firmalar vardı. Farkı siyah renkli olması, güneşten su ısınsın diye. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna
(düzenlendi)
Bahadır TÜFEKCİ yazdı:

Kamp duşu diye ararsanız 20 litrelik olanı bulabilirsiniz. Yurt içinde satan firmalar vardı. Farkı siyah renkli olması, güneşten su ısınsın diye. 

Tesekkurler Bahadir Bey, nokta atisi bir suru yerli urun buldum.

tarihinde Gökhan Tuna tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal
Gökhan Tuna yazdı:

Tesekkurler Metin Bey, yurtdisindan oldugunu gorunce ben de dayanamayip aradim, benim bulduklarimin da hepsi yurtdisindan. 

Rossmanda daha dün gördüm :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...