Metin Uzunoğlu 21 Ağustos 2024 Paylaş 21 Ağustos 2024 Merhabalar robot süpürgemiz çalışırken olduğu yerde durdu bir daha çalışmadı. Muhtemelen garantisi bitmiştir. Şarj bitmiştir diye düşündüm ama standa koyduğumda da bir değişiklik yok. Üzerindeki ledlerde Işık var, resetlenmiyor, uygulama çevrim dışı görünüyor. Ne yapmamı tavsiye edersiniz diye konuyu açtım belki başına gelen vardır tecrübesinden faydalalanayım. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 21 Ağustos 2024 Paylaş 21 Ağustos 2024 Pilin biri veya birkaçı ölmüştür abi. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 21 Ağustos 2024 Paylaş 21 Ağustos 2024 Toz kapağı kaldırınca tuşlat var gömülü. Fabrika reset ve wifi reset. Fabrika reseti dene abi. 2 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 21 Ağustos 2024 Yazar Paylaş 21 Ağustos 2024 Servet Aydın yazdı: Toz kapağı kaldırınca tuşlat var gömülü. Fabrika reset ve wifi reset. Fabrika reseti dene abi. Etkisiz. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 21 Ağustos 2024 Paylaş 21 Ağustos 2024 Pili çıkarıp takma imkanı varsa deneyebilirsiniz Hocam 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 21 Ağustos 2024 Paylaş 21 Ağustos 2024 Hocam şurası robot süpürge hastanesi. Telefonla daha net bilgi alabilirsiniz https://maps.app.goo.gl/G19D9UF1WJKgVx689?g_st=com.google.maps.preview.copy 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 21 Ağustos 2024 Yazar Paylaş 21 Ağustos 2024 Servet Aydın yazdı: Toz kapağı kaldırınca tuşlat var gömülü. Fabrika reset ve wifi reset. Fabrika reseti dene abi. Servisi aradım garantinin bittiğini teyyit eder etmez akülere/pillere üfleyen adam telefon açtı pili ölç dedi, pil 15.73 V olunca pilde sıkıntı olmadığı anlaşıldı. Tekrar kapatınca hiç bir şey olmamış gibi çalışmaya başladı. Demek ki neymiş korkunun ecele kesinlikle faydası varmış. Motor kendini termik korumaya almış olabilir dedi. Bu vesile hasbihal ettik ve bir dost sesi duymuş oldum, kendisine ayrıca teşekkür ediyorum. Selçuk Bakış yazdı: Pili çıkarıp takma imkanı varsa deneyebilirsiniz Hocam Aynen öyle oldu pili çıkartıp taktım başka bir şey yapmadım. 2 2 Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 21 Ağustos 2024 Paylaş 21 Ağustos 2024 Bence hastane falan lafı geçince birden iyleşti robot bizim çocuklarda da öyle oluyo. 5 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 21 Ağustos 2024 Yazar Paylaş 21 Ağustos 2024 Harun Kocaçalışkan yazdı: Bence hastane falan lafı geçince birden iyleşti robot bizim çocuklarda da öyle oluyo. Hem öyle hem de @Servet Aydınarayınca şimdi beni ona verirlerse başıma neler gelir diye bir düşünceye kapılınca hemen çalışmaya karar verdi. 2 2 Yorum bağlantısı
Cem Işık 21 Ağustos 2024 Paylaş 21 Ağustos 2024 Ben hiç duman çıkartan bir akıllı süpürge görmemiştim, heves etmiştim ne güzel göreceğiz diye oysa.. King'e göndersene Metin abi sen 1 3 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 21 Ağustos 2024 Yazar Paylaş 21 Ağustos 2024 Cem Işık yazdı: Ben hiç duman çıkartan bir akıllı süpürge görmemiştim, heves etmiştim ne güzel göreceğiz diye oysa.. King'e göndersene Metin abi sen Yakındır, çalışınca 3~4 m² yer temizleyip aynı duruma geliyor. Pil hep %87 de kalıyor King ifadesi ile pil hücresinin biti bozuk ya duman çıkacak yada duman çıkacak. 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 21 Ağustos 2024 Paylaş 21 Ağustos 2024 Metin Uzunoğlu yazdı: Yakındır, çalışınca 3~4 m² yer temizleyip aynı duruma geliyor. Pil hep %87 de kalıyor King ifadesi ile pil hücresinin biti bozuk ya duman çıkacak yada duman çıkacak. Aman abi evdeyken çıkmasın o duman, Gebze itfaiyesi King'e 1 itfaiye aracı tahsis etti hep dükkanın yakınında bekliyor. 1 4 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 21 Ağustos 2024 Paylaş 21 Ağustos 2024 Cem Işık yazdı: Aman abi evdeyken çıkmasın o duman, Gebze itfaiyesi King'e 1 itfaiye aracı tahsis etti hep dükkanın yakınında bekliyor. İzlemeye giderken beni de ararmısın abi, duman sonrası patlıcan közleriz Yorum bağlantısı
Metin Akbal 21 Ağustos 2024 Paylaş 21 Ağustos 2024 Metin Uzunoğlu yazdı: Yakındır, çalışınca 3~4 m² yer temizleyip aynı duruma geliyor. Pil hep %87 de kalıyor King ifadesi ile pil hücresinin biti bozuk ya duman çıkacak yada duman çıkacak. Abi aynı süpürge var. Lensleri temizle. Düzeliyor. Lens kirli olunca engel varmış gibi algılıyor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts