Mert Yeldan 13 Kasım 2024 Yazar Paylaş 13 Kasım 2024 Servet Aydın yazdı: Dur o kadar sert girme şok yaşarlar Radar senin görmediğini görür çiçeeemm Gönül gözü açık desene, gel bi falına baksın 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 13 Kasım 2024 Paylaş 13 Kasım 2024 Mert Yeldan yazdı: Gönül gözü açık desene, gel bi falına baksın kötü espriler geliyor aklıma.. Kör şeytan çık çık Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 13 Kasım 2024 Yazar Paylaş 13 Kasım 2024 Alpay Sumer yazdı: kötü espriler geliyor aklıma.. Kör şeytan çık çık Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 13 Kasım 2024 Paylaş 13 Kasım 2024 Mert Yeldan yazdı: Kış gelmeden 🧿 Bak takılır, geyiğe sararım ama arabanın yakısıklılığına laf edemem. 🧿🔥 1 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 13 Kasım 2024 Paylaş 13 Kasım 2024 Bende bu akşam, süreklide çalışan silecek, ışıklarda durunca durmasına şükür ediyordum. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 13 Kasım 2024 Paylaş 13 Kasım 2024 Yazan var mı görmedim de egsoz patirdama hoparlör efect olabilir diim. 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 13 Kasım 2024 Yazar Paylaş 13 Kasım 2024 Mustafa Tüfekçi yazdı: Yazan var mı görmedim de egsoz patirdama hoparlör efect olabilir diim. Olabilir dinlemek lazım Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 14 Kasım 2024 Paylaş 14 Kasım 2024 Mert Yeldan yazdı: Kış gelmeden 🧿 Bu kaç beygir ? Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 14 Kasım 2024 Yazar Paylaş 14 Kasım 2024 Hasan Karabekiroglu yazdı: Bu kaç beygir ? 150 tane saydım. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 14 Kasım 2024 Paylaş 14 Kasım 2024 Mert Yeldan yazdı: 150 tane saydım. ses benzerliği olmasın? Emisyondan sonra beygir skandalı. VW’nin beygirler eşek çıktı Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 14 Kasım 2024 Paylaş 14 Kasım 2024 Tansu Kalafatoğlu yazdı: ses benzerliği olmasın? Emisyondan sonra beygir skandalı. VW’nin beygirler eşek çıktı Git bi kapışın belki patlıcan musakkadır 🤣 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 14 Kasım 2024 Yazar Paylaş 14 Kasım 2024 (düzenlendi) Tansu Kalafatoğlu yazdı: ses benzerliği olmasın? Emisyondan sonra beygir skandalı. VW’nin beygirler eşek çıktı Valla yürüyor ama araba ya, eşşek olsa sucuk olurdu yürümezdi. 14 Kasım 2024 tarihinde Mert Yeldan tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 9 Ocak Paylaş 9 Ocak Mert Yeldan yazdı: Şimci aklıma takılan iki şey var. Birincisi; Start&stop açıkken ışıklarda durduğumda araç stop ediyor. Işık yeşile döndüğünde kendi kendine çalışıyor. Bunu şöyle örneklendireyim. Kırmızı ışık yandı, önden 4 ya da 5. sıradayım. S&s devreye girdi stop etti. Işık yeşile döndü, önümdeki aracın önündeki araç hareket edince s&s devreden çıkıparacı kendi kendine çalıştırıyor. Araçta hem radar hem kamera var, radar ve kamera iki araç önü nasıl görüyor arada başka araç var. Senaryo değişiyor kırmızı ışık yanıyor en önde s&s devrede stop halinde bekliyorum. Kırmızı söner sönmez kendi kendine çalışıyor. Hadi bu sefer kamera kendisi gördü diyorum. Ama ilk senaryo anlaşılır değil. Mantığını bilen? İkincisi; Araçta sürüş profil seçici var. Profiller Eco, Normal, Sport, İndividual. Ben genelde normal ya da eco da kullanıyorum. Normal modda direksiyon, pedal ve vites geçişleri normal şekilde davranmakta ayağı gazdan çekince viteste seyretmekte, normal şekilde s&s devreye giriyor, silindir kapama ise pek aktif olmuyor. Eco da ise direksiyon pamuk, gaz tepkisi ekonomi odaklı, ayağı gazdan çekince vitesi boşa atıyor, daha sık s&s devreye giriyor, silindir kapama devreye sık sık giriyor, vites geçişleri tork konvertörlü gibi yavaş. Spor modda ise, direksiyon beton, pedal çok hassas ilk kalkışta dahil araç adeta zıplayarak kalkıyor, vites geçişleri çok hızlı, 3. viteste bile patinaja düşecek şekilde atik. Vites düşüşünde egsozdan patırtı kütürtü gelmekte. Kafama takılan konu, egsoz spor modda niye ses artırıyor, nasıl arttırıyor, klape mi var acaba? Birinci durum önümdeki araç hareket edince araç çalışmaya başlıyor yeşil ışıkta denemedim arkadakiker korna basmasin diye. Ama arkada araç olmadığı bir gün yeşili deneyeceğim. Araçta tabela okuma aktif mi? Onun da etkisi var mı diye düşünüyorum belki ışıkları tanıyorsa. Bende güncelleme istiyor tabela okuma hatası veriyor. Akfit etmemisler. İkinci durumu denemedim ona da bakacağım. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 9 Ocak Paylaş 9 Ocak Metin Akbal yazdı: yeşil ışıkta denemedim İkinci durumu denemedim ona da bakacağım. Kurşunlanmış uyarı levhalarını da tanıyor mu? Mesela rize’de Yorum bağlantısı
Metin Akbal 9 Ocak Paylaş 9 Ocak Tansu Kalafatoğlu yazdı: Kurşunlanmış uyarı levhalarını da tanıyor mu? Mesela rize’de Normal tabelada şu an açık değil delik deşik olanı ben bile taniyamam 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 10 Ocak Yazar Paylaş 10 Ocak Metin Akbal yazdı: Birinci durum önümdeki araç hareket edince araç çalışmaya başlıyor yeşil ışıkta denemedim arkadakiker korna basmasin diye. Ama arkada araç olmadığı bir gün yeşili deneyeceğim. Araçta tabela okuma aktif mi? Onun da etkisi var mı diye düşünüyorum belki ışıkları tanıyorsa. Bende güncelleme istiyor tabela okuma hatası veriyor. Akfit etmemisler. İkinci durumu denemedim ona da bakacağım. Tabela okuma var, ama benim anlattığımda birbirini çüreten birden fazla senaryo var. 1) Önümdeki araç hareket edince araç çalışıyor. 2) Önümdeki araç hareket etmese dahi trafik ışığı yeşil olunca araç kendi kendine çalışıyor. 3) Önümde 3-4 arac olmasına ve trafik ışığı gözükmemesine rağmen yine yeşil olunca çalışıyor. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 10 Ocak Paylaş 10 Ocak Mert Yeldan yazdı: Tabela okuma var, ama benim anlattığımda birbirini çüreten birden fazla senaryo var. 1) Önümdeki araç hareket edince araç çalışıyor. 2) Önümdeki araç hareket etmese dahi trafik ışığı yeşil olunca araç kendi kendine çalışıyor. 3) Önümde 3-4 arac olmasına ve trafik ışığı gözükmemesine rağmen yine yeşil olunca çalışıyor. Senin araba ileri görüşlü 😬 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 10 Ocak Paylaş 10 Ocak Mert Yeldan yazdı: Tabela okuma var, ama benim anlattığımda birbirini çüreten birden fazla senaryo var. 1) Önümdeki araç hareket edince araç çalışıyor. 2) Önümdeki araç hareket etmese dahi trafik ışığı yeşil olunca araç kendi kendine çalışıyor. 3) Önümde 3-4 arac olmasına ve trafik ışığı gözükmemesine rağmen yine yeşil olunca çalışıyor. 3.seçenekte muhtemelen en öndeki araba hareket ediyordur diye düşünüyorum Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 10 Ocak Yazar Paylaş 10 Ocak Tansu Kalafatoğlu yazdı: 3.seçenekte muhtemelen en öndeki araba hareket ediyordur diye düşünüyorum Radar nasıl görüyor onu? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 10 Ocak Paylaş 10 Ocak Mert Yeldan yazdı: Radar nasıl görüyor onu? Yav millet 62727328 ışık yılı uzağı görüyor Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 13 Ocak Yazar Paylaş 13 Ocak Tansu Kalafatoğlu yazdı: Yav millet 62727328 ışık yılı uzağı görüyor Kısmet be gardaşım 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 13 Ocak Paylaş 13 Ocak Egsoz sesi akustik olabilir. Gerçekte olabilir. Her şey olabilir. Yorum bağlantısı
Recommended Posts