Mert Yeldan 14 Ocak Yazar Paylaş 14 Ocak Emin Önal yazdı: Egsoz sesi akustik olabilir. Gerçekte olabilir. Her şey olabilir. Hiç bir şey olmamışsa da her şey olmuş olabilir mi Yorum bağlantısı
Emin Önal 14 Ocak Paylaş 14 Ocak Mert Yeldan yazdı: Hiç bir şey olmamışsa da her şey olmuş olabilir mi Hee onun gibi birşey Yorum bağlantısı
Metin Akbal 14 Ocak Paylaş 14 Ocak Bende diyom benim arabadan niye ses çıkmıyor. Hem eksik silindir hem de efekt vermemişler 😬 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 14 Ocak Paylaş 14 Ocak Konuyu açmaya korkuyorum. Araba erdi gelecekten haber vermeye başladı denecek 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 14 Ocak Paylaş 14 Ocak start stopu biner binmez kapatıyorum.. bende deneyeyim belki bizdede ermişlik vardır 😂 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 14 Ocak Paylaş 14 Ocak Alpay Sumer yazdı: start stopu biner binmez kapatıyorum.. bende deneyeyim belki bizdede ermişlik vardır 😂 Valla alışkanlık oldu el freni düğmesine basarken ona da basıyorum. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 14 Ocak Paylaş 14 Ocak Arada sırada yolda görüyorum. Çok yakışıklı be 2 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 15 Ocak Yazar Paylaş 15 Ocak Oğuzhan Çakır yazdı: Arada sırada yolda görüyorum. Çok yakışıklı be Ben görmüyorum seni, gerçi sağa sola baktığım yok 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts