İçeriğe Yönlendir

Cimer'e yaptığım şikayet.

Öner Kurukuz

Recommended Posts

Ersen şahin

Bunlar başa bela zaten arkadan gelse aynaya bakamıyosun karşıdan gelse önünü göremeyip durmak zorunda kalıyosun 

Şeytan diyo tak arabanın üstüne iki tane projektör görsün dünyanın kaç bucak olduğunu

Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu
Servet Aydın yazdı:

Hiçbir işe yaramayan göz bozan gözlük

Görüşü artırıyor özellikle sisli havada, etrafı daha aydınlık yapıyor. 

Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış
Servet Aydın yazdı:

Benim dereceli gözlüğün üzerine mıknatıs ile anti far gözlüğü de takılıyor. Uzun yolda gözüme zarar veren far sayısı 3-5 belki vardır belki yoktur.

Metin Uzunoğlu yazdı:

Yağmur sis hepsinde yarıyor Hocam, hatta polarize güneş gözlüğü de iş görüyor, tabi bir tık karanlık olabiliyor ama çıplak gözden daha iyi görünüyor.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Servet Aydın yazdı:

Servet Aydın yazdı:

peki bu?

rayban_aviator_metal_3025_yell_166115249

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

peki bu?

rayban_aviator_metal_3025_yell_166115249

Cebi yoruyor, göze iyi geliyor.

• Mutlu 5
Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Metin Uzunoğlu yazdı:

Çok model denedim. Sadece gözü yoruyor

• Beğen 1
  • Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu
Servet Aydın yazdı:

Çok model denedim. Sadece gözü yoruyor

Kullanıyorum sisli havalarda ve zifiri karanlık yollarda çok iyi görüş sağlıyor. 

Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

images?q=tbn:ANd9GcSZ3QsHLb3QXrV3E20LLwV

Gelen ışığı sarıya çevirecek ama diğer tüm alanları da beraberinde karartacak. Yerden yansıyan bir ışık kaynağı olmadıktan sonra görüşü daha kötü yapacak. Yani karlı, yağmurlu, sisli havalarda kontrastı arttırmak için kullanılabilir ama haricen çözüm değil maalesef. Tek yol polisin aydınlatması yetersiz kişileri çevirdiği an muayenesini iptal etmesi. 

Mehmet Göktürk yazdı:

Önce anayasaya uyulan bir ülke haline gelmek gerekiyor. 

Aklıma şu yorum geldi anayasa deyince. 

image.png.311d865edcfaad19aa84cbaac282b35b.png

• Mutlu 8
Yorum bağlantısı
Murat Öngür
(düzenlendi)

mercekli farlarda hiç bir zararı yok aksine halojen ampullerden çok çok daha az göz alıyor.

360 Derece denilen tiplerden kullanıyorum daha bugüne kadar karşıdan kimse sellektör yapmadı.

Genelleme yapmak düzgün kullananları da zan altında bırakmış. 

Mehmet Göktürk yazdı:

Önce anayasaya uyulan bir ülke haline gelmek gerekiyor. 

aynen abi buna kadar daha neler var neler :) bu devede kulak değil deve tüy bile değil :) 

tarihinde Murat Öngür tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran

Şimdi biri gelip yahu sokaklarda kadınlar öldürülüyor lede gelene kadar, herşey düzeldi de bu mu kaldı yazsa keşke. 

Ne kadar saçma olurdu değil mi? Hayvan konusuna yazılıyor ama o daha saçma. Aklıma geldi sadece...

• Beğen 4
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf
İlkay Başaran yazdı:

Şimdi biri gelip yahu sokaklarda kadınlar öldürülüyor lede gelene kadar, herşey düzeldi de bu mu kaldı yazsa keşke. 

Ne kadar saçma olurdu değil mi? Hayvan konusuna yazılıyor ama o daha saçma. Aklıma geldi sadece...

Bunun örnekleri yurtdışında da var. Ben de yeni öğrendim adına “Whatabotism” deniyor. Karşı taraf bir argüman sunuyor, sen de bu argümana alakasız şeyler ile saldırıyorsun. 

Düzensiz göçmene karşıyım diyene ırkçı demek, dini silah olarak kullananlara karşı çıkınca din düşmanı ilan edilmek, 18 yaşından önce cinsiyet değiştirmek yasa dahilinde olmasın diyene homofobik demek ya da ülkemizde olduğu gibi düzensiz sokak hayvanı popülasyonu için realist önlemler alınsın diyene dışarıda o kadar Afgan varken ne köpeği demek gibi. Hem de Türkiye, 3. Sınıf ülkelerde olduğu gibi bu konudan dolayı birçok insan kaybı vermişken. Aynı anda hem hayvansever hem de insan hakları savunucusu olunmaz. Ya da iktidar bunları bilerek serbest bıraktı ki seçim malzemesi olsun demek de paranoyak bir çeşidi bu durumun. Geçmişe dönük belediyelerin köpek toplama operasyonlarına “Barınakta durum iyi değil bırakın sokakta ne zararları var.” diye saldıran sözde hayvansever mama lobisi mensubu güruhun haberleri gırla. Bu güruh bir de Osmanlı’yı köpek adasından dolayı batmakla suçlar. Zihniyet açısından İzmir’de deprem oldu çünkü orası yabancı, Van’da deprem oldu çünkü onlar terörist demek ne kadar saçma ise bunların argümanları da o kadar saçma. Kaldı ki ne kadar ateist köpek maması satıcısı varsa Kur’an’ı didik didik ettiler hayvanla alakalı ayet bulmak için. Öyle de duruşlarında kararlılar. 

Türkiye realizmin terkettiği akıl hastanesi gibi. Var benim de arkadaşlarım Instagramda uluslararası çağrı yaparak kendi ülkesinin imajını ayaklar altına aldığı gibi kendiyle çelişen. Avustralya’da yaşıyorsun Türkiye’deki köpeği yaşatmak istiyorsun. Sabahın 5’inde koşuya çıktığında kaç kere köpek kovaladı ya da köpek dışkısından dolayı yediğin zirai ürünlerde kist hidatik kaptın derler adama. Kaldı ki bırakıp medeni diye gittiğin topraklarda köpek 1 hafta sahipsiz kalırsa çekiyorlar fişini. Nereden baksan oksimoron. Tatile Elbistan’a gittim çarşıda 5 köpek 6.‘yı yedi. Önce Alfa kavgası zannettim too gayet yediler hapır humour. Afiyet olsun. Siz de sokaktaki dilsiz canlarımız için kapınızın önüne 1 kap su, 1 tane de 4-8 yaş arası bir çocuk bırakın ki Allah’ın sessiz kulları aç kalmasın. İnanılmaz doluyum bu akıl tutulmasına. 

Aklıma geldi sadece…  

• Beğen 5
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

İnsana saygı, doğaya saygı, hayvana saygı, yaptığın işe saygı vs. bunların hepsi kültür meselesi ve bu ülke o seviyelere hiç bir zaman ulaşamayacak.

tarihinde İsa Acar tarafından düzenlendi
  • Beğen 6
Yorum bağlantısı
Murat Öngür
(düzenlendi)
İlkay Başaran yazdı:

:bravo: :good1:  Keşke sorunlarımız bu kadar basit olsaydı değil mi. 

tarihinde Murat Öngür tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
İsa Acar yazdı:

İnsana saygı, doğaya saygı, hayvana saygı, yaptığın işe saygı vs. bunların hepsi kültür meselesi ve bu ülke o seviyelere hiç bir zaman ulaşamayacak.

Birilerinin saygısızlığı yüzünden gece gözlükle araç kullanmaya kalkıyoruz. Kimi kime şikayet edeceksin ki. Ayvalıkta Jandarma sisler açık geziyor. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Polisi kendisine şikayet ettim. Tepe lambası çok göz alıyor, montaj yapan firma ile görüşün gece ışığı kısılacak mod yapsın diye. Sonuç?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu
Servet Aydın yazdı:

Polisi kendisine şikayet ettim. Tepe lambası çok göz alıyor, montaj yapan firma ile görüşün gece ışığı kısılacak mod yapsın diye. Sonuç?

bize motordan düştüm demiştin. 

• Mutlu 11
Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Mehmet Kazancıoğlu yazdı:

Bi sussak

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu
Mehmet Kazancıoğlu yazdı:

Servet Aydın yazdı:

Bi sussak

Tamam işte polisin tepe lambası gözünü alınca göremeyip düşmüş :D 

• Mutlu 1
  • Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

Tepe lambasına müdahale ederken polis bir şey yapmış olabilir mi

Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal
Mehmet Yeter yazdı:

Kesin tek teker yaparken polisi görünce heyecanlandı. 

Belki de eli titredi 😁

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...