Mehmet Ozyurek 2 Eylül 2024 Yazar Paylaş 2 Eylül 2024 Katılanları yazalım bi tescillensin.. Kim yazablir ? Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 2 Eylül 2024 Paylaş 2 Eylül 2024 1 Mehmet Özyürek 2 Fatih 3 Çağlar 4 Servet 5 Mehmet Yeter +1 6 Tansu 7 Önder 8 Mehmet Kazancıoğlu + 1 9 Umut(Fatih Başkanım) 10 Adnan Çakır 11 Furkan Avcı 12 Mert Yeldan 13 Erdoğan Temur+1 14 Mustafa 15 Ali Darbaz 17 YSB 18 Uğur Çınar 19 Oğuzhan Çakır 20 Hüseyin +1 21 Tamer Topaç benim hatırladıklarım 6 Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 2 Eylül 2024 Paylaş 2 Eylül 2024 Çok kötü bir toplantı olmuş. Mangal çay semaver falan. Çok banal. Bir daha olmasın. 5 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 Eylül 2024 Paylaş 2 Eylül 2024 Muhittin Kaplan yazdı: Çok kötü bir toplantı olmuş. Mangal çay semaver falan. Çok banal. Bir daha olmasın. Dansöz olsa? 1 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 2 Eylül 2024 Paylaş 2 Eylül 2024 Aranızda olmak istedim ama günübirlil gelip gitmek zor olacaktı Bolu tüneli de kapalı olduğu için riske girmek istemedim birde okullar açılacağı için bayağı bir trafik olmuş Yorum bağlantısı
Kürşat Gönüllü 2 Eylül 2024 Paylaş 2 Eylül 2024 Güzel bir toplanma olmuş. Afiyetler olsun. Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 2 Eylül 2024 Paylaş 2 Eylül 2024 Keyifli olmuş. Maalesef gelemedim. Mazeret çok. Çabi: Dede sana sucuk dokunur. Fatih: Islanırsın, üşürsün. Ayrıca başım ağrıyor King: Gelme , el öpüyorlar moralim bozuluyor. Memet hoca: Sigara yasak Halbuki sucuklu pasta bulmuştum. Nice keyifli toplantılar olsun. 4 7 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 2 Eylül 2024 Paylaş 2 Eylül 2024 Herşey çok güzeldi de giriş ücretinin 500 lira olması biraz abartılı olmuş. Allahtan girişte Emmiye rastladım. "Giriş ücreti şahıslara 500 ama ben forum indirimi yaptırdım bize 400 lira dedi. Paraları ben topluyorum toplu ödiycem" dedi. Verdim 400 ü. Allah razı olsun gece gündüz şirin baba gibi, biz şirinleri için çırpınıyor. 1 1 11 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 2 Eylül 2024 Paylaş 2 Eylül 2024 Önder Özcan yazdı: Herşey çok güzeldi de giriş ücretinin 500 lira olması biraz abartılı olmuş. Allahtan girişte Emmiye rastladım. "Giriş ücreti şahıslara 500 ama ben forum indirimi yaptırdım bize 400 lira dedi. Paraları ben topluyorum toplu ödiycem" dedi. Verdim 400 ü. Allah razı olsun gece gündüz şirin baba gibi, biz şirinleri için çırpınıyor. E iyide benden de 400 istedi. Gelenden 500 gelmeyenden 400 alıyorum demişti . 2 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 2 Eylül 2024 Paylaş 2 Eylül 2024 Önder Özcan yazdı: Herşey çok güzeldi de giriş ücretinin 500 lira olması biraz abartılı olmuş. Allahtan girişte Emmiye rastladım. "Giriş ücreti şahıslara 500 ama ben forum indirimi yaptırdım bize 400 lira dedi. Paraları ben topluyorum toplu ödiycem" dedi. Verdim 400 ü. Allah razı olsun gece gündüz şirin baba gibi, biz şirinleri için çırpınıyor. Abi bizden 200 TL topladı emmi. Bi yanlışlık olmasın 2 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 2 Eylül 2024 Paylaş 2 Eylül 2024 Mert Yeldan yazdı: Abi bizden 200 TL topladı emmi. Bi yanlışlık olmasın Bana da diyor hesapta gözükmemesi gereken bı miktar para var. kasa var mı kiralık sende 7 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 2 Eylül 2024 Paylaş 2 Eylül 2024 Önder Özcan yazdı: Herşey çok güzeldi de giriş ücretinin 500 lira olması biraz abartılı olmuş. Allahtan girişte Emmiye rastladım. "Giriş ücreti şahıslara 500 ama ben forum indirimi yaptırdım bize 400 lira dedi. Paraları ben topluyorum toplu ödiycem" dedi. Verdim 400 ü. Allah razı olsun gece gündüz şirin baba gibi, biz şirinleri için çırpınıyor. Bana sen verme, Benz kart karşıladı seninkini dedi 😅 4 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 2 Eylül 2024 Paylaş 2 Eylül 2024 Oğuzhan Çakır yazdı: Bana sen verme, Benz kart karşıladı seninkini dedi 😅 Dememiştir. Lütfen dememiş olsun çünkü 2 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 Eylül 2024 Paylaş 2 Eylül 2024 Sedici’nin lastik parası da çıktı şok şükür 2 2 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 2 Eylül 2024 Paylaş 2 Eylül 2024 Emmi Qashqai nin sıfırını alacakmış bugün bayide görmüşler Önder Özcan yazdı: Herşey çok güzeldi de giriş ücretinin 500 lira olması biraz abartılı olmuş. Allahtan girişte Emmiye rastladım. "Giriş ücreti şahıslara 500 ama ben forum indirimi yaptırdım bize 400 lira dedi. Paraları ben topluyorum toplu ödiycem" dedi. Verdim 400 ü. Allah razı olsun gece gündüz şirin baba gibi, biz şirinleri için çırpınıyor. 6 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 2 Eylül 2024 Paylaş 2 Eylül 2024 Servet Aydın yazdı: Sedici’nin lastik parası da çıktı şok şükür iban veriyorum, havale yapınca getiririm lastikleri Mustafa Tüfekçi yazdı: Bana da diyor hesapta gözükmemesi gereken bı miktar para var. kasa var mı kiralık sende en son bayur abi ile İsviçre bankalarını tartışıyorlardı. 6 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Eylül 2024 Paylaş 2 Eylül 2024 Önder Özcan yazdı: lira ?? bana öğro dediydi ama kabul edelim iyi yedik, en son muzlu çilekli pastayı karpuzüstüne katmak kimin fikriydi? güzel oldu 5 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Eylül 2024 Yazar Paylaş 2 Eylül 2024 Güzel toplantı idi. İyi de yedik. Gelmeyenler çok pişman olmalı. 6 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 2 Eylül 2024 Paylaş 2 Eylül 2024 (düzenlendi) Mehmet Ozyurek yazdı: Güzel toplantı idi. İyi de yedik. Gelmeyenler çok pişman olmalı. sucuğu beğendin mi? 2 Eylül 2024 tarihinde Mert Yeldan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 2 Eylül 2024 Paylaş 2 Eylül 2024 Mert Yeldan yazdı: sucuğu beğendin mi? Sizin sucuğa aynı böyle baktık. 4 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 2 Eylül 2024 Paylaş 2 Eylül 2024 Mehmet Ozyurek yazdı: Güzel toplantı idi. İyi de yedik. Gelmeyenler çok pişman olmalı. Önder abi almayınca gelemedim, kendi buluşmamı düzenledim, hepsi de çok tatlı çocuklar 7 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 2 Eylül 2024 Paylaş 2 Eylül 2024 Çağlar Bayur yazdı: muzlu çilekli pastayı karpuzüstüne katmak kimin fikriydi? Senin fikrin diye şaaptımdı ben? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Eylül 2024 Yazar Paylaş 3 Eylül 2024 Mert Yeldan yazdı: sucuğu beğendin mi? Çok güzeldi. Bir sonraki toplantıda da bekleriz.. Kar düşsün, kartepeye çıkacağız. Selim Bilgin yazdı: Sizin sucuğa aynı böyle baktık. Aaa sen yemedin mi ? Köksal Yılmaz yazdı: Önder abi almayınca gelemedim, kendi buluşmamı düzenledim, hepsi de çok tatlı çocuklar Fındık getirmezsen beter ol, asıldığın fındık dalı kırılsın, dereye kadar yuvarlan.. 5 2 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 3 Eylül 2024 Paylaş 3 Eylül 2024 Mehmet Ozyurek yazdı: Çok güzeldi. Bir sonraki toplantıda da bekleriz.. Kar düşsün, kartepeye çıkacağız. Kışlık lastik şart 😉 Yorum bağlantısı
Recommended Posts