Mehmet Kazancıoğlu 1 Eylül 2024 Paylaş 1 Eylül 2024 Tansu Kalafatoğlu yazdı: arabayla mı? Arabayi otoparkta yer bulursan bırakırsın içeri giris yasak araç ile İki tane otopark var bizim araçlar A otoparkında giriş orada 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 1 Eylül 2024 Paylaş 1 Eylül 2024 Yolda çok sağlam yağmur var orada durun nedir? Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 1 Eylül 2024 Paylaş 1 Eylül 2024 Selim Bilgin yazdı: Yolda çok sağlam yağmur var orada durun nedir? Kapalı ama yağan bir şey yok Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 1 Eylül 2024 Paylaş 1 Eylül 2024 Adnan Çakır yazdı: Bu amca kim? Yoksa bu bi davet mi Parti sonrası yorgun düşmüş olabilir mi? Kutlamayalım diye mi yapıyor 1 1 11 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 1 Eylül 2024 Paylaş 1 Eylül 2024 3 kişi sucuk ekmek tarifine bakıyor 2 kişi çalışıyor bu ne biçim dünyaaağ 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 Eylül 2024 Paylaş 1 Eylül 2024 Servet Aydın yazdı: 112.yaş günümü de kutladık Kutlarken 113 oldu 5 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 1 Eylül 2024 Paylaş 1 Eylül 2024 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Kutlarken 113 oldu Vay be yanındayken zaman ne hızlı geçti anlayamadık. 6 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 1 Eylül 2024 Paylaş 1 Eylül 2024 Çok hızlı kutlamislar, yarına artık 🥳 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 1 Eylül 2024 Paylaş 1 Eylül 2024 Yok mu başka fotoğraf @Çağlar Bayur sende çok güzelleri var gibi onları görelim Uffff iyi yedik ama 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 1 Eylül 2024 Paylaş 1 Eylül 2024 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Yok mu başka fotoğraf @Çağlar Bayur sende çok güzelleri var gibi onları görelim Uffff iyi yedik ama Ellerinize sağlık. 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 1 Eylül 2024 Paylaş 1 Eylül 2024 (düzenlendi) Geç gittim erken ayrıldım ama herkesi görmüş ve Servet abinin doğum gününü kaçırmamış oldum. Baştaki ıslanmama ve alt muhafazayı kırmama rağmen güzel bir gün oldu herkesin ayağına sağlık. @Mert Yeldan ile en son 16 sene önce Adana’da görüşmüşüz, forum tarihi açısından güzel bir denk geliş oldu bence. 😄 Kuzey Marmara’da belki @Tansu Kalafatoğluile denk geliriz diye efendi sürdüm, ama o önden gitmiş boşuna yavaş gitmişim. 1 Eylül 2024 tarihinde Selim Bilgin tarafından düzenlendi 3 4 6 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 1 Eylül 2024 Paylaş 1 Eylül 2024 O sudan yüzerek mi gittin @Selim Bilgin😂😂 valla iyi oldu 16 sene çok arayı uzatmayalım cağ organizasyonu yapalım. 2 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 1 Eylül 2024 Paylaş 1 Eylül 2024 Mert Yeldan yazdı: O sudan yüzerek mi gittin @Selim Bilgin😂😂 Quattro power. Sırf araba bozuldu mu anlamak için Gebze’ye geldim zaten. 😄 Mert Yeldan yazdı: valla iyi oldu 16 sene çok arayı uzatmayalım cağ organizasyonu yapalım. Bunu yapalım. 👍🏻 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 Eylül 2024 Paylaş 1 Eylül 2024 Selim Bilgin yazdı: @Tansu Kalafatoğluile denk geliriz diye efendi sürdüm, ama o önden gitmiş boşuna yavaş gitmişim. beni almıyorlar o yola Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 1 Eylül 2024 Paylaş 1 Eylül 2024 Selim Bilgin yazdı: Quattro power. Sırf araba bozuldu mu anlamak için Gebze’ye geldim zaten. 😄 Bunu yapalım. 👍🏻 😂😂 güzel test. Ben bi mekanı yoklayayım önümüzdeki günlerde Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 1 Eylül 2024 Paylaş 1 Eylül 2024 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Yok mu başka fotoğraf @Çağlar Bayur sende çok güzelleri var gibi onları görelim Uffff iyi yedik ama İftira, kaçmadım, kendi ayağımla gidip teslim oldum. Mutlu yıllar @Servet Aydın 1 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 1 Eylül 2024 Paylaş 1 Eylül 2024 Çok keyifliydi. Mangal başı iyi uğraştı. Sohbet her telden. Servet Abimizin doğum gününü kutladık. 2 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts