Oğuzkan Işık 1 Eylül 2024 Paylaş 1 Eylül 2024 Adnan Çakır yazdı: Mustafa abi ekmek arası köfteye mi tebessüm ediyor orada 😀 Güzel etkinlik olmuş. Hepinizin ayağına sağlık. Bir sonrakine katılmak dileği ile. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 Eylül 2024 Paylaş 1 Eylül 2024 Tamer Topaç yazdı: Çok keyifliydi. Mangal başı iyi uğraştı. Sohbet her telden. Servet Abimizin doğum gününü kutladık. Çıban başısın 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 1 Eylül 2024 Paylaş 1 Eylül 2024 servet abi şortun güzelmiş keşşke benim olsaaaa 😈 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 1 Eylül 2024 Paylaş 1 Eylül 2024 Görüşmeyeli uzun zaman olmuş. Özlemişiz yav. 5 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 1 Eylül 2024 Paylaş 1 Eylül 2024 Oğuzkan Erışık yazdı: Mustafa abi ekmek arası köfteye mi tebessüm ediyor orada 😀 Güzel etkinlik olmuş. Hepinizin ayağına sağlık. Bir sonrakine katılmak dileği ile. Yarım ek bişi yedim valla 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 1 Eylül 2024 Paylaş 1 Eylül 2024 Çok güzel bir etkinlik oldu. Devamını bekleriz. Yeni tanıştığımız abilerimiz oldu. Teşekkür ederim. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Eylül 2024 Paylaş 1 Eylül 2024 yağmur yağarken , şemsiye altında , çok uzun sürmez diyen acentamız sağolsun. KAzancıoğlu ve eniştesi (sanırım) olmasa çiğ çimenleri yerdik, köfteler de çiğkögte olarak kalırdı, mangalına sağlık, vesile ile çok güzel bir doğumgünü kutlaması akabinde iyi kepittik, onun konusunu sonra açarız Hüseyin Sönmez yazdı: Görüşmeyeli uzun zaman olmuş. Özlemişiz yav. iade i ziyaret yapmalı 5 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 1 Eylül 2024 Paylaş 1 Eylül 2024 Biraz fazla yemiş olabiliriz Gelen herkesin ayaklarına sağlık, çok güzel bir gündü. 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 1 Eylül 2024 Paylaş 1 Eylül 2024 Güzel etkinlik olmuş benim bir misafirim vardı bu kez gelemedim. Bi sonrakine inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 1 Eylül 2024 Paylaş 1 Eylül 2024 Katılamadım çocuklardan ötürü. Herkesin ayağına sağlık 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 1 Eylül 2024 Paylaş 1 Eylül 2024 Mustafa Tüfekçi yazdı: Yarım ek bişi yedim valla He bu sefer yarım ekmeğin içini boşaltıp boşaltıp doldurdun 😂😂 Çağlar Bayur yazdı: yağmur yağarken , şemsiye altında , çok uzun sürmez diyen acentamız sağolsun. KAzancıoğlu ve eniştesi (sanırım) olmasa çiğ çimenleri yerdik, köfteler de çiğkögte olarak kalırdı, mangalına sağlık, vesile ile çok güzel bir doğumgünü kutlaması akabinde iyi kepittik, onun konusunu sonra açarız iade i ziyaret yapmalı Çok uzun sürmez demedi. Yağmur yağarken, telefon yağmur yok diyor diye teselli ediyordu 🤣 2 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 Eylül 2024 Paylaş 1 Eylül 2024 Alpay Sumer yazdı: servet abi şortun güzelmiş keşşke benim olsaaaa 😈 Üstsüz halime forum alışık da, alt için hazırmısınız🍆 Ali Gök yazdı: yaşlanıyorsunuz ha Kaşınma 2 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 1 Eylül 2024 Paylaş 1 Eylül 2024 Çağlar Bayur yazdı: yağmur yağarken , şemsiye altında , çok uzun sürmez diyen acentamız sağolsun. Teğet geçti. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Eylül 2024 Yazar Paylaş 1 Eylül 2024 Yağmayacak demiştim. 10 dakika çiseledi geçti. Bu konuda iphone çok başarılı. androide kalsak 4 saat boyunca yağacak yer yerinden oynayacaktı. 2 5 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 1 Eylül 2024 Paylaş 1 Eylül 2024 Adnan Çakır yazdı: Çok güzel olmuş kpss görevim vardı bir dahaki sefere inşallah. fotoya bakınca z kuşağının instangram reeli izlemeleri gibi görünüyor. 1 3 Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 1 Eylül 2024 Paylaş 1 Eylül 2024 (düzenlendi) Adnan Çakır yazdı: PUBG mi oynuyor gençler 1 Eylül 2024 tarihinde Erdoğan Temur tarafından düzenlendi 1 3 Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 1 Eylül 2024 Paylaş 1 Eylül 2024 Maalesef bir etkinliği daha kaçırdım. Advanced dalış eğitiminin son kısmı olan derin su dalışı için Kocaeli Karamürseldeydim. Dalışı Cumartesiye aldıramadım, Eğitmen Cumartesi günü kursta olmuyormuş. Pazar günü erken saate alalım, bitince Osmangaziden geçip Gebzeye uğrarım diye düşündüm, kurs saatini bize 13:00 olarak yazmışlar. (bizden önce ve bizden sonra da eğitim alacak dalıcılar vardı) Ayrıca kurstan bir arkadaş da benimle gelince benim planlar yan yattı. Artık bir sonraki etkinlikte her şeyin yolunda gitmesi için dua edicem. Anlaşılan o ki ortam güzel olmuş, iyi eğlenilmiş. Darısı bir sonrakine artık. 6 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 1 Eylül 2024 Paylaş 1 Eylül 2024 İyiki toplandık kafa dağıtmış olduk. Yalnız @Mehmet Kazancıoğlu ve arkadaşı olmasa halimiz haraptı çay demleme mangal yakma muhtemelen bi daha gelmez ama olsun tekrar çok teşekkürler Benim arabanın anahtarı bi ara yok oldu yerine s350 anahtarı gelecek diye çok bekledim artık bi dahaki sefere 10 Yorum bağlantısı
Cem Işık 2 Eylül 2024 Paylaş 2 Eylül 2024 Ankara’dan misafirler geldiği için bu defa katılamadım, bir dahaki sefere inşallah. Gelenlerin ayaklarına sağlık.. çok keyifli bir buluşma olmuş.. 3 Yorum bağlantısı
Celal Aydın 2 Eylül 2024 Paylaş 2 Eylül 2024 Güzel bir etkinlik olmuş. Türkiye'nin her yerine uzak bir memlekette yaşıyorum İnşallah bir dahakine. Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 2 Eylül 2024 Paylaş 2 Eylül 2024 Güzel bir toplantı olmuş, afiyet olsun. Herkesin ayağına sağlık, kesesine bereket. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 2 Eylül 2024 Paylaş 2 Eylül 2024 Emin Önal yazdı: Katılamadım çocuklardan ötürü. Herkesin ayağına sağlık Gözlerim seni aradı, hep seni bekledim Abimm 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts