Mehmet Kazancıoğlu Cumartesi 11:02 Yazar Paylaş Cumartesi 11:02 Fatih Uzun yazdı: Mehmet bende samsung s3 frontierden geçtim huawei gt5 e,2 ay oldu gerçekten çok memnunum,senin ki şanssızlık diyelim(coğrafya durumu)şarj gerçekten çok iyi şimdilik 12günde bir yapıyorum şarzı en sevdiğim tarafı bu oldu. Fatih gt 5 hangi modelini aldın birde sen telefon ne kullanıyorsun Yorum bağlantısı
Fatih Uzun Cumartesi 17:45 Paylaş Cumartesi 17:45 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Fatih gt 5 hangi modelini aldın birde sen telefon ne kullanıyorsun Pro değil bende ki,normal gt5,telefon samsung,buradaki bir kayış fiyatına temudan 6 adet aldım değişik değişik kullanıyorum. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 15 saat önce Yazar Paylaş 15 saat önce Firma ile geçmişte büyük sorun yaşadım konuyu okuyanlar az çok yaşadıklarımı takip etmiştir. Zamzung ve yarım elma sarj süresinin kısa olması beni hayli düşündürüyordu. Bir kaç gündür arkadaşların söylediklerini dikkate alınca kafam çok karışsada artık karar vermem gerekiyordu ve verdim. Arkadaşlar sizleri dinledim ve bu gün itibari ile gene risk alıp huawei gt5 aldım. Yukarıda konuda yazdıklarım hala geçerli firmaya karşı özellikle servise karşı düşüncelerim değişmedi. Ancak mantık ve arkadaşların söylediklerini dinledim Umarım pişman olmam. 3 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce Fatih Uzun yazdı: Hayırlı olsun güzel tercih yaptın Saol fatih teşekkür ederim senin kordonlarin resmini ve lingini paylasirmisin bende bir bakayım Yorum bağlantısı
Recommended Posts