Gökhan Tuna 9 Eylül 2024 Paylaş 9 Eylül 2024 Kiymetli Forumdaslar, Bilenler bilir, Focus 1 Collection HB arabami caldirdigimda (2006 olmasi lazim) forumumuzun en eski versiyonlarindan birinde yazmistim. O zaman Allianz degil, Koc Allianz'di. Sigortadan aldigim para ile telefonla bayileri arayarak simsek grisi bir Opel Astra HB benzinli, duz vites almistim (H kasa olarak gecer) Babam sen bunu da caldirirsin diyerek arabama el koymus bayiden cikar cikmaz Eskisehir'e goturmustu, o gun bugundur bir daha araba almadim, hep hanimin sirket arabalariyla (Palio, Linea, Florasan, Ecosport, Civic FE1 ve Qashqai) idare ettik bugune kadar, daha da edecegiz umarim :-) Opel'e donersek, son 2 senedir kaskosu vs Mehmet Abi'de, arabanin kazasi yok (bir kez yandan motosiklet carpmisti sanirim; ne motosiklet surene ne de arabaya bir sey olmamisti, motorcu arkadas babamin anlattigina gore arabanin bir yanindan diger tarafina atlayarak gecmisti), kilometresi dusuk (sanirim daha 100K olmadi) Ancak sevgili babam yaslaniyor (1950 model), sol ayaginda 2009'dan beri tasidigi platin bir femur basi implanti var. Hala arabayi cicek gibi kullaniyor; ancak daha da fazla kendini yormadan kullanacagi otomatik bir araca gecirmek istiyorum kendisini. Bu uzun girizgahtan sonra; sizlere sorularim sunlar: - 2006 Astra HB (H kasa) kazasiz, dusuk kilometre, sigara icilmemis ne kadar eder? - Babam ikinci el araba almadi bugune kadar, bugunden sonra da almayacaktir, gonlumden Clio, Polo, i20 gibi arabalar geciyor; ancak Clio 1189, Polo 1400 liste fiyatlari. Gerceklesen fiyatlar konusunda bilgi rica ediyorum. Butceyi kabaca anladiniz aslinda, sifir olsun, ucuz olsun, otomatik olsun, Eskisehir'de babami (ve annemi) uzmesin. Senede bir tatile gitsinler tingir mingir.. - Ve akliniza gelen baska hersey... Ozetle beni gaza getirin, babami ikna etmek icin (cok zordur ikna olmasi, Astra'yi kullanirken '91 model Lada'sini almak icin gelenleri defalarca geri cevirmisligi var, sattirana kadar ne dil dokmustuk. Benzer bir durum koydeki Steyr 768 traktor icin de olmustu, o ayri bir konu olur :-) ) Babami ikna edeyim, guzel bir otomatik alalim, konu mangala falan baglansin. 8 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Eylül 2024 Paylaş 9 Eylül 2024 anlatıma göre: seat arona 1,021 tl liste fiyatı var. azcuk tavan yüksekliği iyi de gelir bu yaşts 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 9 Eylül 2024 Paylaş 9 Eylül 2024 Gökhan Tuna yazdı: Babam sen bunu da caldirirsin diyerek arabama el koymus bayiden cikar cikmaz Eskisehir'e goturmustu Bu cümleye okadar cok duygulandım ki anlatamam.. Galiba yaşlanıyorum 2 Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna 9 Eylül 2024 Yazar Paylaş 9 Eylül 2024 Çağlar Bayur yazdı: anlatıma göre: seat arona 1,021 tl liste fiyatı var. azcuk tavan yüksekliği iyi de gelir bu yaşts Çağlar Abi, Ben şu fiyatları görüyorum ama? 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Eylül 2024 Paylaş 9 Eylül 2024 https://fs.seat.com.tr/seatweb_files/2023626225947697_SEAT_MY23_Fiyat_Listesi.pdf?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=seat_search_arona_ao_19&gad_source=1&gclid=CjwKCAjwufq2BhAmEiwAnZqw8rSg3mAnDiv9AcWmvNsPRdNN6syARSsDQpzV3XypGbvBnKPUiK7YNxoCIksQAvD_BwE tıkla bakemm sen de bana link atsana ilginç buldum anasayfadaki görsellelrde rakamlar ürkünç, bir de vesile ile vw de internete de bakma git bayiye, istanbuldaki 900e veriyor siz ne kadar verirsiniz falan de listesi 1100 ise mesela ayudide 1100 liste ise 800 de mesela seat fiyat linkinde bir gariplik var eski liste geliyor? 2 Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz 9 Eylül 2024 Paylaş 9 Eylül 2024 Çağlar Bayur yazdı: https://fs.seat.com.tr/seatweb_files/2023626225947697_SEAT_MY23_Fiyat_Listesi.pdf?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=seat_search_arona_ao_19&gad_source=1&gclid=CjwKCAjwufq2BhAmEiwAnZqw8rSg3mAnDiv9AcWmvNsPRdNN6syARSsDQpzV3XypGbvBnKPUiK7YNxoCIksQAvD_BwE tıkla bakemm sen de bana link atsana ilginç 2023 modellerin listesi abi bu.Muhtemelen link eski listeye atıyor. 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna 9 Eylül 2024 Yazar Paylaş 9 Eylül 2024 Çağlar Bayur yazdı: https://fs.seat.com.tr/seatweb_files/2023626225947697_SEAT_MY23_Fiyat_Listesi.pdf?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=seat_search_arona_ao_19&gad_source=1&gclid=CjwKCAjwufq2BhAmEiwAnZqw8rSg3mAnDiv9AcWmvNsPRdNN6syARSsDQpzV3XypGbvBnKPUiK7YNxoCIksQAvD_BwE tıkla bakemm sen de bana link atsana ilginç buldum anasayfadaki görsellelrde rakamlar ürkünç, bir de vesile ile vw de internete de bakma git bayiye, istanbuldaki 900e veriyor siz ne kadar verirsiniz falan de listesi 1100 ise mesela ayudide 1100 liste ise 800 de mesela seat fiyat linkinde bir gariplik var eski liste geliyor? Çağlar Abi, Ben direkt ana sayfadan fiyat listesine tıklaya tıklaya buraya gittim: https://www.seat.com.tr/firsatlar/fiyat-listesi/my24/arona Sizin paylaştığınız 2023 model, bu arada olur hem de mis gibi de olur ellerinde varsa, babam her arabaya ortalama 15 sene bindiği için, yatırımcı değil direkt biniciyiz :-) Aynen bu dedğinizi yapaacağım, bayileri telefonla ve ziyaret ederek taciz edeceğim, duyduklarım gerçek o zaman, liste fiyatı üzerinden dişe dokunur indirimler söz konusu. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Eylül 2024 Paylaş 9 Eylül 2024 yani polo yerine böyle bir şey listeye alınır, amma pahalanmış mayısta bakmıştım en son genelde fiyatlara Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Eylül 2024 Paylaş 9 Eylül 2024 Listeye geçen hafta 200 koydular hep.. Yiner de listeden 200 falan düşüyorlar. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 9 Eylül 2024 Paylaş 9 Eylül 2024 Astra'dan sonra Polo, Clio vs küçük gelecek. Güzel bir Kia Ceed çok yakışacaktır bence. O fiyatlara alınabilecek iyi bir seçenek. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 9 Eylül 2024 Paylaş 9 Eylül 2024 Geçen doğuş oto Esenyurt a uğradık bazı modeller de iyi indirimler var bayii uğramakta yarar var 1 Yorum bağlantısı
Cavit Çırakoğlu 9 Eylül 2024 Paylaş 9 Eylül 2024 Geçen ayın 12 sinde 2023 Astra otomatik 1.2 edition sıfır 1250 aldım. Liste fiyatları ile bayi fiyatlari çok fark ediyor. Crosland ta kasa değişimi olacağından uygun fiyatlı otomatik bulunabilir. Aynı şekilde seat Aronada bulunabilir. Yıllar önce Çağlar abi yazmıştı,yine yazmış wag gurubunda yayınlanan fiyatlar ile bayi fiyatlari arasında ciddi farklar oluyor , bende şahidim. 1 Yorum bağlantısı
Adem Kazıl 10 Eylül 2024 Paylaş 10 Eylül 2024 (düzenlendi) şu fiyat farklı olayına 1 ay önce şahit oldum bi arkadışım liste fiyatı 1.690.000 taigo yu 1.390.000 aldı. 10 Eylül 2024 tarihinde Adem Kazıl tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 10 Eylül 2024 Paylaş 10 Eylül 2024 Ford Puma önerebilirim. Ecosport gibi değil. Hibrit olanları çok atik ve kullanışlı. 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna 10 Eylül 2024 Yazar Paylaş 10 Eylül 2024 Sani Gerşon yazdı: Astra'dan sonra Polo, Clio vs küçük gelecek. Güzel bir Kia Ceed çok yakışacaktır bence. O fiyatlara alınabilecek iyi bir seçenek. Artik 2 kisiler Sani, yeter de artar bile onlara. Ancak elbette ki 1000K civarlarinda alabilecegimiz otomatik arabalarin en buyugu cok iyi olacaktir. Hüseyin Sönmez yazdı: Ford Puma önerebilirim. Ecosport gibi değil. Hibrit olanları çok atik ve kullanışlı. Pumalarin enterasan bir bagaji var, yeni tipi de cok daha guzel ancak liste fiyatindan epey bir indirim yapmalari lazim butcemize uygun hale gelmesi icin. Adem Kazıl yazdı: şu fiyat farklı olayına 1 ay önce şahit oldum bi arkadışım liste fiyatı 1.690.000 taigo yu 1.390.000 aldı. Aynen, ben de bu duyumlardan dolayi bu ise kalkistim; okullarin acilis haftasi yogunluktan kafa kaldiramiyorum; servisti, kitapti, kirtasiyeydi. ilk firsatta gezmeye baslayacagim. Cavit Çırakoğlu yazdı: Geçen ayın 12 sinde 2023 Astra otomatik 1.2 edition sıfır 1250 aldım. Liste fiyatları ile bayi fiyatlari çok fark ediyor. Crosland ta kasa değişimi olacağından uygun fiyatlı otomatik bulunabilir. Aynı şekilde seat Aronada bulunabilir. Yıllar önce Çağlar abi yazmıştı,yine yazmış wag gurubunda yayınlanan fiyatlar ile bayi fiyatlari arasında ciddi farklar oluyor , bende şahidim. Nefis fiyat, gule gule, guzel gunlerde, saglikla kullanin. crossland de bakacagim, guzel fikir. Fatih Keskin yazdı: Geçen doğuş oto Esenyurt a uğradık bazı modeller de iyi indirimler var bayii uğramakta yarar var Bayi gezmek sart, ben Sariyer tarafindayim, is icin Acibadem'e geliyorum, buralarda dolasacagim mutlaka. Mehmet Ozyurek yazdı: Listeye geçen hafta 200 koydular hep.. Yiner de listeden 200 falan düşüyorlar. Aynen Mehmet Abi, asilacagim artik bayilere daha cok indirim icin. 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 10 Eylül 2024 Paylaş 10 Eylül 2024 Gökhan Tuna yazdı: Ancak sevgili babam yaslaniyor (1950 model), sol ayaginda 2009'dan beri tasidigi platin bir femur basi implanti var. Hala arabayi cicek gibi kullaniyor; ancak daha da fazla kendini yormadan kullanacagi otomatik bir araca gecirmek istiyorum kendisini. Kendi istiyor mu ? İstiyorsa Clio ya da Megane'ı göster derim. 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 10 Eylül 2024 Paylaş 10 Eylül 2024 Benim de babam 1946 Model, kendisi halen düz vites Linea 1.4 Tjet kullanıyor ama 120'yi geçtiği nadirdir. STW anadol, sonra 131 şahin, tempra , mazda 323 derken 13 senedir linea ile devam.. Benim arabanın direksiyonuna denemek için bile oturtamadım, al otomatik vitesi dene desem de ben anlamam deyip kaçtı.. İnşallah alınan aracı keyifle güzel günlerde kullanır amcamız.. Renault duster otomatik olanı da alınabilir sanırım o bütçe ile, geniştir, ferahtır,servis derdi olmaz. 2 Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna 10 Eylül 2024 Yazar Paylaş 10 Eylül 2024 Selçuk Keleş yazdı: Kendi istiyor mu ? İstiyorsa Clio ya da Megane'ı göster derim. Kendisine kalsa istemiyor, Opel Astra'yi 2006'da aldigimizda, '91 model Lada Samara kullaniyordu (ilk sahibi), sattirana kadar en az 5-6 sene ugrastik :-) Cem Işık yazdı: Benim de babam 1946 Model, kendisi halen düz vites Linea 1.4 Tjet kullanıyor ama 120'yi geçtiği nadirdir. STW anadol, sonra 131 şahin, tempra , mazda 323 derken 13 senedir linea ile devam.. Benim arabanın direksiyonuna denemek için bile oturtamadım, al otomatik vitesi dene desem de ben anlamam deyip kaçtı.. İnşallah alınan aracı keyifle güzel günlerde kullanır amcamız.. Renault duster otomatik olanı da alınabilir sanırım o bütçe ile, geniştir, ferahtır,servis derdi olmaz. Allah saglikli ve uzun omurler versin butun ebeveynlerimize Benim delikanlida sol bacakta irice bir platin var, kalcadan baslayip femur kemigine giren. Artik dinlensin, biraz keyfini sursun istiyorum; ancak ayni model sizinki ile, kesinlikle otomatik aracin direksiyonuna gecmiyor :-) 1 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 10 Eylül 2024 Paylaş 10 Eylül 2024 babam da aynı sizinkiler gibiydi otomatik araba mı olur diyordu seneler önce bütün aile sıkıştırdık bi kenara zorla kullandırdık yarım saat sonra arabaya el koydu. O zaman dan beri düz kullanmıyor. 3 Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna 10 Eylül 2024 Yazar Paylaş 10 Eylül 2024 Fatih Keskin yazdı: babam da aynı sizinkiler gibiydi otomatik araba mı olur diyordu seneler önce bütün aile sıkıştırdık bi kenara zorla kullandırdık yarım saat sonra arabaya el koydu. O zaman dan beri düz kullanmıyor. Umudum tamamen bu yonde :-) Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 11 Eylül 2024 Paylaş 11 Eylül 2024 Gökhan Tuna yazdı: Kendisine kalsa istemiyor, Opel Astra'yi 2006'da aldigimizda, '91 model Lada Samara kullaniyordu (ilk sahibi), sattirana kadar en az 5-6 sene ugrastik :-) Allah saglikli ve uzun omurler versin butun ebeveynlerimize Benim delikanlida sol bacakta irice bir platin var, kalcadan baslayip femur kemigine giren. Artik dinlensin, biraz keyfini sursun istiyorum; ancak ayni model sizinki ile, kesinlikle otomatik aracin direksiyonuna gecmiyor :-) Biz 2018'de sıfır düz vites ibiza aldık gayet memnun. Şu anki aracından memnunsa çok da kurcalama derim. 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 11 Eylül 2024 Paylaş 11 Eylül 2024 Benimki de 59 model, 110luk tdcisinden vazgeçmiyor. Hep ya atmosferik ya düşük hacimli arabalardan bahsediyormuşum falan filan. Bu arada uzun yolda aynı rotayı benden %10 kısa sürede tamamlar 2 Yorum bağlantısı
Cavit Çırakoğlu 5 Ekim 2024 Paylaş 5 Ekim 2024 Gökhan Tuna yazdı: Cavit Çırakoğlu yazdı: arasında ciddi farklar oluyor , bende şahidim. Nefis fiyat, gule gule, guzel gunlerde, saglikla kullanin. crossland de bakacagim, guzel fikir. Bugün taigo 1.0 life otomatik 1300 diyor bayi . 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts