Tansu Kalafatoğlu 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce Çağlar Bayur yazdı: yeni sırt çantası aldım geniş hacimli nakit için 0,25 gr altın nasıl 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: 0,25 gr altın nasıl bakkal için fazla Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce Çağlar Bayur yazdı: bakkal için fazla fazla alırız biz de savaş zamanı nakit çalışmaz 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 4 saat önce Paylaş 4 saat önce O değil de zonno çok uzun yazıyor okumadan geçer oldum. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Mustafa Tüfekçi yazdı: O değil de zonno çok uzun yazıyor okumadan geçer oldum. Kısaltalım istersen Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mustafa Tüfekçi yazdı: O değil de zonno çok uzun yazıyor okumadan geçer oldum. Mehmet Göktürk yazdı: Kısaltalım istersen Akademisyen gibi bildiri yazmasın hocam biraz daha kısa ve öz olursa daha güzel olur. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Metin Uzunoğlu yazdı: Akademisyen gibi bildiri yazmasın hocam biraz daha kısa ve öz olursa daha güzel olur. Sorunun türüne göre kısa kesip uzun yazabilir yapalım bazen kısa kesiyor ama hakkı olduğu için detaylı yazıyor çoğu kez. Bir de paragraf atması iyi olur. Resimden önce bi satır boşluk vs. Yapacak çok iş var. Asıl önemli olan ayrı konularda konuştuklarını hatırlaması. Şu an hatırlamaz. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mehmet Yeter yazdı: B12 versek hocam. üç gündür çalış çalış acayipim. işleri bi yoluna koysam şunun kodunu yenileyip güzelleştiresim var. Çünkü birçok gereksinimi şimdi anladım. Ama eğlenceli olacak güzel olacak görünüyor. Bu arada gözler geldi: 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 58 dakika önce Paylaş 58 dakika önce Mehmet Göktürk yazdı: üç gündür çalış çalış acayipim. işleri bi yoluna koysam şunun kodunu yenileyip güzelleştiresim var. Çünkü birçok gereksinimi şimdi anladım. Hocam emeklerinize sağlık şaka bir yana. Çok güzel bilgi ve edinimler kazanılıyor. Ben de yeni şeyler öğreniyorum. Kolaylıklar dilerim. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 56 dakika önce Paylaş 56 dakika önce Aligiller ile zonnonun 3 satırdan sonrasını okumuyorum 5 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 23 dakika önce Paylaş 23 dakika önce Köksal Yılmaz yazdı: Aligiller ile zonnonun 3 satırdan sonrasını okumuyorum Youtuber zonno yaptım çalıştırdım. belki youtuber olur biraz aklı başına gelirse. Yorum bağlantısı
Recommended Posts