Çağlar Bayur 15 Aralık 2024 Paylaş 15 Aralık 2024 Mehmet Ozyurek yazdı: Hem tam teslim yok. Sağ koltuktayım Tizler yok bende. Diğerlerini duyuyorum zaten tizler gidiyor, Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 16 Aralık 2024 Paylaş 16 Aralık 2024 Murat Sürmeli yazdı: Genelde pabuç yeniledikten sonra satarım aracı ama inşallah bunda böyle olmaz Üzerindeki yazlık lastikler kötüydü, çok kaydırmadı ama 1-2 defa heyecan yaptırdı bana. 4 mevsim Pirelli aldık, bakalım Isparta soğuğunda Antalya sıcağında nasıl davranacak Cihan'la tanıştın mı Hocam? Şenol usta da iyidir. 1 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 16 Aralık 2024 Yazar Paylaş 16 Aralık 2024 H.Cenk Bayrakçı yazdı: Cihan'la tanıştın mı Hocam? Şenol usta da iyidir. Tanıştım hocam, selamınızı ilettim Şenol usta balans yapan abimiz midir Oldukça detaylı çalışıyor 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 17 Aralık 2024 Paylaş 17 Aralık 2024 Murat Sürmeli yazdı: Tanıştım hocam, selamınızı ilettim Şenol usta balans yapan abimiz midir Oldukça detaylı çalışıyor Evet, lastikleri söküp takan ve balans yapan ustamız. Titizdir çok. 1 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli Salı 09:36 Yazar Paylaş Salı 09:36 İlana koydum, elektriklenmek niyetiyle ama piyasa her zaman olduğu gibi yine durgun. Hayırlısı https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-kia-kia-sportage-premium-4x4-184hp-degisensiz-1312354123/detay 4 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Salı 16:24 Paylaş Salı 16:24 arabam kom da ki nakit alım sistemi de araştırlabilir. verdikleri rakamdan az yukarı ilana çıkarsa anında gider Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli Salı 16:27 Yazar Paylaş Salı 16:27 (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: arabam kom da ki nakit alım sistemi de araştırlabilir. verdikleri rakamdan az yukarı ilana çıkarsa anında gider Eski modellerde çalışmıyor sanırım, yada araç az olduğundan çalışmıyor da olabilir, rakam veremedi. Salı 16:32 tarihinde Murat Sürmeli tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Salı 18:51 Paylaş Salı 18:51 2012 lerde çalışıyordu ama sayı az olabilir 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts