Onur Demir 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Ali Gülmez yazdı: sakın va alma diye yazacaktım unutmuşum ips alman çok iyi olmuş ömürlük sistem olmuş kesene bereket güle güle kullansın kardeşimiz Çok teşekkür ederim güzel dilekler için. VA aile IPS arasındaki farkı bilmiyorum şansa aldım kasıtlı yapılmış bir hareket değil Ek olarak dün ekranı mevcut sisteme bağladım. 2k ayarladım 200hz yaptım. ekran siyah olup durdu. hani çönülürlük değişince siyah olup düzelir ya işte öyle. ekranda sorun var sandım ama sanırım Hz ve çözünülürlük ile ilgili. 1080p ye çektim Hz 100e indirdim sorun kalmadı. Kartım gigabyte Rx 580 OC 4gb 256bit. ondandır diye umuyorum. Yeni sistem gelince takıp göreceğim son halini. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Onur Demir yazdı: Yeni sistem gelince takıp göreceğim son halini. yeni makinayı tam güncelle ekran kartı dahil, sonra ekrana gaz ver Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Onur Demir yazdı: (FreeDos gelecek sadece 11 pro lisans aldım. usb yapıp kuracağım gelince. ) İddia ediyorum 300-500tl'ye aldın, di mi Yorum bağlantısı
Recommended Posts