Metin Akbal 28 Kasım 2024 Paylaş 28 Kasım 2024 Demekki davet kelimesi herhangi bir yerde yazmayınca kimse gelmiyor 😂 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Kasım 2024 Paylaş 28 Kasım 2024 Metin Akbal yazdı: Enteresan hala aksiyon yok valiz anca hazırladım, kapsamlı sahibi vefat etmese Kebapçı Zarif te olabilirdi 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Dün malum motosiklet aldım. Gitmeden önce konuyu biraz araştırmıştım. Ama tabi ki her şey yetersiz kaldı. Aracı almadan önce alıcı olarak sigorta yaptırmanız gerekiyor. @Mehmet Ozyurek sağolsun hemen devreye girdi ve biz işleri hallederken o 2 dakikada sigortayı yaptı. Gel gelelim güvenli satışta bir yarım saat kaybettik. Satıcının hesabı akbank ve QNB. Akbank mobil bankacılık uygulamasından işlem başlattı ama nedense bana gelmedi mesaj. Referans no girsek de bendeki QNB hata verdi. Noterdeki kız illa aynı bankadan olmanız lazım falan dedi, olur mu öyle şey dedik... 2 adım ötede Akbank şubeye gittik oradaki güvenlikçi artık iyice öğrenmiş bize tarayıcıdan Akbank güvenli satış yazdırdı ve oradan çıkan site marifetiyle işlemi başlattı. Bu kes mesaj da geldi. Sıkıntı şu ki bu işlem bence aşırı güvensizdi. Eğer o site akbank'ın sitesinin sahtesi olsaydı ben muhtemelen oraya para gönderebilirdim. Tek güvendiğim şey benim de güvenli satış sistemi üzerinden işlem yapmamdı. Orada da sonuçta başka bir iban adresine para gönderiyorsunuz(havuz hesabı) daha sonra noter onaylarsa işlem tamamlanıyor. Dikkatsiz biri kolaylıkla başka ibana para gönderip sonra arkasından soğuk su içebilirdi.. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Emre Şimşek yazdı: Gel gelelim güvenli satış Bence bizim ülkemiz için olması gereken bir sistem, ancak hala düzgün çalışamıyor olması ayrı bir muamma Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Noterde şöyle bir yazı var bu talimatları takip ederseniz işlem kolay 2 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Adnan Çakır yazdı: Noterde şöyle bir yazı var bu talimatları takip ederseniz işlem kolay Bizim noterdeki ferman gibiydi okumak yarım saat sürer, çözmemiz de yarım saati aldı. Yarım saatlik okumadan kurtulduk 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Emre Şimşek yazdı: . Noterdeki kız illa aynı bankadan olmanız lazım falan dedi, olur mu öyle şey dedik... oluyor hatta oldu, alıcı da satıcı da aynı banka olmalı, reklamlarda aksini yazsa da gerçekler kasımpaşa, miami uzakta.. alternatifi ise takasbank ı kullanmak. o da e devletten çift güvenliği açmış olanlar için imkanlı Emre Şimşek yazdı: bize tarayıcıdan Akbank güvenli satış yazdırdı ve oradan çıkan site marifetiyle işlemi başlattı. ben oılsam almaktan da satmaktan da vazgeçer böyle bir işlem yapmazdım çok gıcığımdır nakit hiç sevmem zatyen 1 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Bence bizim ülkemiz için olması gereken bir sistem, ancak hala düzgün çalışamıyor olması ayrı bir muamma Emre Şimşek yazdı: Noterdeki kız illa aynı bankadan olmanız lazım falan dedi, olur mu öyle şey dedik... Çağlar Bayur yazdı: oluyor hatta oldu Araç şirket üstüne veya alıcı şirket üzerine alacaksa TAKASBANK'ta sıkıntı oluyor. Alıcı-Satıcı aynı banka ise sorunsuz çalışıyor. Gerisi tırt. Emre Şimşek yazdı: Akbank güvenli satış yazdırdı ve oradan çıkan site marifetiyle işlemi başlattı. Bu kes mesaj da geldi. Sıkıntı şu ki bu işlem bence aşırı güvensizdi. O ne saçma şeymiş. Uygulamadan olmuyor, tarayıcıdan girince oluyor 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Çağlar Bayur yazdı: oluyor hatta oldu, alıcı da satıcı da aynı banka olmalı, reklamlarda aksini yazsa da gerçekler kasımpaşa, miami uzakta.. alternatifi ise takasbank ı kullanmak. o da e devletten çift güvenliği açmış olanlar için imkanlı ben oılsam almaktan da satmaktan da vazgeçer böyle bir işlem yapmazdım çok gıcığımdır nakit hiç sevmem zatyen Moturdan vazgeçer mi insan? Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 4 saat önce Paylaş 4 saat önce c.tesi bir takas durumumuz vardı. Allah bildiği yapsın,siteminede atom fiziğinede. Alan ben satan ben, arada hiçbirşey yapmayan banka para kazandı. Emmim olmasaydı herhalde yapamazdık. Yorum bağlantısı
Recommended Posts