Murat Öngür 24 Eylül 2024 Paylaş 24 Eylül 2024 Merhaba aldığım aracın lastıkleri 3 mm civarında ve riken marka ebat da büyük olduğundan conti michelin pirelli gibi markalar 6-7 arası civarında , sizinde iyi bildiğiniz Özellikle kullanıp test ettiğiniz memnun olduğunuz fiyat performans lastiklerini yazar mısınız Yorum bağlantısı
Aydın Sert 24 Eylül 2024 Paylaş 24 Eylül 2024 Benim de lastiğe ihtiyacım var fakat çok pahalı Bana Hankook Ventus S1 Evo3 önerdiler ama bilgim yok. Islak zemin testleri falan A gözüküyor. Yorum bağlantısı
Eray Aksoylu 24 Eylül 2024 Paylaş 24 Eylül 2024 Sert olması problem değil derseniz Continental olabilir. Yumuşak isterseniz Michelin olabilir. Fiyatlar pahalı gelirse Hankook'u önerebilirim çok sevdiğim tarzda bir lastiktir. Pirelli tavsiye etmiyorum büyük ebatlarda çok sıkıntılı diye sosyal medyada çok haber mevcut. Büyük ebatlı lastik kullanmadım ama her markanın bir düşük ,bir standart, bir de üst seviye versiyonu mevcuttur. Düşük olanları tercih etmeyin derim. Üst seviye olanlar da biraz daha agresif hızlı sürüşe odaklı oluyor. 1 Yorum bağlantısı
Murat Öngür 24 Eylül 2024 Yazar Paylaş 24 Eylül 2024 Aydın Sert yazdı: Benim de lastiğe ihtiyacım var fakat çok pahalı Bana Hankook Ventus S1 Evo3 önerdiler ama bilgim yok. Islak zemin testleri falan A gözüküyor. Valla hankook çok çabuk tükeniyor, çok fazla vida çivi topluyor. Sizin ölçüler ne ? Eray Aksoylu yazdı: Sert olması problem değil derseniz Continental olabilir. Yumuşak isterseniz Michelin olabilir. Fiyatlar pahalı gelirse Hankook'u önerebilirim çok sevdiğim tarzda bir lastiktir. Pirelli tavsiye etmiyorum büyük ebatlarda çok sıkıntılı diye sosyal medyada çok haber mevcut. Büyük ebatlı lastik kullanmadım ama her markanın bir düşük ,bir standart, bir de üst seviye versiyonu mevcuttur. Düşük olanları tercih etmeyin derim. Üst seviye olanlar da biraz daha agresif hızlı sürüşe odaklı oluyor. continantel yumuşak lastik aslında bir önceki aracıma almıştım, hankook da hiç sevmem ben çok fazla çivi vida topluyor çok çabuk parçalanıyor dişleri. zaten conti pirelli michelin 6500 civarı fiyatları var çok pahalı Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 24 Eylül 2024 Paylaş 24 Eylül 2024 O ebata Conti Sport Contact 5 öneririm. Mümkünse (MO) ve XL jant korumalı. Belki eski bir desen ama çok iyi bir lastiktir. Uzunca süre, 200 ps+ üzeri Mondeo' da görevini çok iyi yapmıştı. Zaten döneminde hemen hemen her testte 1. idi. Yorum bağlantısı
Aydın Sert 24 Eylül 2024 Paylaş 24 Eylül 2024 Murat Öngür yazdı: Valla hankook çok çabuk tükeniyor, çok fazla vida çivi topluyor. Sizin ölçüler ne ? Benim ölçüler 235 45 19 Bu ebatta Michelin, Conti gibi markalar 9-10 bin civarı Daha önceki aracımda Nexen kullanmıştım ve memnun kalmıştım ama bu ölçüler için yok sanırım. Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz 24 Eylül 2024 Paylaş 24 Eylül 2024 Uygun maliyetli olarak Falken ze310 önerebilirim,3 yıldır mk4 Mondeo'da kullanıyorum hiç tedirgin etmedi şimdiye kadar.Tek problem tabanı bozuk çıkabiliyor,onu da aldığınız yerde taktirirken kontrol ettirebilirsiniz. 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 24 Eylül 2024 Paylaş 24 Eylül 2024 235/50r17 contisport 5 kullandım çok iyiydi 235/45r18 nokian Powerproof kullanıyorum memnunum 215/55r17 nokian wrd5 kışlık var memnunum 215/50r17 Goodyear efficient kullanmıştım tabanı eğilmişti memnunum değildim. Yorum bağlantısı
Murat Öngür 25 Eylül 2024 Yazar Paylaş 25 Eylül 2024 Aydın Sert yazdı: Benim ölçüler 235 45 19 Bu ebatta Michelin, Conti gibi markalar 9-10 bin civarı Daha önceki aracımda Nexen kullanmıştım ve memnun kalmıştım ama bu ölçüler için yok sanırım. nexen de var bu ölçüler araştırdım Metin Uzunoğlu yazdı: 235/50r17 contisport 5 kullandım çok iyiydi 235/45r18 nokian Powerproof kullanıyorum memnunum 215/55r17 nokian wrd5 kışlık var memnunum 215/50r17 Goodyear efficient kullanmıştım tabanı eğilmişti memnunum değildim. abi ne ettin ya para yok para conti michelin pirelli çok pahalı belki goodyear eagle yeni deseni olabilir ama onunda performansı nasıl bilmiyorum 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 25 Eylül 2024 Paylaş 25 Eylül 2024 Murat Öngür yazdı: nexen de var bu ölçüler araştırdım abi ne ettin ya para yok para conti michelin pirelli çok pahalı belki goodyear eagle yeni deseni olabilir ama onunda performansı nasıl bilmiyorum yazdıkların içinde sadece contiyi yazdım diğerleri hayal mahsulü goodyear alacağına başka marka al forumda nexen çok tavsiye ediliyor. 1 Yorum bağlantısı
Murat Öngür 25 Eylül 2024 Yazar Paylaş 25 Eylül 2024 Metin Uzunoğlu yazdı: yazdıkların içinde sadece contiyi yazdım diğerleri hayal mahsulü goodyear alacağına başka marka al forumda nexen çok tavsiye ediliyor. nexen olabilir evet mantıklı seçeneklerden birisi , bi ara petlasa mı baksam dedim sonra vazgeçtim Yorum bağlantısı
Eray Aksoylu 25 Eylül 2024 Paylaş 25 Eylül 2024 Murat Öngür yazdı: belki goodyear eagle yeni deseni olabilir ama onunda performansı nasıl bilmiyorum Abi aman diyim goodyear eagle sport'a bulaşmayın.. petlas alın daha iyi valla ben de hankook uzun süre kullandım hiç çivi vs denk gelmedim tercih meselesi millet dunlopları öve öve bitiremiyor şuanki aracımda eski sahibi sıfır dunlop fm800 takmış kısa süre sonra ben aldım aracı şubattan beri yaklaşık 7bin km yaptım şehir içinde çok patiye düşüyor biraz çukurda çok vurma yaptırıyor pek memnun olamadım gibi en memnun olduğum lastik michelin primacy4 serisi idi. yağmurlu havada süratli şekilde iken önümde kısa mesafede kaza oldu aha vurdum dediğim yerde gram kaymadan manevra yaptırıp hiçbir şey olmadan devam ettim sonra kasıtlı olarak güvenli gördüğüm yerlerde ani hamleler yaptım michelin kesinlikle savurtturmadı .. ama pahalı işte. 1 Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 25 Eylül 2024 Paylaş 25 Eylül 2024 O ebattaki lastiklerin hemen hepsi pahalıdır. https://www.thetirelab.com/autobild/summer/2023/225-45-r18/braking-distance/ Sava Intensa UHP 2 olabilir. Daha önce kullandım 2-3 sezon rahat sıkıntısız gidersiniz. Veya bi tık daha iyisi olsun derseniz Falken Azenis FK520 1 Yorum bağlantısı
Murat Öngür 25 Eylül 2024 Yazar Paylaş 25 Eylül 2024 Eray Aksoylu yazdı: Abi aman diyim goodyear eagle sport'a bulaşmayın.. petlas alın daha iyi valla ben de hankook uzun süre kullandım hiç çivi vs denk gelmedim tercih meselesi millet dunlopları öve öve bitiremiyor şuanki aracımda eski sahibi sıfır dunlop fm800 takmış kısa süre sonra ben aldım aracı şubattan beri yaklaşık 7bin km yaptım şehir içinde çok patiye düşüyor biraz çukurda çok vurma yaptırıyor pek memnun olamadım gibi en memnun olduğum lastik michelin primacy4 serisi idi. yağmurlu havada süratli şekilde iken önümde kısa mesafede kaza oldu aha vurdum dediğim yerde gram kaymadan manevra yaptırıp hiçbir şey olmadan devam ettim sonra kasıtlı olarak güvenli gördüğüm yerlerde ani hamleler yaptım michelin kesinlikle savurtturmadı .. ama pahalı işte. aynen michelin conti pirelli maalesef pahalı bende eski aracımda P.c.s.6 Conti kullanıyordum sizin michelin için yazdıklarınız her şey conti içinde geçerli Pahalı markaların içerisinde p zero var belki o olabilir kampanya falan yakalarsak Yorum bağlantısı
Murat Öngür 25 Eylül 2024 Yazar Paylaş 25 Eylül 2024 https://www.n11.com/urun/pirelli-24545r18-100y-xl-p-zeroi-yaz-lastigi-2023-52757417?magaza=kardeslerotolastik33 buda ucuz değil ama baya iyi lastik Yorum bağlantısı
Cem Dilmen 25 Eylül 2024 Paylaş 25 Eylül 2024 (düzenlendi) F /P istiyorsanız ben de Falken öneririm. Hatta eğer yazlı kışlık uğraşmayayım diyorsanız ve kışınız çok çetin değilse All season modelini de alabilirsiniz. Kış performansının da oldukça iyi olduğunu söyleyebilirim. İstanbul kışı için gayet yeterli olacaktır diye düşünüyorum Murat Bey. https://www.hepsiburada.com/falken-245-45r18-100w-xl-euroall-season-as220-pro-oto-4-mevsim-lastik-uretim-yili-2024-pm-HBC00006VZHY4 Fiyatı da gayet iyiymiş. 2024 üretim. 25 Eylül 2024 tarihinde Cem Dilmen tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Eray Aksoylu 25 Eylül 2024 Paylaş 25 Eylül 2024 Murat Öngür yazdı: aynen michelin conti pirelli maalesef pahalı bende eski aracımda P.c.s.6 Conti kullanıyordum sizin michelin için yazdıklarınız her şey conti içinde geçerli Pahalı markaların içerisinde p zero var belki o olabilir kampanya falan yakalarsak Continental Michelin'e göre bir tık daha sert başka da bi farkı yok bence.. Yalnız pirelli için şöyle bir durum var ÜNAL TURAN isimli sosyal medya fenomeni Ferrari aracıyla pirelli lastiğinin tabandan kopması sonucu kaza yapıyor ve bunu paylaşıyor ardından bir çok kişi benzer şekilde pirelli lastikli araçlarının tabandan kopması sonucu kaza yaptığı görselleri paylaşıyor .. bahsettiğim kişinin instagram profiline girip başa tutturulan gönderilerinde FERRARİ KAZA diye bir kısım var oradan inceleyin isterseniz. Ayrıca bu sorun genelde büyük ebatlı lastiklerde görünüyor. 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 25 Eylül 2024 Paylaş 25 Eylül 2024 Tünelde 300 km ile giden adam mı o. Başkarının canını yakmadan kaza yapması iyi olmuş. 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 25 Eylül 2024 Paylaş 25 Eylül 2024 Aynı ebatta Primacy 4+ kullanıyorum gayet memnunum. 1 Yorum bağlantısı
Murat Öngür 25 Eylül 2024 Yazar Paylaş 25 Eylül 2024 Eray Aksoylu yazdı: Continental Michelin'e göre bir tık daha sert başka da bi farkı yok bence.. Yalnız pirelli için şöyle bir durum var ÜNAL TURAN isimli sosyal medya fenomeni Ferrari aracıyla pirelli lastiğinin tabandan kopması sonucu kaza yapıyor ve bunu paylaşıyor ardından bir çok kişi benzer şekilde pirelli lastikli araçlarının tabandan kopması sonucu kaza yaptığı görselleri paylaşıyor .. bahsettiğim kişinin instagram profiline girip başa tutturulan gönderilerinde FERRARİ KAZA diye bir kısım var oradan inceleyin isterseniz. Ayrıca bu sorun genelde büyük ebatlı lastiklerde görünüyor. o iş farklı ama 300 km hızla gidiyorsun duruyorsun lastik soğuyor sonra tekrar yüksek hızlara çıkıyorsun lastik eskiyor yıpranıyor bu kadar yüksek hızlarda f1 de bile araçlar en az 1 takım lastik yeniliyorlar. Ki f1 e lastik veren tek firma Pirelli Yorum bağlantısı
Aydın Sert 25 Eylül 2024 Paylaş 25 Eylül 2024 Bir takım kışlık lastik buldum. (Bedelsiz) Lakin ölçülerde şöyle fark var; Benim ölçülerim 235 45 19 Diğer lastik 245 45 19 Şayet bu ölçülerde büyük bir fark olmaz ise kış için bu lastikleri kullanayım diyorum. Ne dersiniz? Yorum bağlantısı
Murat Öngür 25 Eylül 2024 Yazar Paylaş 25 Eylül 2024 Aydın Sert yazdı: Bir takım kışlık lastik buldum. (Bedelsiz) Lakin ölçülerde şöyle fark var; Benim ölçülerim 235 45 19 Diğer lastik 245 45 19 Şayet bu ölçülerde büyük bir fark olmaz ise kış için bu lastikleri kullanayım diyorum. Ne dersiniz? kalınlar öne 235 ler arkaya şeklinde hiç bir sıkıntı çıkmaz Yorum bağlantısı
Eray Aksoylu 25 Eylül 2024 Paylaş 25 Eylül 2024 Murat Öngür yazdı: o iş farklı ama 300 km hızla gidiyorsun duruyorsun lastik soğuyor sonra tekrar yüksek hızlara çıkıyorsun lastik eskiyor yıpranıyor bu kadar yüksek hızlarda f1 de bile araçlar en az 1 takım lastik yeniliyorlar. Ki f1 e lastik veren tek firma Pirelli Siz bilirsiniz.. evet 300km ile lastiğin dayanmasını beklemek ayrı bir mevzu ama aynı şekilde farklı marka araçlarla standart hızlarda bile aynı problemi yaşayanların sayısı bana göre fazlaca olduğu için belirtmek istedim 1 Yorum bağlantısı
Murat Öngür 25 Eylül 2024 Yazar Paylaş 25 Eylül 2024 Eray Aksoylu yazdı: Siz bilirsiniz.. evet 300km ile lastiğin dayanmasını beklemek ayrı bir mevzu ama aynı şekilde farklı marka araçlarla standart hızlarda bile aynı problemi yaşayanların sayısı bana göre fazlaca olduğu için belirtmek istedim ben daha önce pirelli cint p1 pirelli p7 cint , pirelli p7 cint blue kullandım p1 de orta performans diğer ikisinde ise üst düzel performans aldım. Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 26 Eylül 2024 Paylaş 26 Eylül 2024 Bende bu ara 205/50/17 lastik arayışındayım, Şuan üzerinde Falken Ecorun var, yanlış hatırlamıyorsam 3-4 sezon oldu, Lastikçinin dediği tabanı bozulmuş. Dunlop SP Sport LM 705 üzerine yoğunlaştım F/P olarak Lassa Revola var ama fiyatı yüksek Bringstone T6 Hankook Ventus Prime 4 var seçenekler arasında. Ama ne hikmetse hangi bayiyi arasam bayilerde lastik yok Yorum bağlantısı
Recommended Posts