Murat Öngür 26 Eylül 2024 Yazar Paylaş 26 Eylül 2024 Alptuğ Özcan yazdı: Bende bu ara 205/50/17 lastik arayışındayım, Şuan üzerinde Falken Ecorun var, yanlış hatırlamıyorsam 3-4 sezon oldu, Lastikçinin dediği tabanı bozulmuş. Dunlop SP Sport LM 705 üzerine yoğunlaştım F/P olarak Lassa Revola var ama fiyatı yüksek Bringstone T6 Hankook Ventus Prime 4 var seçenekler arasında. Ama ne hikmetse hangi bayiyi arasam bayilerde lastik yok şu velexsport a bakıyorum baya iyi duruyor ama kullanıcılara sormak daha iyi olurdu , falken lerde taban sorunu olabiliyor diyorlar Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 26 Eylül 2024 Paylaş 26 Eylül 2024 Murat Öngür yazdı: şu velexsport a bakıyorum baya iyi duruyor ama kullanıcılara sormak daha iyi olurdu , falken lerde taban sorunu olabiliyor diyorlar Falken'den önce de Petlas kullanıyorduk petlasta da taban sorunu yaşamıştık. Tabi o başka bir modeliydi, Hepsinde taban sorunu olacak diye bir kaide yok sonuçta, ama artık ön yargılıyım bu markalara Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 26 Eylül 2024 Paylaş 26 Eylül 2024 Bütçe nedir? Riske atılacak bir ebat değil. Yorum bağlantısı
Murat Öngür 26 Eylül 2024 Yazar Paylaş 26 Eylül 2024 (düzenlendi) Alptuğ Özcan yazdı: Falken'den önce de Petlas kullanıyorduk petlasta da taban sorunu yaşamıştık. Tabi o başka bir modeliydi, Hepsinde taban sorunu olacak diye bir kaide yok sonuçta, ama artık ön yargılıyım bu markalara Bende ön yargılıyım açıkcası velox sport kullanan olsada sorsak ama ebattan dolayı ince yanak lastik sağlam olması lazım Tamer Topaç yazdı: Bütçe nedir? Riske atılacak bir ebat değil. 245 45 18 bütçe 4000 tl gibi 26 Eylül 2024 tarihinde Murat Öngür tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 26 Eylül 2024 Paylaş 26 Eylül 2024 Murat Öngür yazdı: bütçe 4000 tl gibi Nexen bakılabilir. Kış lastiğini Santa' da hiç sorunsuz hala kullanıyorum. Yorum bağlantısı
Murat Öngür 26 Eylül 2024 Yazar Paylaş 26 Eylül 2024 Tamer Topaç yazdı: Nexen bakılabilir. Kış lastiğini Santa' da hiç sorunsuz hala kullanıyorum. bende nexen baktım bi arada etiket değerleri düşük geldi bana birde dsbl i yüksek Yorum bağlantısı
Mertol Kip 26 Eylül 2024 Paylaş 26 Eylül 2024 Şu adamı arayıp fiyat sorun. Bayi Michelin Pilot Sport 225/55/19 için 7500 fiyat verirken ben bu adamdan 4900 liraya aldım. Ankarada olmasına takılmayın, ücreti mukabil otobüse verip gönderiyor. Arabanın 4 lastik üzerinde gittiğini unutmayın, Bence en önemli ekipmanlardan birisi. 1 Yorum bağlantısı
Aydın Sert 27 Eylül 2024 Paylaş 27 Eylül 2024 Ben aradım. Piyasa ile aynı fiyatı verip, KUMHO lastik önerdi. Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 27 Eylül 2024 Paylaş 27 Eylül 2024 (düzenlendi) Tamer Topaç yazdı: O ebata Conti Sport Contact 5 öneririm. Mümkünse (MO) ve XL jant korumalı. Belki eski bir desen ama çok iyi bir lastiktir. Uzunca süre, 200 ps+ üzeri Mondeo' da görevini çok iyi yapmıştı. Zaten döneminde hemen hemen her testte 1. idi. Murat Öngür yazdı: bende nexen baktım bi arada etiket değerleri düşük geldi bana birde dsbl i yüksek O zaman ilk önerimi yineleyeyim. Şu anda CSC6 ve 7 çıktığı için belki CSC5 daha uygun fiyata bulunabilir. Benim kullandığım CSC5 MO XL FR' dı. Continental' da MO daha Mercedes orjinal ekipmandır ve aşınma direnci AO gibi diğer modellerden biraz daha fazladır. 27 Eylül 2024 tarihinde Tamer Topaç tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mertol Kip 28 Eylül 2024 Paylaş 28 Eylül 2024 Aydın Sert yazdı: Ben aradım. Piyasa ile aynı fiyatı verip, KUMHO lastik önerdi. elinde o ebat yoktur belki. Bilemedim, tanıdığım değil alış veriş yaptığım biri sadece. Kumho ne ya. Slick lastikle gez daha iyi. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts