İlkay Başaran 5 Mart Paylaş 5 Mart Köksal Yılmaz yazdı: Önce suyunu alıp sonra kurutup yaksak? Yarım saat sonra masamda istiyorum. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 5 Mart Paylaş 5 Mart İlkay Başaran yazdı: Yarım saat sonra masamda istiyorum. Orucunu bozmasın Doğan Arşiray yazdı: önce kabuklarından çikolatalı limon, suyundan limonata filan yapsak sonra yaksak belki ddbai limonatası filan yapılabliir bilemedim. üzerine de şam fıstığı tozu .. mis. Katma değer böyle katılır, bravo 1 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 5 Mart Paylaş 5 Mart Köksal Yılmaz yazdı: Orucunu bozmasın Katma değer böyle katılır, bravo ee tabi kafamız çalışıyor zehir gibi valla. pestisit gibi yada. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 5 Mart Paylaş 5 Mart Geri dönenlere kekik ve domates de eklendi. Google’a “belediye patates dağıttı” yazıp haberlerde arattım. Son bir ayda nice belediyenin bedava patates dağıtmış olduğunu gördüm. malum tunus’a giden patatesler de geri dönmüştü Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 9 Mart Paylaş 9 Mart Tansu Kalafatoğlu yazdı: Geri dönenlere kekik ve domates de eklendi. Google’a “belediye patates dağıttı” yazıp haberlerde arattım. Son bir ayda nice belediyenin bedava patates dağıtmış olduğunu gördüm. malum tunus’a giden patatesler de geri dönmüştü İhalelerde arattım, patates alımı ile ilgili açık ihale ilanı bulamadım. Doğrudan temin aldılar herhalde. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 9 Mart Paylaş 9 Mart Tarım değil ama ticaret bakanlığı ariel deterjana 2,2 milyon tl ceza vermiş. Tek yıkamada çıkması gereken leke 8 yıkamada çıkmış Yorum bağlantısı
Recommended Posts