Ali Gök 9 Nisan Yazar Paylaş 9 Nisan Servet Aydın yazdı: Ali kaç para gündüz farı? https://www.fordtoptancisi.com/urun/gunduz-fari-mondeo-sol bu linkten aldım 2716 lira . Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Nisan Paylaş 9 Nisan Tamiri mümkün olabilir. Atma uygunsa yaptır oradaki arkadaşa. Satarsın ikinci el 2 Yorum bağlantısı
Ali Gök 9 Nisan Yazar Paylaş 9 Nisan İsa Acar yazdı: Bayadır giremiyorum foruma; geçmiş olsun ve emeklerinize sağlık Ali sağol İsa abi Servet Aydın yazdı: Tamiri mümkün olabilir. Atma uygunsa yaptır oradaki arkadaşa. Satarsın ikinci el dayıma bıraktım yapar o tamir eder açmasıda zor değil gibiydi zaten dışını . yedek olarak koyarım kenara iyi olur esasen direk dayıma tamir ettireyim diye düşündüm de söküp takması zor tampon sök tak işi var diye böyle daha ucuza geldi gözümde Yorum bağlantısı
Ali Gök Çarşamba 14:57 Yazar Paylaş Çarşamba 14:57 Sami ustam çeki demirsiz station wagon mondeomu olur çek şunu rampaya dedi Sonuç böyle güzel oldu eline sağlık ustamın 12 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora Çarşamba 16:12 Paylaş Çarşamba 16:12 Tam gurbetçi arabası, Alman otoyol arabası. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu Çarşamba 17:29 Paylaş Çarşamba 17:29 Çağlar Bayur yazdı: nerde bu rampa çekelim Gitti te nerede tampa kurdu Şu rampayı burada kursaydı iyi olurdu Daha öncede söylemiştim galiba ben bunu 1 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz Çarşamba 17:44 Paylaş Çarşamba 17:44 Arada ceki demirli arabaya ihtiyacim oluyordu. Bu iyi oldu 😂 1 2 5 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz Çarşamba 19:55 Paylaş Çarşamba 19:55 https://youtube.com/shorts/k53CEyRG5MY?si=JsE2Qy-wzYbENEp5 2 Yorum bağlantısı
Ali Gök Çarşamba 20:13 Yazar Paylaş Çarşamba 20:13 Test videosunda ledler çok güzel görünüyor 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Çarşamba 20:32 Paylaş Çarşamba 20:32 Çeki demiri güzel olur ayağına karavan kitliycek 2 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Çarşamba 20:42 Paylaş Çarşamba 20:42 Bisiklet taşımak için de iyi. Setler var abi iki tane takabiliyorsun arka arkaya. Şu anda dematlonda uygun fiayata var. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu Çarşamba 20:48 Paylaş Çarşamba 20:48 Mehmet Yeter yazdı: Bisiklet taşımak için de iyi. Setler var abi iki tane takabiliyorsun arka arkaya. Şu anda dematlonda uygun fiayata var. Ling var mı Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Çarşamba 20:58 Paylaş Çarşamba 20:58 (düzenlendi) https://www.decathlon.com.tr/p/ceki-demirine-asilan-bisiklet-tasiyici/_/R-p-328788?mc=8605022 Çeki demiri ile birlikte benim için fazla olacaktı o yüzden vazgeçmiştim çeki demirinin bir de ruhsata işleme detayı var. Astarı yüzünden pahalıya geliyordu. Sadece bisiklet taşımak için. Çarşamba 21:03 tarihinde Mehmet Yeter tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Servet Aydın yazdı: Çeki demiri güzel olur ayağına karavan kitliycek Sevmiceeeenn essegi beslemicen 😂 4 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Sami Demirpaz yazdı: Sevmiceeeenn essegi beslemicen 😂 🍆 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Servet Aydın yazdı: 🍆 direksiyon sağda mı Sİr? Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Servet Aydın yazdı: 🍆 Kocaelinden gelecek bir karavan vardi 😁 canim abimmmmmm 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Çağlar Bayur yazdı: direksiyon sağda mı Sİr? Arka solda oturuyorum bilemedim Sami Demirpaz yazdı: Kocaelinden gelecek bir karavan vardi 😁 canim abimmmmmm Ab130'u aratmayacak minik şirin bişe neden olmasın 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Servet Aydın yazdı: 🍆 Patlican korkusu insana neler taktiriyor 2 Yorum bağlantısı
Ali Gök 10 saat önce Yazar Paylaş 10 saat önce (düzenlendi) Bu arada çekme kapasitesi 2 ton dedi ustam mondeonun 10 saat önce tarihinde Ali Gök tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts