Selçuk Bakış 2 Mayıs Paylaş 2 Mayıs Ali Gök yazdı: Bu arada çekme kapasitesi 2 ton dedi ustam mondeonun Maaliyeti ne kadar tuttu bu işin, bir arkadaş soruyorda Yorum bağlantısı
Ali Gök 2 Mayıs Yazar Paylaş 2 Mayıs Selçuk Bakış yazdı: Maaliyeti ne kadar tuttu bu işin, bir arkadaş soruyorda ben para ödemedim marka modele göre samiden fiyat alabilirsiniz 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 2 Mayıs Paylaş 2 Mayıs Ali Gök yazdı: ben para ödemedim marka modele göre samiden fiyat alabilirsiniz Tam bana da ondan lazımdı 5 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Mayıs Paylaş 3 Mayıs Doğan Arşiray yazdı: Stoplari sokup icini yıkamak lazim. sandviç plastik eritme montaj Yorum bağlantısı
Ali Gök Cuma 06:03 Yazar Paylaş Cuma 06:03 (düzenlendi) Ceyranla çalışan çamaşır makinelerine selam olsun 🤣 850 km yol yaptım 220 km daha gider diyor Hız Sabit 118 .klima hiç kapanmaz gırtlak yüklü Cuma 08:02 tarihinde Ali Gök tarafından düzenlendi 7 Yorum bağlantısı
Ali Gök 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce Ahmet İhsan Akşen yazdı: 850 km de kaç mola verdiniz:) Mersinden izmire gittik . 5 yaşında benim oğlan sıkıldıkça durduk 8-9 mola verdik heralde🤣 Yorum bağlantısı
Recommended Posts