Selçuk Bakış 2 Mayıs Paylaş 2 Mayıs Ali Gök yazdı: Bu arada çekme kapasitesi 2 ton dedi ustam mondeonun Maaliyeti ne kadar tuttu bu işin, bir arkadaş soruyorda Yorum bağlantısı
Ali Gök 2 Mayıs Yazar Paylaş 2 Mayıs Selçuk Bakış yazdı: Maaliyeti ne kadar tuttu bu işin, bir arkadaş soruyorda ben para ödemedim marka modele göre samiden fiyat alabilirsiniz 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 2 Mayıs Paylaş 2 Mayıs Ali Gök yazdı: ben para ödemedim marka modele göre samiden fiyat alabilirsiniz Tam bana da ondan lazımdı 5 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Mayıs Paylaş 3 Mayıs Doğan Arşiray yazdı: Stoplari sokup icini yıkamak lazim. sandviç plastik eritme montaj Yorum bağlantısı
Ali Gök Cuma 06:03 Yazar Paylaş Cuma 06:03 (düzenlendi) Ceyranla çalışan çamaşır makinelerine selam olsun 🤣 850 km yol yaptım 220 km daha gider diyor Hız Sabit 118 .klima hiç kapanmaz gırtlak yüklü Cuma 08:02 tarihinde Ali Gök tarafından düzenlendi 8 Yorum bağlantısı
Ali Gök Cumartesi 23:18 Yazar Paylaş Cumartesi 23:18 Ahmet İhsan Akşen yazdı: 850 km de kaç mola verdiniz:) Mersinden izmire gittik . 5 yaşında benim oğlan sıkıldıkça durduk 8-9 mola verdik heralde🤣 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen Dün saat 07:22 Paylaş Dün saat 07:22 Elektrikli araçlara selam söyleyince tek kontak gittiniz sandım 😁 Yorum bağlantısı
Ali Gök Dün saat 11:26 Yazar Paylaş Dün saat 11:26 Ahmet İhsan Akşen yazdı: Elektrikli araçlara selam söyleyince tek kontak gittiniz sandım 😁 Onlar gençlik zamanıydı 🤣 Yorum bağlantısı
Mertol Kip Dün saat 19:15 Paylaş Dün saat 19:15 Bin km de mazota kaç lira verdiniz? ( depo 60 litreydi galiba değil mi? Yoksa 70 mi?) Ali Gök yazdı: Ceyranla çalışan çamaşır makinelerine selam olsun 🤣 Aleyküm selam. Çamaşır makinesi olmasa tokaçla dere kenarında çamaşır yıkıyor olurduk. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 12 saat önce Yazar Paylaş 12 saat önce Mertol Kip yazdı: Bin km de mazota kaç lira verdiniz? ( depo 60 litreydi galiba değil mi? Yoksa 70 mi?) Aleyküm selam. Çamaşır makinesi olmasa tokaçla dere kenarında çamaşır yıkıyor olurduk. 2550 liraya doldu Mertol abi 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 10 saat önce Yazar Paylaş 10 saat önce Mertol Kip yazdı: Depo 70 litre bu arada 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mertol Kip yazdı: tokaçla dere kenarında çamaşır yıkıyor tokaç m ıydı onun adı Yorum bağlantısı
Mertol Kip 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Çağlar Bayur yazdı: tokaç m ıydı onun adı bazıları tokuç da diyor. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 47 dakika önce Paylaş 47 dakika önce Ali Gök yazdı: Görünen varil 50 Lt 🥶 E ayni ben?? 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 28 dakika önce Yazar Paylaş 28 dakika önce (düzenlendi) Servet Aydın yazdı: Satıldı mı? Zeytin yağımı kirazmı hepsi yemelik yahu Yolda gelirken lütfen yağ servisi dedi araba Hatta motor yağı kalitesi bozuldu anlamına gelen arıza kodu attı bide Bugün yağı değiştirdik km 265 bin Önceki yağ elf ti 9000 km olmuştu Bu defa shell koyduk elf huylandırdı 3 dakika önce tarihinde Ali Gök tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 dakika önce Paylaş 23 dakika önce Ali Gök yazdı: Hatta motor yağı kalitesi bozuldu anlamına gelen arıza kodu attı bide değişmeden önce seviye ne kadar yükselmiş baktınız mı Yorum bağlantısı
Ali Gök 20 dakika önce Yazar Paylaş 20 dakika önce Çağlar Bayur yazdı: değişmeden önce seviye ne kadar yükselmiş baktınız mı Ona usta baktı dpf yağımı bozdu diye bilenip gittik yağ seviyesi normaldi usta dpf lik bişe yok dedi 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 12 dakika önce Yazar Paylaş 12 dakika önce Çağlar Bayur yazdı: değişmeden önce seviye ne kadar yükselmiş baktınız mı Bu sensör varmış heralde kartel içinde tekrar Yyaparsa söküp ona bakılacak heralde yapmazsa devam Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 10 dakika önce Paylaş 10 dakika önce Ali Gök yazdı: Zeytin yağımı kirazmı hepsi yemelik yahu Yolda gelirken lütfen yağ servisi dedi araba Hatta motor yağı kalitesi bozuldu anlamına gelen arıza kodu attı bide Bugün yağı değiştik km 265 bin değiştirdik* 1 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts