Ali Gök Pazartesi 19:32 Yazar Paylaş Pazartesi 19:32 Doğan Arşiray yazdı: değiştirdik* Düzelttim 👍👍 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazartesi 19:45 Paylaş Pazartesi 19:45 Ali Gök yazdı: sensör varmış heralde kartel içinde tekrar nerde eski cannıımmm euro4 ler 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Pazartesi 19:46 Paylaş Pazartesi 19:46 Çağlar Bayur yazdı: nerde eski cannıımmm euro4 ler bizde işte? 3.0 crd ohnedpf 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Pazartesi 19:48 Paylaş Pazartesi 19:48 Çağlar Bayur yazdı: nerde eski cannıımmm euro4 ler Kulburtor işi çözülmedi hala. Yag buharı geliyor. Yorum bağlantısı
Ali Gök Pazartesi 19:52 Yazar Paylaş Pazartesi 19:52 Çağlar Bayur yazdı: nerde eski cannıımmm euro4 ler Navara arabaymış motora kedi medi girmedikçe sanayiye gitmek gerekmiodu valla 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazartesi 20:02 Paylaş Pazartesi 20:02 Mehmet Yeter yazdı: Kulburtor işi çözülmedi hala. Yag buharı geliyor. yağ iyidir yağlar 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök Salı 07:40 Yazar Paylaş Salı 07:40 Doğan Arşiray yazdı: bizde işte? 3.0 crd ohnedpf kıyamet senaryosu olsa o araba ile bir kaçış şansın mutlaka olur :d 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Salı 08:41 Paylaş Salı 08:41 Ali Gök yazdı: kıyamet senaryosu olsa o araba ile bir kaçış şansın mutlaka olur :d kıyamet senaryosunda gıcıklığına orada kalıp çalışamayan dpf li arabaları izleyip güleceğiz. nasıl yaman çelişki ama değilmi delikanlı? Ali Gök yazdı: kıyamet senaryosu olsa o araba ile bir kaçış şansın mutlaka olur :d o dediğin 300d w123 ile olur ancak. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök Salı 08:43 Yazar Paylaş Salı 08:43 Doğan Arşiray yazdı: kıyamet senaryosunda gıcıklığına orada kalıp çalışamayan dpf li arabaları izleyip güleceğiz. nasıl yaman çelişki ama değilmi delikanlı? o dediğin 300d w123 ile olur ancak. o kızartma yağı ile çalışan modellermiydi w123 dizel ler Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Salı 09:07 Paylaş Salı 09:07 Ali Gök yazdı: o kızartma yağı ile çalışan modellermiydi w123 dizel ler Evet. yada 300sd. W126. Yorum bağlantısı
Ali Gök Dün saat 16:10 Yazar Paylaş Dün saat 16:10 Diyorki para harcayacaksın 😂 Olmadı yine hata verdi. Dpf denmi. Başlayalım? Yorum bağlantısı
Ali Gök Dün saat 16:55 Yazar Paylaş Dün saat 16:55 P235F kodu in sezgin bir yazı bulmuş oda dpf yi işaret ediyor ordan başlayacağız Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 18:38 Paylaş Dün saat 18:38 shell de olmadı yani. bakım aralığı cihazdan resetlendi mi hiç? Yorum bağlantısı
Ali Gök Dün saat 18:44 Yazar Paylaş Dün saat 18:44 Çağlar Bayur yazdı: shell de olmadı yani. bakım aralığı cihazdan resetlendi mi hiç? Ben resetledim iki üç kere ama yağdan değil belliki Cihazdan resetlenmedi . Forscan ile mi resetlemeliydik ? Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz Dün saat 18:56 Paylaş Dün saat 18:56 Farlarda arıza mı var öndeki işaret nedir? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 19:04 Paylaş Dün saat 19:04 Ali Gök yazdı: Ben resetledim iki üç kere ama yağdan değil belliki Cihazdan resetlenmedi . Forscan ile mi resetlemeliydik ? göstergeden kolat yoldan değil cihazdan servis gibi bakım resetlendi mi? yağ laboratuvarı falan yok bunlarda, süre/km sayar bundan da olabilir. hemen sağına soluna girişme Yorum bağlantısı
Ali Gök Dün saat 19:06 Yazar Paylaş Dün saat 19:06 Çağlar Bayur yazdı: göstergeden kolat yoldan değil cihazdan servis gibi bakım resetlendi mi? yağ laboratuvarı falan yok bunlarda, süre/km sayar bundan da olabilir. hemen sağına soluna girişme Ama motor arıza diye uyarı veriyor o neden ? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 19:07 Paylaş Dün saat 19:07 yağ servisi sarı ünlem ile vermiş, ? başka uyarı var mı? Yorum bağlantısı
Ali Gök Dün saat 19:09 Yazar Paylaş Dün saat 19:09 Çağlar Bayur yazdı: yağ servisi sarı ünlem ile vermiş, ? başka uyarı var mı? Sarı ünlem far arızası için hep yanıyor Arabada toplam 3 arıza var 2 tanesi farla ilgili yükseklik vs 1 taneside resmini paylaştığım başka arıza görmüyor forscan Köksal Yılmaz yazdı: Farlarda arıza mı var öndeki işaret nedir? Aynen far arızalı diyor yükseklik seviye bişeyi arızalı uyarısı 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 19:16 Paylaş Dün saat 19:16 önce bakım hard reset, sonra duruma bakılır Yorum bağlantısı
Ali Gök Dün saat 19:40 Yazar Paylaş Dün saat 19:40 Çağlar Bayur yazdı: önce bakım hard reset, sonra d Forscandan canlı veri izleme bölümüne bazı verileri koydum araba çalışır vaziyette dpf ve egr ile ilgili olanlar hiç değişmiyor Bu zaten iptal oldukları anlamına gelirmi Videosunu ekleyeceğim Yorum bağlantısı
Ali Gök Dün saat 19:59 Yazar Paylaş Dün saat 19:59 Forscan canlı veri ekranının videosunu ekledim Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 20:08 Paylaş Dün saat 20:08 bu programı bilmiyorum da, değerlerin yanında ne yazdığına bakmalı, değişmeyebilir, direkt iptaldir diyemezyiz veri yetersiz bunun için. özelikle dpf için de bu program yetersiz kalır yarıca vesile olsun sanayide yok mu bir ford teşhiz cihazı olan? sami usta almadı mı daha ne ayıp Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz Dün saat 21:30 Paylaş Dün saat 21:30 Bagajda gorup dukkanda yag filtresini degisirken yiyemedigim kiraz bence en buyuk ariza 😂 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök Dün saat 21:31 Yazar Paylaş Dün saat 21:31 Sami Demirpaz yazdı: Bagajda gorup dukkanda yag filtresini degisirken yiyemedigim kiraz bence en buyuk ariza 😂 Getirmeyi unuttum sadece yemedim😂 Yarın getirrim haha Chatgpt abim yağ basınç sensörüne bak dedi [ Ford Mondeo mk4 2000 dizel p253f hata kodu Ford Mondeo Mk4 2.0 dizel (2000 model) araçta karşılaştığınız **P253F** hata kodu, **"Engine Oil Pressure Sensor Circuit Range/Performance Problem"** anlamına gelir. Bu, motor yağı basıncı sensörünün düzgün çalışmadığına veya sensörle ilgili bir sorun olduğuna işaret eder. Bu hata, aşağıdaki sebeplerden biriyle ilişkilendirilebilir: 1. **Yağ Basıncı Sensör Arızası**: Yağ basıncı sensörü arızalı olabilir. Bu sensör, motorun yağ basıncını izler ve motorun doğru şekilde çalışabilmesi için kritik bir bileşendir. 2. **Yağ Basıncı Sorunları**: Yağ seviyesi düşükse veya yağın viskozitesi (yağ kalitesi) bozulmuşsa, motor yağ basıncı sensörü doğru okuma yapamayabilir. 3. **Elektriksel Bağlantı Sorunları**: Yağ basıncı sensörüne giden elektriksel bağlantılar zayıf veya gevşemiş olabilir. Bu, sensörün düzgün çalışmamasına neden olabilir. 4. **Motor Yağı Sorunları**: Yağ basıncı sensörü, motor yağının doğru seviyede ve basınçta olup olmadığını algılar. Yağ seviyesinin düşük olması veya çok viskoz ya da kalitesiz bir yağ kullanılması bu tür bir hata koduna yol açabilir. ### Ne Yapılmalı? 1. **Yağ Seviyesi ve Kalitesini Kontrol Edin**: Yağ seviyesinin doğru ve kalitesinin uygun olduğundan emin olun. Eğer yağ seviyesinin düşük olduğunu fark ederseniz, yağ ekleyin ve durumu tekrar kontrol edin. 2. **Yağ Basıncı Sensörünü Kontrol Edin**: Sensör arızalanmış olabilir, bu yüzden sensörün kontrol edilmesi veya değiştirilmesi gerekebilir. 3. **Elektriksel Bağlantıları Kontrol Edin**: Sensörle ilgili elektriksel bağlantıların sağlam olduğundan emin olun. Kablolarda herhangi bir hasar veya gevşek bağlantı varsa, bunları onararak tekrar test edin. 4. **Servise Gidin**: Eğer bu adımlar sorunu çözmezse, hata kodu tam olarak neyin sebep olduğunu belirlemek için bir oto servisine başvurmanız gerekebilir. Bilgisayarla bağlanarak daha ayrıntılı bir kontrol yapılabilir. Bu tür sorunlar, motorun düzgün çalışmasını etkileyebilir, dolayısıyla en kısa sürede kontrol edilmesi önemlidir. Yorum bağlantısı
Recommended Posts