Mustafa Tüfekçi Dün saat 05:06 Paylaş Dün saat 05:06 Chat CPT de bana soruyor ne diim diye işte aynısı demiş 1 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Dün saat 05:39 Paylaş Dün saat 05:39 Turkcesi zayif ya ondan soruyordur Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Ali Gök yazdı: 4. **Servise Gidin destan yazmış en soına da bunu mu koymuş kopya zekaya takviye yapalım: 5. Arabayı değişin.... Sami Demirpaz yazdı: yiyemedigim kiraz o müşteri daha da tükkana gelirse üstüne kazara yağ fışkırabilir yani... 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 17 saat önce Yazar Paylaş 17 saat önce Sonuç olarak DPF EGR KAT İptal edildi yazılımlada ayarlandı soft hafif bir yazılım yapıldı Burda genel olarak dpf ye bilendi sorunu dinleyenler bende temizlettim ne varsa. Seste bi değişiklik hisssetmedim dumanda tam dip gazda asılınca bi tık atıyor önceden de vardı biraz çok bişe değiştimi emin değilim Araba daha akıcı gibi geldi artık piskolojik değilse Dediklerine göre yağ bozuldu hatasını vermemesi lazım artık . Total 4500 liraya günü kapattık . Uzun sürdü egzozu sökerken alttan fazlaca yer söküldü uğraş oldu biraz 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 saat önce Paylaş 17 saat önce yazılımsız tdci, çorbasız menü ye benzer... Yorum bağlantısı
Ali Gök 16 saat önce Yazar Paylaş 16 saat önce Çağlar Bayur yazdı: yazılımsız tdci, çorbasız menü ye benzer... Stage 1 başlangıç seviyesi dediler. Çağlar Bayur yazdı: l Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Yuzde 15 filan guclenmistir. En cok doluyken ve hızlı giderken fark ediliyor baska turlu bir fark olmuyor. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 saat önce Paylaş 15 saat önce steyçi bilmem, cam filminde de numara bilmem ben anlamaz Doğan Arşiray yazdı: Yuzde 15 filan guclenmistir. En cok doluyken ve hızlı giderken fark ediliyor baska turlu bir fark olmuyor. yazılımıcının maharetine bağlı. Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Çağlar Bayur yazdı: steyçi bilmem, cam filminde de numara bilmem ben anlamaz yazılımıcının maharetine bağlı. Benim Fiesta S profilonun ust katina 2. Vites gaz vermeden cikardi mesela 😁 Yorum bağlantısı
Recommended Posts