İçeriğe Yönlendir

Station Wagon Siyah Mondeom

Ali Gök

Recommended Posts

Çağlar Bayur

280usd a denk m, 

Yorum bağlantısı
Ali Gök

normal bence bu piyasada

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tolga özbulut

Broadway baskı balata ve incik boncuk 30 bin TL vermiş geçen adam çok para gibi geliyor bana artık bunlar 

Satarken biraz fazla isteyince o kadar eder mi diyor millet ağır hafif bakım zamank gelince 3 kuruş ucuza vereceksin aslında hayat tecrübesi olsun adama 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

bakım/parça arabanın piyasa değeri ile orantılı olmaz çoğu zaman. 

Yorum bağlantısı
Fatih Keskin

geçen mercedes e 50 bin harcadım düşündüm de iyi para len

• Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

şahan alsak motor yaptırırdık o paraya 

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Ali Gök

bu ön farlar geçen sene içine led projektör takılırken dıştan temizlenmiş sıfır gibi olmuştu ama 1 senede tekrar üst taraflardan soldu

buna net bir çözüm varmı yaptıralım ?

bi kaç sordum 750 1000 tl arası temizleme teklif ediyorlar ama maks 1 sene sonra yine aynı olur o sebeple yaptırmadım bişe aydınlatmada sorun yok bu arada farlardan çok memnunum @Servet Aydın servet abinin tavsiyesiyle gidip taktırmıştım  1 yılı geçti ilk taktığı günle aynı performansta  bu yeni icad iyiymiş 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tamer Topaç
Ali Gök yazdı:

bu ön farlar geçen sene içine led projektör takılırken dıştan temizlenmiş sıfır gibi olmuştu ama 1 senede tekrar üst taraflardan soldu

bi kaç sordum 750 1000 tl arası temizleme teklif ediyorlar ama maks 1 sene sonra yine aynı olur o sebeple yaptırmadım bişe aydınlatmada sorun yok bu arada farlardan çok memnunum @Servet Aydın servet abinin tavsiyesiyle gidip taktırmıştım  1 yılı geçti ilk taktığı günle aynı performansta  bu yeni icad iyiymiş 

Far temizleme sonrası katılaştırıcı bir cila sürülüyor o zaman daha uzun süre dayanıyordu. @Ali Cihangiroğlu bu işlerle çok ilgileniyordu bir ara.

Ampul detayı nedir?

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

far plastiğinin dışında koruyucu bir katman vardır imalattan, sonradan pırıl pırıl parlatınca o katman gidiyor, boyada vernik gibi, koruyucu olmayınca bir süre sonra hızla matlaşıyor. parlatıp üstüne seramik olur uv folyo olur birşey yapmalı 

Yorum bağlantısı
Ali Gök
Çağlar Bayur yazdı:

far plastiğinin dışında koruyucu bir katman vardır imalattan, sonradan pırıl pırıl parlatınca o katman gidiyor, boyada vernik gibi, koruyucu olmayınca bir süre sonra hızla matlaşıyor. parlatıp üstüne seramik olur uv folyo olur birşey yapmalı 

Bunları yapan varmı buralarda bi araştırayım👍

Yorum bağlantısı
Ali Gök
Tamer Topaç yazdı:

Far temizleme sonrası katılaştırıcı bir cila sürülüyor o zaman daha uzun süre dayanıyordu. @Ali Cihangiroğlu bu işlerle çok ilgileniyordu bir ara.

Ampul detayı nedir?

Abi bi led projektör diye geçiyor

far açılıp içindeki mercek dahil sökülüp bu montajlanıyor merceği vs üstünde

konuda 7. Sayfada var detayları

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Akrilik vernik atılacak. Olmadı uv cam filmi en açık tonda olandan. Başka kalıcı yçntem yok

Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal

Temizlik sonrasında şeffaf folyo yaptırdım ben. 3 seneyi geçti sorun yok. Ancak folyo sökülünce ne çıkar altından bilmiyorum  

Yorum bağlantısı
Ali Gök
Ü.Emre Kartal yazdı:

Temizlik sonrasında şeffaf folyo yaptırdım ben. 3 seneyi geçti sorun yok. Ancak folyo sökülünce ne çıkar altından bilmiyorum  

Kim kapladı folyoyu ?

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ali Gök yazdı:

Bunları yapan varmı buralarda bi araştırayım👍

en kolayı folyo

Servet Aydın yazdı:

Akrilik vernik atılacak. Olmadı uv cam filmi en açık tonda olandan. Başka kalıcı yçntem yok

akıyor illa gölge yapıyor gece yola 

Ü.Emre Kartal yazdı:

sökme !

Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal
Ali Gök yazdı:

Kim kapladı folyoyu ?

Araç kaplama işi yapan bir firma. Ürünleri genel olarak iyi, ancak farda yüksek ısılara maruz kaldığından süprizler olabilir gibi geliyor. 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

temmuzda bodrumda park edince daha çok ısınr

Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan
Ali Gök yazdı:

Camları degistireceksin

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...