Ali Gök 13 saat önce Yazar Paylaş 13 saat önce (düzenlendi) Ay sonu muayene bitecekti bu sabah tüve gittim geçtik 2 sene devam İş erkenci bitince farları temizleteyim dedim geçen eleştiri aldım sizden🤣 13 saat önce tarihinde Ali Gök tarafından düzenlendi 7 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Sayılmaz bu muayene motor noyu okumuşlar. Farlara hemen ppf tavsiye ederim yoksa 1 yıl sonra tekrar sararacak. Bizim araçta var. Ufak bir pasta ile kurtarılabiliyor. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 8 saat önce Yazar Paylaş 8 saat önce Mehmet Yeter yazdı: Sayılmaz bu muayene motor noyu okumuşlar. Farlara hemen ppf tavsiye ederim yoksa 1 yıl sonra tekrar sararacak. Bizim araçta var. Ufak bir pasta ile kurtarılabiliyor. Yok motor noyu okumamışlar Artık onu ayrıca bir not olarak girdirmişler biraz üstte koyu Ppf kaplamak için +2000 istedi Far temizlemek 1000 tl . bende seneye bidaha temizletirim dedim 1 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Ali Gök yazdı: Ppf kaplamak için +2000 istedi Far temizlemek 1000 tl . bende seneye bidaha temizletirim dedim Kaplama yapan bir yerde yaptırın bence. Seneye tekrar temizlendiğinde bu şekilde temiz çıkmama ihtimali var. Koruyucu vernik gittiğinden içe giriyor sararma 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce seneye tekrar kararırsa belki direk camlarını yeniletirim tekrar bakarız o zaman artık Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 14 dakika önce Paylaş 14 dakika önce Farlar çok güzel olmuş. Motor no'su okunabilen araç yok herhalde. Kusur listesinden çıkarıp not olarak eklemeleri komedi ya... 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts