Ali Gök 14 saat önce Yazar Paylaş 14 saat önce (düzenlendi) Ay sonu muayene bitecekti bu sabah tüve gittim geçtik 2 sene devam İş erkenci bitince farları temizleteyim dedim geçen eleştiri aldım sizden🤣 14 saat önce tarihinde Ali Gök tarafından düzenlendi 7 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Sayılmaz bu muayene motor noyu okumuşlar. Farlara hemen ppf tavsiye ederim yoksa 1 yıl sonra tekrar sararacak. Bizim araçta var. Ufak bir pasta ile kurtarılabiliyor. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 9 saat önce Yazar Paylaş 9 saat önce Mehmet Yeter yazdı: Sayılmaz bu muayene motor noyu okumuşlar. Farlara hemen ppf tavsiye ederim yoksa 1 yıl sonra tekrar sararacak. Bizim araçta var. Ufak bir pasta ile kurtarılabiliyor. Yok motor noyu okumamışlar Artık onu ayrıca bir not olarak girdirmişler biraz üstte koyu Ppf kaplamak için +2000 istedi Far temizlemek 1000 tl . bende seneye bidaha temizletirim dedim 1 1 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Ali Gök yazdı: Ppf kaplamak için +2000 istedi Far temizlemek 1000 tl . bende seneye bidaha temizletirim dedim Kaplama yapan bir yerde yaptırın bence. Seneye tekrar temizlendiğinde bu şekilde temiz çıkmama ihtimali var. Koruyucu vernik gittiğinden içe giriyor sararma 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce seneye tekrar kararırsa belki direk camlarını yeniletirim tekrar bakarız o zaman artık Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Farlar çok güzel olmuş. Motor no'su okunabilen araç yok herhalde. Kusur listesinden çıkarıp not olarak eklemeleri komedi ya... 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ali Gök yazdı: Hemen ultravioleye daysnıklı ppf yaptır farkı çok bariz görürsün. Yorum bağlantısı
Recommended Posts