Tolga özbulut Salı 19:14 Paylaş Salı 19:14 Sevdiğim kasa bu da ya yenisi de uçak gibide abi Ford işte kasa şase on numara hatta eski Volvo S80 şase alt yapısı değil mi Sırf bu yüzden adı çıktı Mondeo arabasının çok yakan gitmeyen vs diye Passat karşı ağırlık farkından bi haber Türk insanı 1.5 TSI Passat ilah yaptı 😆 Birde 1.6 / 1.6 ecoboost manuel vitesleri geldi iyice şeyini çıkardı Ford zamanında bu araçların ve makyaj olayı abi yok Transit direksiyon diyorlardı , işte bu Selective ve mercekli farları kurtarıyor bu aracı diğerleri çok eski duruyor malesef Yorum bağlantısı
Ali Gök Çarşamba 05:41 Yazar Paylaş Çarşamba 05:41 kalanını bilmiyorum ama basınca gidiyor bu araba hantal değil 1 2 Yorum bağlantısı
Ali Gök 7 saat önce Yazar Paylaş 7 saat önce Sattım bugün alanda keyifle biner inşallah güzel arabaydı 3 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Hazırlık yapıyorduk adını bile koymuş idim :P Kara tosun olacakti. videosu bile hazır idi. Trabzonlu küçük Mustafanin dediği gibi.. "tosun midur" Hayırlı Olsun. Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Hayirlisi olsun alan hayrini gorsun daha iyileri sana nasip olsun 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 53 dakika önce Yazar Paylaş 53 dakika önce Mustafa Tüfekçi yazdı: Hazırlık yapıyorduk adını bile koymuş idim :P Kara tosun olacakti. videosu bile hazır idi. Trabzonlu küçük Mustafanin dediği gibi.. "tosun midur" Hayırlı Olsun. Bidahaki arabayı alırsın yahu bunda erken davrandı alan 🤣 Sinan Akgöl yazdı: Hayirlisi olsun alan hayrini gorsun daha iyileri sana nasip olsun Hepimize inşallah🧿 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts