Ali Gök 10 Mart Yazar Paylaş 10 Mart bu gövdede araba dubaların arasında böyle geçmesi bir banamı güzel geliyor ya Çağlar Bayur yazdı: sıfırken kimse bakmazdı bu model serisine, bizim coğrafyada. vatandaşlarımızın tercihlerine saygı duyuyoruz 3 Yorum bağlantısı
Ali Gök 10 Mart Yazar Paylaş 10 Mart Köksal Yılmaz yazdı: Benim s-maxte de aynı hortum 900 km memleket dönüşü kapı önünde hidroliği boşaltmıştı. Geçmiş olsun. fren hidroliğide yenilenmiş oldu kaç litre alıyor tamamı acaba 500 ml ekledik sisteme Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 10 Mart Paylaş 10 Mart Ali Gök yazdı: fren hidroliğide yenilenmiş oldu kaç litre alıyor tamamı acaba 500 ml ekledik sisteme Tam kapasite aklımda değil ama 1 lt nin altındadır diye düşünüyorum. Çoğu yenilenmiştir yani. Yorum bağlantısı
Ali Gök 13 Mart Yazar Paylaş 13 Mart Bugün sami ustam bakımları yapalım dedi aldık arabayı rampaya. Hem mondeoyu hem kia nın bakımını yaptık Km:255K Yağ yine elf kullandık 5w30 dpf li araçlar için uygun olan modeli Filtreler Man 15 defa kullandık elf yağ memnunuz total petrolün rafından alıyoruz 7 Yorum bağlantısı
Ali Gök 13 Mart Yazar Paylaş 13 Mart Poleni 2 ay önce değişmiştim aldım ama değişmedim yaza girerken takarım onuda 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 13 Mart Paylaş 13 Mart Eline sağlık Sami Usta'nın, Kia kimin konusunu göremedik 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 13 Mart Yazar Paylaş 13 Mart Selçuk Bakış yazdı: Eline sağlık Sami Usta'nın, Kia kimin konusunu göremedik Saminin babasının kia 2 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 13 Mart Paylaş 13 Mart Ali Gök yazdı: bu gövdede araba dubaların arasında böyle geçmesi bir banamı güzel geliyor ya vatandaşlarımızın tercihlerine saygı duyuyoruz Mondeo bu ,sw bile harika yol tutuyor . Yorum bağlantısı
Mertol Kip 14 Mart Paylaş 14 Mart Çağlar Bayur yazdı: sıfırken kimse bakmazdı bu model serisine, bizim coğrafyada. SW araba çok çok avantajlı bir fiyata olmadıkca sıfır alınmaz. Bekleyeceksin bir kurban alacak, iki sene sonra piyasaya düşmeye başlayınca sedanına göre %15-20 aşağıya alacaksın. 1 2 Yorum bağlantısı
Ali Gök 14 Mart Yazar Paylaş 14 Mart Mertol Kip yazdı: SW araba çok çok avantajlı bir fiyata olmadıkca sıfır alınmaz. Bekleyeceksin bir kurban alacak, iki sene sonra piyasaya düşmeye başlayınca sedanına göre %15-20 aşağıya alacaksın. Yeni kasa passatlar ne olacak acaba hepsi sw galiba Yorum bağlantısı
Mertol Kip 14 Mart Paylaş 14 Mart Onlar premature doğdu zaten. Sıfırını 1800 liraya satıyorlar. Birine çok fazla yeşillenmiştim ama alet Tarsus'ta olunca o kadar yol git gel yapmaya üşendim. Ali Gök yazdı: Yeni kasa passatlar ne olacak acaba hepsi sw galiba 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 14 Mart Paylaş 14 Mart SW sevdamız Kartal' dan gelir. Olsa da binsek, madem alamıyoruz 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 19 Mart Yazar Paylaş 19 Mart 2.3 Metrecik sunta taşımaya pikapmı arayacaktık bide 9 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 8 Nisan Yazar Paylaş 8 Nisan Sol gündüz ledi aldığımızdan beri bozuktu spariş verdim geldi bugün taktırdım güzel oldu Sol yandan tamponu açınca değişebiliyorlar Arabada ön farlar arızalı diyor hala . Sezgin sağolsun forscan ile baglanma işini öğretti pc ile bağladım far yükseklik arızası veriyor yüksek onada bakacaz yüksek ihtimal arka taraftan gelen kabloda kopuk oluyormuş bi. Ara uğraşırız onada. Başka arıza kodu vermiyor araba 11 Yorum bağlantısı
Ali Gök 8 Nisan Yazar Paylaş 8 Nisan (düzenlendi) Arabanın çeki kancası yoktu almışlar içinden onuda getirttim . Focus connect vs hepsi Aynıymış o eksikte tamamlandı 8 Nisan tarihinde Ali Gök tarafından düzenlendi 7 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 9 Nisan Paylaş 9 Nisan focus 1 bile esp olmadan yol tutuş çok güzel mk3 mondeo efsane mk4 bu kadar iri olmasa kesin alacağım araba olurdu Yorum bağlantısı
Ali Gök 9 Nisan Yazar Paylaş 9 Nisan Fatih Keskin yazdı: focus 1 bile esp olmadan yol tutuş çok güzel mk3 mondeo efsane mk4 bu kadar iri olmasa kesin alacağım araba olurdu buralarda park sorunu vs yok Fatih abi heryer tarla sıkıntı olmuyor hiç. 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Nisan Paylaş 9 Nisan Önemli iki eksiği tamamlamışsın. güle güle kullan kardeşim. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 9 Nisan Paylaş 9 Nisan Ali Gök yazdı: Arabanın çeki kancası yoktu almışlar içinden onuda getirttim . Focus connect vs hepsi Aynıymış o eksikte tamamlandı ızgaranın tırnakları oturmamış gündüz farını takarken mi çıkarttınız ufaktan bir el at tırnak tutmuyor ise içeriden dayson kesin çözüm olur Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 9 Nisan Paylaş 9 Nisan Ali Gök yazdı: buralarda park sorunu vs yok Fatih abi heryer tarla sıkıntı olmuyor hiç. agaç da yok zaten artık Yorum bağlantısı
Ali Gök 9 Nisan Yazar Paylaş 9 Nisan Mehmet Kazancıoğlu yazdı: ızgaranın tırnakları oturmamış gündüz farını takarken mi çıkarttınız ufaktan bir el at tırnak tutmuyor ise içeriden dayson kesin çözüm olur Gündüz ledi için tamponu sökmeye niyet ettik ilk o ara sökmeye başladık sonra vazgeçildi sadece sol taraf sökünce olur dendi geri taktık tırnağını🤣 Doğan Arşiray yazdı: agaç da yok zaten artık Ağaç diktik yahu devletimiz en doğrusunu bilir ihracatını yasaklamazsa büyütürüz tekrar🤣 1 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 9 Nisan Paylaş 9 Nisan Bayadır giremiyorum foruma; geçmiş olsun ve emeklerinize sağlık Ali 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts