Tolga özbulut 3 Ocak Paylaş 3 Ocak Broadway baskı balata ve incik boncuk 30 bin TL vermiş geçen adam çok para gibi geliyor bana artık bunlar Satarken biraz fazla isteyince o kadar eder mi diyor millet ağır hafif bakım zamank gelince 3 kuruş ucuza vereceksin aslında hayat tecrübesi olsun adama Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Ocak Paylaş 5 Ocak bakım/parça arabanın piyasa değeri ile orantılı olmaz çoğu zaman. Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 6 Ocak Paylaş 6 Ocak geçen mercedes e 50 bin harcadım düşündüm de iyi para len 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 23 Ocak Yazar Paylaş 23 Ocak bu ön farlar geçen sene içine led projektör takılırken dıştan temizlenmiş sıfır gibi olmuştu ama 1 senede tekrar üst taraflardan soldu buna net bir çözüm varmı yaptıralım ? bi kaç sordum 750 1000 tl arası temizleme teklif ediyorlar ama maks 1 sene sonra yine aynı olur o sebeple yaptırmadım bişe aydınlatmada sorun yok bu arada farlardan çok memnunum @Servet Aydın servet abinin tavsiyesiyle gidip taktırmıştım 1 yılı geçti ilk taktığı günle aynı performansta bu yeni icad iyiymiş 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 23 Ocak Paylaş 23 Ocak Ali Gök yazdı: bu ön farlar geçen sene içine led projektör takılırken dıştan temizlenmiş sıfır gibi olmuştu ama 1 senede tekrar üst taraflardan soldu buna net bir çözüm varmı yaptıralım ? bi kaç sordum 750 1000 tl arası temizleme teklif ediyorlar ama maks 1 sene sonra yine aynı olur o sebeple yaptırmadım bişe aydınlatmada sorun yok bu arada farlardan çok memnunum @Servet Aydın servet abinin tavsiyesiyle gidip taktırmıştım 1 yılı geçti ilk taktığı günle aynı performansta bu yeni icad iyiymiş Far temizleme sonrası katılaştırıcı bir cila sürülüyor o zaman daha uzun süre dayanıyordu. @Ali Cihangiroğlu bu işlerle çok ilgileniyordu bir ara. Ampul detayı nedir? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Ocak Paylaş 23 Ocak far plastiğinin dışında koruyucu bir katman vardır imalattan, sonradan pırıl pırıl parlatınca o katman gidiyor, boyada vernik gibi, koruyucu olmayınca bir süre sonra hızla matlaşıyor. parlatıp üstüne seramik olur uv folyo olur birşey yapmalı Yorum bağlantısı
Ali Gök 23 Ocak Yazar Paylaş 23 Ocak Çağlar Bayur yazdı: far plastiğinin dışında koruyucu bir katman vardır imalattan, sonradan pırıl pırıl parlatınca o katman gidiyor, boyada vernik gibi, koruyucu olmayınca bir süre sonra hızla matlaşıyor. parlatıp üstüne seramik olur uv folyo olur birşey yapmalı Bunları yapan varmı buralarda bi araştırayım👍 Yorum bağlantısı
Ali Gök 23 Ocak Yazar Paylaş 23 Ocak Tamer Topaç yazdı: Far temizleme sonrası katılaştırıcı bir cila sürülüyor o zaman daha uzun süre dayanıyordu. @Ali Cihangiroğlu bu işlerle çok ilgileniyordu bir ara. Ampul detayı nedir? Abi bi led projektör diye geçiyor far açılıp içindeki mercek dahil sökülüp bu montajlanıyor merceği vs üstünde konuda 7. Sayfada var detayları 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 23 Ocak Paylaş 23 Ocak Akrilik vernik atılacak. Olmadı uv cam filmi en açık tonda olandan. Başka kalıcı yçntem yok Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 23 Ocak Paylaş 23 Ocak Temizlik sonrasında şeffaf folyo yaptırdım ben. 3 seneyi geçti sorun yok. Ancak folyo sökülünce ne çıkar altından bilmiyorum Yorum bağlantısı
Ali Gök 23 Ocak Yazar Paylaş 23 Ocak Ü.Emre Kartal yazdı: Temizlik sonrasında şeffaf folyo yaptırdım ben. 3 seneyi geçti sorun yok. Ancak folyo sökülünce ne çıkar altından bilmiyorum Kim kapladı folyoyu ? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Ocak Paylaş 23 Ocak Ali Gök yazdı: Bunları yapan varmı buralarda bi araştırayım👍 en kolayı folyo Servet Aydın yazdı: Akrilik vernik atılacak. Olmadı uv cam filmi en açık tonda olandan. Başka kalıcı yçntem yok akıyor illa gölge yapıyor gece yola Ü.Emre Kartal yazdı: Temizlik sonrasında şeffaf folyo yaptırdım ben. 3 seneyi geçti sorun yok. Ancak folyo sökülünce ne çıkar altından bilmiyorum sökme ! Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 23 Ocak Paylaş 23 Ocak Ali Gök yazdı: Kim kapladı folyoyu ? Araç kaplama işi yapan bir firma. Ürünleri genel olarak iyi, ancak farda yüksek ısılara maruz kaldığından süprizler olabilir gibi geliyor. Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 24 Ocak Paylaş 24 Ocak Ali Gök yazdı: bu ön farlar geçen sene içine led projektör takılırken dıştan temizlenmiş sıfır gibi olmuştu ama 1 senede tekrar üst taraflardan soldu buna net bir çözüm varmı yaptıralım ? bi kaç sordum 750 1000 tl arası temizleme teklif ediyorlar ama maks 1 sene sonra yine aynı olur o sebeple yaptırmadım bişe aydınlatmada sorun yok bu arada farlardan çok memnunum @Servet Aydın servet abinin tavsiyesiyle gidip taktırmıştım 1 yılı geçti ilk taktığı günle aynı performansta bu yeni icad iyiymiş Camları degistireceksin Yorum bağlantısı
Recommended Posts