Ali Darbaz 2 Nisan Paylaş 2 Nisan Sani Gerşon yazdı: Zor günlerdi. Ben de Sherman'ları hatırlarım, zar zor ateş ediyorlardı. Zırhı hafifti falan. Komutanla korka korka binerdik. Çok şükür hiç Tiger falan denk gelmedi karşımıza. Yorum bağlantısı
Coşku Mert 2 Nisan Yazar Paylaş 2 Nisan orijinali ısıl işlemden geçmiş bu tarz sorunlar olmuyormuş. bulup aldım bakalım tekrar takıcam Ali Darbaz yazdı: Olaya bak. Nekadar etsiz paysız diş yapmışlar. 3 Yorum bağlantısı
Coşku Mert 5 Nisan Yazar Paylaş 5 Nisan Serkan Karadağ yazdı: Elinize sağlık. teşekkür ederim 1 Yorum bağlantısı
Coşku Mert 9 Nisan Yazar Paylaş 9 Nisan (düzenlendi) arka diskler ne zamandir gözüme batiyordu. uygun fiyata orjinal mais disk takimi buldum. rulmanli abs okuyuculu (4bin) balata da walburg tercih ettim. fiyatina gore oldukca kaliteli ürün. tez zamanda degistiricem 9 Nisan tarihinde Coşku Mert tarafından düzenlendi 7 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 9 Nisan Paylaş 9 Nisan Coşku Mert yazdı: ufak dokunuşlar Pas temizlemek için kurubuz mu ne püskürtüyorlar onu kullanmayı düşündünüz mü? Yorum bağlantısı
Coşku Mert 9 Nisan Yazar Paylaş 9 Nisan atılan taşın ürkütülecek kurbağaya değmeyeceği bi parça olduğu için aklımdan bile geçirmedim Mertol Kip yazdı: Pas temizlemek için kurubuz mu ne püskürtüyorlar onu kullanmayı düşündünüz mü? 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Nisan Paylaş 9 Nisan Mertol Kip yazdı: Pas temizlemek için kurubuz mu ne püskürtüyorlar onu kullanmayı düşündünüz mü? Türkiye de var mı o ? 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 9 Nisan Paylaş 9 Nisan Çağlar Bayur yazdı: Türkiye de var mı o ? Vaar. Instada bi şirketin reklamı düşüp duru öncaazıma Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Nisan Paylaş 9 Nisan Mertol Kip yazdı: Vaar. Instada bi şirketin reklamı düşüp duru öncaazıma instam yok mağdurum Yorum bağlantısı
Mertol Kip 9 Nisan Paylaş 9 Nisan Çağlar Bayur yazdı: instam yok mağdurum O penim poroblemüm deel 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 9 Nisan Paylaş 9 Nisan Çağlar Bayur yazdı: Türkiye de var mı o ? Dip Auto Garage bu işin piridir https://www.instagram.com/reel/DIJvHBMsEao/?igsh=emFwdWw5cGJ0bXd5 Yorum bağlantısı
Coşku Mert 11 Nisan Yazar Paylaş 11 Nisan (düzenlendi) izin günümde disk ve balatalari degistirdim. el atmisken fren hidroligini de yeniledim. bu da videosu 11 Nisan tarihinde Coşku Mert tarafından düzenlendi 7 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 11 Nisan Paylaş 11 Nisan Kapağın üzerinde elini burada isitabilirsin diye uyarı var sanırım. Vay be ne ince düşünmüş adamlar. 1 1 4 Yorum bağlantısı
Coşku Mert 14 Nisan Yazar Paylaş 14 Nisan tek başına fren havasi almak meğer bu kadar basitmiş 2 1 1 Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 14 Nisan Paylaş 14 Nisan Nasıl yani, fren pedalına pompaladıkça, eski hidrolik enjektöre mi doldu? Yorum bağlantısı
Coşku Mert 14 Nisan Yazar Paylaş 14 Nisan Serkan Karadağ yazdı: Nasıl yani, fren pedalına pompaladıkça, eski hidrolik enjektöre mi doldu? evet, fren havasi da alinmis oluyor bu yontemle 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 14 Nisan Paylaş 14 Nisan Yeri gelmişken sorayım, azıcık toz görünce frene basmıyorken 5-10 km/s gibi hızlarda balata cik cik cik ötüyorsa sorun nerededir? a) disk b) balata c) toz d) guş Yorum bağlantısı
Coşku Mert 14 Nisan Yazar Paylaş 14 Nisan Emre Şimşek yazdı: Yeri gelmişken sorayım, azıcık toz görünce frene basmıyorken 5-10 km/s gibi hızlarda balata cik cik cik ötüyorsa sorun nerededir? a) disk b) balata c) toz d) guş e) hepsi 1 3 Yorum bağlantısı
Coşku Mert 22 Nisan Yazar Paylaş 22 Nisan önlerde 15 inc arkalara 16 inc deneme yaptim. 15 eğreti duruyormus bu arabada. bundan sonra 16 dan devam 10 Yorum bağlantısı
Coşku Mert 5 Mayıs Yazar Paylaş 5 Mayıs (düzenlendi) park sensoru uygulamasi yaptim. sensor tesisatini saglam cekmek icin arka tamponu soktum. sokmusken icindeki darbe emiciye köpük uyguladim. orijinal delikleri kullanarak sensorleri monte ettim. sensorlerin dis cercevelerini de çıta rengine boyadım. fena olmadi 5 Mayıs tarihinde Coşku Mert tarafından düzenlendi 9 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 Mayıs Paylaş 5 Mayıs Ben farı sökmüştüm sen komple tamponu sökmüşün. Bende ön tamponu sökmeyi deniyecemde cesaret edemedim. Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 5 Mayıs Paylaş 5 Mayıs Coşku Mert yazdı: Her şey güzel oluyor maşallah diyelim ama bagaj kapağının boyasını sizin yapmadığınız veya elinizin değmediği çok belli, orası biz pasta cila istiyor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts