Coşku Mert 9 saat önce Yazar Paylaş 9 saat önce Metin Uzunoğlu yazdı: Her şey güzel oluyor maşallah diyelim ama bagaj kapağının boyasını sizin yapmadığınız veya elinizin değmediği çok belli, orası biz pasta cila istiyor. teşekkür ederim hocam. evet 1500-2000 sulu zımpara + pasta cila yapsam düzelir gibi duruyor Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Coşku hocam bizim araçta da kaportalik işler gücümün yettigi ölçüde kendim yapmak istiyorum. Fikirlerinize açığım Yorum bağlantısı
Coşku Mert 6 saat önce Yazar Paylaş 6 saat önce Mehmet Yeter yazdı: Coşku hocam bizim araçta da kaportalik işler gücümün yettigi ölçüde kendim yapmak istiyorum. Fikirlerinize açığım hocam hastamızın tam olarak nesi var bi görseydik 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Coşku Mert yazdı: hocam hastamızın tam olarak nesi var bi görseydik Hastanın nesi yok desek daha doğru olur. Ufaktan foto atarım birazdan Coşku hocam. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Mehmet Yeter yazdı: Hastanın nesi yok desek daha doğru olur. Ufaktan foto atarım birazdan Coşku hocam. nesi olmayan araçlarınız 350ye alınır 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Oğuzkan Işık yazdı: nesi olmayan araçlarınız 350ye alınır Tabiki iki taksitle olur. Bir taksit tutarı 350. Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Arka tampona yapılacak müdahale önerisi ile bir baslayalim. Devamı gelecek inşallah. Kirlilik için kusura bakmayın buralarda yağmur devam ediyor. Bir de güneş yanığına faydasi olur mu diye arabayi tozlu bırakmaya karar verdim. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 52 dakika önce Paylaş 52 dakika önce bişe yok ki bunda onbine yapılır ikisi de Yorum bağlantısı
Coşku Mert 32 dakika önce Yazar Paylaş 32 dakika önce mudahale belli. zimpara plastik macun astar boya vernik 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 15 dakika önce Paylaş 15 dakika önce Teşekkür ederim. Malzeme listesi ve özellikleri ile ilgili mesaj atabilirsen sevinirim. El alışkanlığım olsun istiyorum. Çağlar Bayur yazdı: bişe yok ki bunda onbine yapılır ikisi de Zamanım var abi değerlendirmek istiyorum yapabileceğimi düşünüyorum. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 dakika önce Paylaş 8 dakika önce yapılmasına yapılır tampon en kolay çalışılan hata kaldıran yer zevklidir sökme! ama Yorum bağlantısı
Recommended Posts