Coşku Mert 21 saat önce Yazar Paylaş 21 saat önce Metin Uzunoğlu yazdı: Her şey güzel oluyor maşallah diyelim ama bagaj kapağının boyasını sizin yapmadığınız veya elinizin değmediği çok belli, orası biz pasta cila istiyor. teşekkür ederim hocam. evet 1500-2000 sulu zımpara + pasta cila yapsam düzelir gibi duruyor Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Coşku hocam bizim araçta da kaportalik işler gücümün yettigi ölçüde kendim yapmak istiyorum. Fikirlerinize açığım Yorum bağlantısı
Coşku Mert 17 saat önce Yazar Paylaş 17 saat önce Mehmet Yeter yazdı: Coşku hocam bizim araçta da kaportalik işler gücümün yettigi ölçüde kendim yapmak istiyorum. Fikirlerinize açığım hocam hastamızın tam olarak nesi var bi görseydik 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Coşku Mert yazdı: hocam hastamızın tam olarak nesi var bi görseydik Hastanın nesi yok desek daha doğru olur. Ufaktan foto atarım birazdan Coşku hocam. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Mehmet Yeter yazdı: Hastanın nesi yok desek daha doğru olur. Ufaktan foto atarım birazdan Coşku hocam. nesi olmayan araçlarınız 350ye alınır 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Oğuzkan Işık yazdı: nesi olmayan araçlarınız 350ye alınır Tabiki iki taksitle olur. Bir taksit tutarı 350. Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Arka tampona yapılacak müdahale önerisi ile bir baslayalim. Devamı gelecek inşallah. Kirlilik için kusura bakmayın buralarda yağmur devam ediyor. Bir de güneş yanığına faydasi olur mu diye arabayi tozlu bırakmaya karar verdim. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 saat önce Paylaş 12 saat önce bişe yok ki bunda onbine yapılır ikisi de Yorum bağlantısı
Coşku Mert 12 saat önce Yazar Paylaş 12 saat önce mudahale belli. zimpara plastik macun astar boya vernik 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Teşekkür ederim. Malzeme listesi ve özellikleri ile ilgili mesaj atabilirsen sevinirim. El alışkanlığım olsun istiyorum. Çağlar Bayur yazdı: bişe yok ki bunda onbine yapılır ikisi de Zamanım var abi değerlendirmek istiyorum yapabileceğimi düşünüyorum. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 saat önce Paylaş 11 saat önce yapılmasına yapılır tampon en kolay çalışılan hata kaldıran yer zevklidir sökme! ama 2 Yorum bağlantısı
Coşku Mert 11 saat önce Yazar Paylaş 11 saat önce (düzenlendi) 120/320 kuru - 800 su zımpara plastik macun oto tip esnek spatula plastik astar boya koduna göre sprey boya sprey vernik sprey yama tineri youtube da 500 tane detaylı anlatım videosu vardır girişmeden önce 5-10 tanesini izle hocam. çağlar abi nin dediği gibi tamponda hata kusur çok göze batmaz, renk de müsait zaten Mehmet Yeter yazdı: Teşekkür ederim. Malzeme listesi ve özellikleri ile ilgili mesaj atabilirsen sevinirim. El alışkanlığım olsun istiyorum. 11 saat önce tarihinde Coşku Mert tarafından düzenlendi 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 11 saat önce Paylaş 11 saat önce İnşallah bununla bir başlayayım sırada kaporta düzeltme ve vernik atması var. Yorum bağlantısı
Recommended Posts