Coşku Mert 17 Mayıs Yazar Paylaş 17 Mayıs Servet Aydın yazdı: 5bg artmıştır klimanın gücü 7 Yorum bağlantısı
Coşku Mert 20 Mayıs Yazar Paylaş 20 Mayıs (düzenlendi) sağ arka kapı kitlenirken ses çıkartmaya başlayınca erken müdahale adına kilit mekanizmasını söküp içini açtım. baktım ki kitleme dişlisi çatlamış. biraz daha kullansam muhtemelen hiç kitlemeyecekti. dişlinin yedeği nette bol miktarda olunca sağ ve sol olarak aldım ve değişimini yaptım. sorun kalmadı 20 Mayıs tarihinde Coşku Mert tarafından düzenlendi 12 Yorum bağlantısı
Coşku Mert 24 Mayıs Yazar Paylaş 24 Mayıs (düzenlendi) periyodik bakım şeysi 24 Mayıs tarihinde Coşku Mert tarafından düzenlendi 6 Yorum bağlantısı
Coşku Mert Cumartesi 13:06 Yazar Paylaş Cumartesi 13:06 (düzenlendi) sorun: sag kisa far yanmiyor. yapilanlar: sigorta kontrol - saglam sigortada elektrik var mi - var ampul kontrol - saglam far soket kontrol - elektrik gelmiyor 🤔 fara giren soket ve kablolarini aku yanindaki terminalinden kontrol ettim. kopuk hat yok. hersey orijinal hic oynanmamis saglam. terminal klipsini sokup icine bakiyorum ve cins sorunun kaynagini buluyorum. kisa far + pini nasil olduysa iceri kacmis. soketi acip pini yerine oturtuyorum ve bu zihnisinir sorun çözülüyor Cumartesi 13:52 tarihinde Coşku Mert tarafından düzenlendi 8 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış Cumartesi 13:40 Paylaş Cumartesi 13:40 Tam la havle dedirtecek sorun, geçmiş olsun. Yorum bağlantısı
Coşku Mert Cumartesi 14:53 Yazar Paylaş Cumartesi 14:53 Selçuk Bakış yazdı: Tam la havle dedirtecek sorun, geçmiş olsun. sagol selçuk hocam, neyse ki fazla uzamadan hallettim 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Cumartesi 16:26 Paylaş Cumartesi 16:26 Coşku Mert yazdı: kisa far + pini nasil olduysa iceri kacmis. soketi acip pini yerine oturtuyorum beyinciye gidecek ağğbiii denen arıza türü 3 Yorum bağlantısı
Coşku Mert Cumartesi 16:44 Yazar Paylaş Cumartesi 16:44 Çağlar Bayur yazdı: beyinciye gidecek ağğbiii denen arıza türü başina da "bunlarda kronik ağğbii" ekleyelim 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Cumartesi 17:00 Paylaş Cumartesi 17:00 Coşku Mert yazdı: başina da "bunlarda kronik ağğbii" ekleyelim çay yaptım ağbi taze sen geç dinlen hemennn bakıyoruzzzzzz 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Cumartesi 19:11 Paylaş Cumartesi 19:11 Ama o çay ayrı bir güven hissi veriyor. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Beyinciye gitse iyi motor inecek diyen bile çıkardı. 1 Yorum bağlantısı
Coşku Mert 19 saat önce Yazar Paylaş 19 saat önce Erman Uzun yazdı: Maşallah yetenek ayrı birsey teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Metin Akbal yazdı: Beyinciye gitse iyi motor inecek diyen bile çıkardı. Ben diyecektim motor inmeli diye. Yoksa oğlanın düğünü nasıl yapacağız. 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Bu arıza Eskiden ide diskler de çok yaşardık bu sorunu. Hiç yabancı değilim. Yorum bağlantısı
Coşku Mert 15 saat önce Yazar Paylaş 15 saat önce Ali Darbaz yazdı: Bu arıza Eskiden ide diskler de çok yaşardık bu sorunu. Hiç yabancı değilim. ben ssd ile actim gozumu. ide sata falan yabancisiyim Yorum bağlantısı
Coşku Mert 13 saat önce Yazar Paylaş 13 saat önce Servet Aydın yazdı: Ne güzel araç her parçası var miss bagaj kilit kapagi yok sadece Yorum bağlantısı
Koray Demir 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Çağlar Bayur yazdı: çay yaptım ağbi taze sen geç dinlen hemennn bakıyoruzzzzzz Tam olarak bu 😄 https://www.instagram.com/reel/DHlx_90CIwY/?igsh=MWozY3JmamNvcWs3NQ== Bir de bu tipler mevcut https://www.instagram.com/reel/DFQX4e4ifCY/?igsh=dWt3amZ6eWN2cm92 Yorum bağlantısı
Recommended Posts