İçeriğe Yönlendir

Ben 1 Laguna 2

Coşku Mert

Recommended Posts

Önder Özcan
Çağlar Bayur yazdı:

kapıya karışmam, ben kupeciyim

Di mi. 
Bu da Coşku’nun kulağına kupe olsun

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Coşku Mert
Önder Özcan yazdı:

Di mi. 
Bu da Coşku’nun kulağına kupe olsun

ince 😂

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Coşku Mert
(düzenlendi)

kararan ayna gayet guzel sorunsuz calisti fakat yagmur sensoru calismadi maalesef. parcayi cikma aldim satici test ettigini söylüyor (nasil ettiyse artik) ama benim suphem var tabi ki. emin olmak icin bu sensoru nasil test edebilirim bi fikre ihtiyacim var :unsure2:

20250625_080056.jpg

20250625_182304.jpg

20250626_130230.jpg

20250626_130221.jpg

tarihinde Coşku Mert tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Bildiğim kadarıyla yağmur sensörü jelli bir yapıya sahip. Cam değişimlerinde jel bozulduğundan sensörü de değişirler mesela. Bu sebeple çıkma sensörün çalışacağından biraz şüpheliyim.

Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış

Cam ile arasında bir jel olması lazım sanırım, o eksik yada hatalı olabilir mi?

Yorum bağlantısı
Coşku Mert
Sani Gerşon yazdı:

Bildiğim kadarıyla yağmur sensörü jelli bir yapıya sahip. Cam değişimlerinde jel bozulduğundan sensörü de değişirler mesela. Bu sebeple çıkma sensörün çalışacağından biraz şüpheliyim.

sensorun ustunde 2 tane silikon ped gibi jel tabakasi var. yine de destek olsun diye seffaf yapistirici uyguladim. denedim. yok. galiba sensoru cikma alarak hata ettim

Selçuk Bakış yazdı:

Cam ile arasında bir jel olması lazım sanırım, o eksik yada hatalı olabilir mi?

ustunde kendinden jelli silikon tabaka var 2 adet. yine de seffaf yapistirici uygulayarak denedim hava kabarcigi kalmasin diye. degisen bisey olmadi

Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış

O yapışkanı temizleyip denemekte fayda var, belki suyu algılamasına engel oluyordur.

Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık

megane 2 de jel yerine ultrason jeli sıkıp kullanan çok fazla. ama yapışkanın mikro kanallarından ışığı algılamayarak çalışmamasına sebep oluyordur, sensör sağlam ise.. Işık kırılması ile çalışıyor sensor su teması ile alakası yok

Yorum bağlantısı
Coşku Mert

satici iade edebilirsin sorun yok dedi. ben de daha fazla ugrasmiycam iade edeyim en iyisi 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

jelli jelsiz de olsa denemede çalışması lazımdı bozuktur herhalde

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...