Önder Özcan Çarşamba 20:05 Paylaş Çarşamba 20:05 Çağlar Bayur yazdı: kapıya karışmam, ben kupeciyim Di mi. Bu da Coşku’nun kulağına kupe olsun 1 Yorum bağlantısı
Coşku Mert Dün saat 04:22 Yazar Paylaş Dün saat 04:22 Önder Özcan yazdı: Di mi. Bu da Coşku’nun kulağına kupe olsun ince 😂 1 Yorum bağlantısı
Coşku Mert Dün saat 12:43 Yazar Paylaş Dün saat 12:43 (düzenlendi) kararan ayna gayet guzel sorunsuz calisti fakat yagmur sensoru calismadi maalesef. parcayi cikma aldim satici test ettigini söylüyor (nasil ettiyse artik) ama benim suphem var tabi ki. emin olmak icin bu sensoru nasil test edebilirim bi fikre ihtiyacim var Dün saat 12:45 tarihinde Coşku Mert tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sani Gerşon Dün saat 13:43 Paylaş Dün saat 13:43 Bildiğim kadarıyla yağmur sensörü jelli bir yapıya sahip. Cam değişimlerinde jel bozulduğundan sensörü de değişirler mesela. Bu sebeple çıkma sensörün çalışacağından biraz şüpheliyim. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış Dün saat 13:44 Paylaş Dün saat 13:44 Cam ile arasında bir jel olması lazım sanırım, o eksik yada hatalı olabilir mi? Yorum bağlantısı
Coşku Mert Dün saat 13:53 Yazar Paylaş Dün saat 13:53 Sani Gerşon yazdı: Bildiğim kadarıyla yağmur sensörü jelli bir yapıya sahip. Cam değişimlerinde jel bozulduğundan sensörü de değişirler mesela. Bu sebeple çıkma sensörün çalışacağından biraz şüpheliyim. sensorun ustunde 2 tane silikon ped gibi jel tabakasi var. yine de destek olsun diye seffaf yapistirici uyguladim. denedim. yok. galiba sensoru cikma alarak hata ettim Selçuk Bakış yazdı: Cam ile arasında bir jel olması lazım sanırım, o eksik yada hatalı olabilir mi? ustunde kendinden jelli silikon tabaka var 2 adet. yine de seffaf yapistirici uygulayarak denedim hava kabarcigi kalmasin diye. degisen bisey olmadi Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış Dün saat 14:33 Paylaş Dün saat 14:33 O yapışkanı temizleyip denemekte fayda var, belki suyu algılamasına engel oluyordur. Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık Dün saat 14:48 Paylaş Dün saat 14:48 megane 2 de jel yerine ultrason jeli sıkıp kullanan çok fazla. ama yapışkanın mikro kanallarından ışığı algılamayarak çalışmamasına sebep oluyordur, sensör sağlam ise.. Işık kırılması ile çalışıyor sensor su teması ile alakası yok Yorum bağlantısı
Coşku Mert 23 saat önce Yazar Paylaş 23 saat önce satici iade edebilirsin sorun yok dedi. ben de daha fazla ugrasmiycam iade edeyim en iyisi 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 saat önce Paylaş 21 saat önce jelli jelsiz de olsa denemede çalışması lazımdı bozuktur herhalde 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 9 saat önce Paylaş 9 saat önce arka cam perdesi çok güzel müsait olduğunda boyutlarını bi ölçsene kardeşim Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Sani Gerşon yazdı: Bildiğim kadarıyla yağmur sensörü jelli bir yapıya sahip. Cam değişimlerinde jel bozulduğundan sensörü de değişirler mesela. Bu sebeple çıkma sensörün çalışacağından biraz şüpheliyim. Jel sensor nem hava almasın deyu var. Pasatta kullanmıştım 2 Yorum bağlantısı
Coşku Mert 8 saat önce Yazar Paylaş 8 saat önce Fatih Keskin yazdı: arka cam perdesi çok güzel müsait olduğunda boyutlarını bi ölçsene kardeşim tabi abi ölçerim Yorum bağlantısı
Coşku Mert 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce Fatih Keskin yazdı: arka cam perdesi çok güzel müsait olduğunda boyutlarını bi ölçsene kardeşim 41x80cm 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Eskiden ne güzel orijinal olmasada satılırdı perde ve her arabama alırdım şimdi dışarıda satan da yok Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Tamam perdelere de dikkat ediyoruz 12 temmuzda. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Coşku Mert yazdı: 41x80cm orjin mi bu?pandizoda gömülü mü? İlkay Başaran yazdı: Tamam perdelere de dikkat ediyoruz 12 temmuzda. pandizodunla götürürm 1 Yorum bağlantısı
Coşku Mert 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Çağlar Bayur yazdı: orjin mi bu?pandizoda gömülü mü? evet abi gömülü geri sarmalı. kapılar da dahil 2 Yorum bağlantısı
Coşku Mert 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Çağlar Bayur yazdı: o pandizod focusa uyar gibi pandizota gerek yok. içindeki perdeyi saran parca olsa kafi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 saat önce Paylaş 1 saat önce (düzenlendi) hazır montelisi varken 1 saat önce tarihinde Çağlar Bayur tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Coşku Mert 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Çağlar Bayur yazdı: hazır montelisi varken hazıra dağ dayanmaz 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts