Önder Özcan 14 Haziran Paylaş 14 Haziran Selçuk Bakış yazdı: Tamam işte sırayı atlamışsın ondan fazla yakıyomuş Hayırlı pazarlar. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 14 Haziran Paylaş 14 Haziran Önder Özcan yazdı: Hayırlı pazarlar. Orantısız oldu bu 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 14 Haziran Yazar Paylaş 14 Haziran Selçuk Bakış yazdı: Tamam işte sırayı atlamışsın ondan fazla yakıyomuş O sıralı sistemdi o yüzden.. 1 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 16 Ağustos Yazar Paylaş 16 Ağustos Gel pisi pisi.. Benim yolumdan döndüren tatlı pisi.. Sana da merhaba sorumsuz anne kedi.. 8 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 16 Ağustos Yazar Paylaş 16 Ağustos Selçuk Bakış yazdı: Yalnız iyi saklanmış Egzoz sıcağından ölmemesi mucize Mehmet Ozyurek yazdı: Annesi çok kızmıştır Yazık ya. Şaşkın kendi kaçtı gördüm çalıştırdığımda. Meğer yavruyu bırakmış.. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 16 Ağustos Paylaş 16 Ağustos Emre Şimşek yazdı: Egzoz sıcağından ölmemesi mucize Yaşayacak ömrü varmış 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 13 Eylül Yazar Paylaş 13 Eylül Bunu da motor yıkayacağım diye yalapşap yıkadım yudum, içindeki çöpleri topladım çöpe attım, yeter. Adam olana çok bile 4 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek Cumartesi 16:24 Yazar Paylaş Cumartesi 16:24 Forumda görünce yapayım dedim. İkisinden de en iyi sonucu verdi. %5’in altında aşınma kaçak yok 2 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 10 saat önce Paylaş 10 saat önce İlgimi çeken bir sraç ancak cvt şanzıman sorunlarından bahsediliyor, görüşün nedir acep? Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Köksal Yılmaz yazdı: İlgimi çeken bir sraç ancak cvt şanzıman sorunlarından bahsediliyor, görüşün nedir acep? Makyajlılarda(2017-2018) daha az sorun yaşanıyormuş. O yıllarda adblue problemi de yok. En alınası model diyebilirim. Dur kalkta, uzun yolda hiç problem yok ama ani hızlanma ve ani yavaşlamaları şanzıman sevmiyor. Efendi gibi kullanana ömürlük ama yaramaz çocuk arabası değil. Şanzıman kötü kullanımı uzun süre kaldırmaz gibi geliyor. Tabi zamanı geldiğinde şanzıman yağını değiştirmeyenler var ülkede hala. Onlar da çok uzun süre binemez.. Biz şimdilik iyi gidiyoruz bakalım. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts