Emre Şimşek 16 saat önce Yazar Paylaş 16 saat önce Allah razı olsun. Daha iyisi değil ama daha yeni bişeyler düşünüyorum nasipse. İsa abi ilk arayan aldı, düzgün ve naif birine benziyor bakalım. 2 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Hayırlısı olsun, darısı başıma Tuhaf bir şey var, direkt nakit alım yapanların teklifinin üstüne 40-50 koyarak ilana girdim, soranların çoğu alımcıların fiyatının da altına alma peşinde. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 15 saat önce Yazar Paylaş 15 saat önce Ben tam aynı model aynı kmdekilerin fiyat ortalamasına baktım. Ona göre bir fiyat yazıp tıpkı galericilerin yaptığı gibi bir ilan oluşturdum. Fotoğraflar tıpkı onlarınki gibi.. Link 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Emre Şimşek yazdı: Ankara’dan biriyle anlaştık, sabah geliyormuş @Oğuzkan Işık ? 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Alptuğ Özcan yazdı: @Oğuzkan Işık ? Haberin olurdu ve sanırım şuan beraber gidiyor olurduk 1 4 Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Hayırlı olsun, geniş geniş miss gibi.🧿 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Oğuzkan Işık yazdı: Haberin olurdu ve sanırım şuan beraber gidiyor olurduk getir getir Alptuğ la konuşacağım bazı şeyler var 1 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Oğuzkan Işık yazdı: Haberin olurdu ve sanırım şuan beraber gidiyor olurduk Alda bişeyler gidelim günü birlik bi yerlere Fatih Keskin yazdı: getir getir Alptuğ la konuşacağım bazı şeyler var Hayır olsun inşallah @Oğuzkan Işık güldüğüne göre seninle daha önce konuşmuş başkan 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Şimdiden özledim bu arabayı. Yeni sahibine hayırlı uğurlu olsun 8 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Alana satana hayırlı olsun, yenisini merakla bekliyorum 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 49 dakika önce Paylaş 49 dakika önce Ne güzel bir süreç yaşadın, uğraşmadın/uğraştırmadılar. Hayırlı olsun kardeşim 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 20 dakika önce Yazar Paylaş 20 dakika önce Adamda otomotiv işi de varmış. Alım satım yapma ihtimali de var yani. Ama istediğim parayı verdiği için hiç dert etmem. Hayrını görsün Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 10 dakika önce Paylaş 10 dakika önce Hayırlı olsun, yenisi tez elden gelsin inşallah. Yorum bağlantısı
Recommended Posts