Emre Şimşek 6 saat önce Yazar Paylaş 6 saat önce Allah razı olsun. Daha iyisi değil ama daha yeni bişeyler düşünüyorum nasipse. İsa abi ilk arayan aldı, düzgün ve naif birine benziyor bakalım. 2 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Hayırlısı olsun, darısı başıma Tuhaf bir şey var, direkt nakit alım yapanların teklifinin üstüne 40-50 koyarak ilana girdim, soranların çoğu alımcıların fiyatının da altına alma peşinde. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce Ben tam aynı model aynı kmdekilerin fiyat ortalamasına baktım. Ona göre bir fiyat yazıp tıpkı galericilerin yaptığı gibi bir ilan oluşturdum. Fotoğraflar tıpkı onlarınki gibi.. Link 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Emre Şimşek yazdı: Ankara’dan biriyle anlaştık, sabah geliyormuş @Oğuzkan Işık ? Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Alptuğ Özcan yazdı: @Oğuzkan Işık ? Haberin olurdu ve sanırım şuan beraber gidiyor olurduk 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts