Emre Şimşek Salı 17:07 Yazar Paylaş Salı 17:07 Allah razı olsun. Daha iyisi değil ama daha yeni bişeyler düşünüyorum nasipse. İsa abi ilk arayan aldı, düzgün ve naif birine benziyor bakalım. 2 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal Salı 17:10 Paylaş Salı 17:10 Hayırlısı olsun, darısı başıma Tuhaf bir şey var, direkt nakit alım yapanların teklifinin üstüne 40-50 koyarak ilana girdim, soranların çoğu alımcıların fiyatının da altına alma peşinde. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek Salı 17:53 Yazar Paylaş Salı 17:53 Ben tam aynı model aynı kmdekilerin fiyat ortalamasına baktım. Ona göre bir fiyat yazıp tıpkı galericilerin yaptığı gibi bir ilan oluşturdum. Fotoğraflar tıpkı onlarınki gibi.. Link 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan Salı 19:40 Paylaş Salı 19:40 Emre Şimşek yazdı: Ankara’dan biriyle anlaştık, sabah geliyormuş @Oğuzkan Işık ? 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık Salı 20:13 Paylaş Salı 20:13 Alptuğ Özcan yazdı: @Oğuzkan Işık ? Haberin olurdu ve sanırım şuan beraber gidiyor olurduk 1 4 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin Çarşamba 05:02 Paylaş Çarşamba 05:02 Oğuzkan Işık yazdı: Haberin olurdu ve sanırım şuan beraber gidiyor olurduk getir getir Alptuğ la konuşacağım bazı şeyler var 1 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan Çarşamba 06:27 Paylaş Çarşamba 06:27 Oğuzkan Işık yazdı: Haberin olurdu ve sanırım şuan beraber gidiyor olurduk Alda bişeyler gidelim günü birlik bi yerlere Fatih Keskin yazdı: getir getir Alptuğ la konuşacağım bazı şeyler var Hayır olsun inşallah @Oğuzkan Işık güldüğüne göre seninle daha önce konuşmuş başkan 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek Çarşamba 07:17 Yazar Paylaş Çarşamba 07:17 Şimdiden özledim bu arabayı. Yeni sahibine hayırlı uğurlu olsun 9 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz Çarşamba 07:28 Paylaş Çarşamba 07:28 Alana satana hayırlı olsun, yenisini merakla bekliyorum 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar Çarşamba 08:24 Paylaş Çarşamba 08:24 Ne güzel bir süreç yaşadın, uğraşmadın/uğraştırmadılar. Hayırlı olsun kardeşim 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek Çarşamba 08:53 Yazar Paylaş Çarşamba 08:53 Adamda otomotiv işi de varmış. Alım satım yapma ihtimali de var yani. Ama istediğim parayı verdiği için hiç dert etmem. Hayrını görsün 3 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız Çarşamba 09:03 Paylaş Çarşamba 09:03 Hayırlı olsun, yenisi tez elden gelsin inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal Çarşamba 09:19 Paylaş Çarşamba 09:19 Hayırlı olsun şimdiden yeni aracın. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts