Eyüp Çetin 29 Mart Paylaş 29 Mart Necati Dur yazdı: Çok güzel olmuş eline sağlık üstad. Bu işlere bayılıyorum yav. Emekli olunca uğraşmak istiyorum. 1 Yorum bağlantısı
Necati Dur 29 Mart Yazar Paylaş 29 Mart Eyüp Çetin yazdı: Çok güzel olmuş eline sağlık üstad. Bu işlere bayılıyorum yav. Emekli olunca uğraşmak istiyorum. Teşekkür ediyorum. Geç başladığınız için pişman olabilirsiniz 🙂 1 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 29 Mart Paylaş 29 Mart Necati Dur yazdı: Teşekkür ediyorum. Geç başladığınız için pişman olabilirsiniz 🙂 Gerçekten zamanım ve yerim olsa keşke. Biz yaratıcılığımızı şimdilik legoda gösteriyoruz. 😁 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 31 Mart Paylaş 31 Mart kaput detayına bayıldım golf1 de aynen ütü çizgisi böyle genişti 1 Yorum bağlantısı
Necati Dur 4 Nisan Yazar Paylaş 4 Nisan Çağlar Bayur yazdı: kaput detayına bayıldım golf1 de aynen ütü çizgisi böyle genişti Teşekkür ediyorum Çağlar Abi. Elimden geldiğince ölçeklendirmeye çalışıyorum. Mümkünse gerçek modeli kendim ölçüp kumpasla makete aktarıyorum. Cebimde metre ile geziyorum o yüzden 2 Yorum bağlantısı
Necati Dur 17 saat önce Yazar Paylaş 17 saat önce (düzenlendi) En son yaptığım Maket. Ford Mustang 1965 1/27,5 ölçekli 17 saat önce tarihinde Necati Dur tarafından düzenlendi 6 Yorum bağlantısı
Zeki Ağaçgözgü 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Merhaba Necati Bey. Ellerinize ve sabrınıza sağlık.Emeklimisiniz.Karadenize özgü balıkçı tekne maketleri de yepıyormusunuz.Çalışmalarınızın ticari yönü var mı.Sipariş alıyormusunuz.Benim Jimny'ye ne zaman sıra gelir.Teşekkürler.Kolay gelsin. 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Ticari boyutu varsa Mustang'a talep çok olur Yorum bağlantısı
Necati Dur 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Zeki Ağaçgözgü yazdı: Merhaba Necati Bey. Ellerinize ve sabrınıza sağlık.Emeklimisiniz.Karadenize özgü balıkçı tekne maketleri de yepıyormusunuz.Çalışmalarınızın ticari yönü var mı.Sipariş alıyormusunuz.Benim Jimny'ye ne zaman sıra gelir.Teşekkürler.Kolay gelsin. Merhabalar. Aktif olarak çalışan Resim öğretmeniyim. Ama çook uzun zamandır ahşapla iç içeyim. Karadenizliyim ; ) Tekne yapmıyorum. Ama bağlama teknesi yapmışlığım var;) Ticari yönü isteyen çok oluyor tabiki ama bu modellerden tek bir tane var ve yaklaşık 2 ay gibi bir süre alıyor. Dolaysıyla isteyenlerin beklentisinden çok yüksek olacağından hiç girmedim ticari boyutuna. Amacım 20 yada 25 maketten oluşan bir sergi açmak. Aynı zamanda maket yapmak isteyenlere biraz rehber olabilmek. Jimny güzel araç. Neden olmasın. ama önümüzdeki maket bir pickup olacak. Teşekkür ediyorum Cihat Küçükay yazdı: Oyyy, oyyyy, oyyyyy, hemi de Mustang Teşekkür ederim Alptuğ Özcan yazdı: Ticari boyutu varsa Mustang'a talep çok olur 20 Maketlik sergimi açtıktan sonra bazı modellerden seri şekilde yapma niyetim var. O zaman Mustang kesin olacaklar arasında Yorum bağlantısı
Recommended Posts