Eyüp Çetin 29 Mart Paylaş 29 Mart Necati Dur yazdı: Çok güzel olmuş eline sağlık üstad. Bu işlere bayılıyorum yav. Emekli olunca uğraşmak istiyorum. 1 Yorum bağlantısı
Necati Dur 29 Mart Yazar Paylaş 29 Mart Eyüp Çetin yazdı: Çok güzel olmuş eline sağlık üstad. Bu işlere bayılıyorum yav. Emekli olunca uğraşmak istiyorum. Teşekkür ediyorum. Geç başladığınız için pişman olabilirsiniz 🙂 1 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 29 Mart Paylaş 29 Mart Necati Dur yazdı: Teşekkür ediyorum. Geç başladığınız için pişman olabilirsiniz 🙂 Gerçekten zamanım ve yerim olsa keşke. Biz yaratıcılığımızı şimdilik legoda gösteriyoruz. 😁 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 31 Mart Paylaş 31 Mart kaput detayına bayıldım golf1 de aynen ütü çizgisi böyle genişti 1 Yorum bağlantısı
Necati Dur 4 Nisan Yazar Paylaş 4 Nisan Çağlar Bayur yazdı: kaput detayına bayıldım golf1 de aynen ütü çizgisi böyle genişti Teşekkür ediyorum Çağlar Abi. Elimden geldiğince ölçeklendirmeye çalışıyorum. Mümkünse gerçek modeli kendim ölçüp kumpasla makete aktarıyorum. Cebimde metre ile geziyorum o yüzden 2 Yorum bağlantısı
Necati Dur 13 saat önce Yazar Paylaş 13 saat önce (düzenlendi) En son yaptığım Maket. Ford Mustang 1965 1/27,5 ölçekli 13 saat önce tarihinde Necati Dur tarafından düzenlendi 6 Yorum bağlantısı
Zeki Ağaçgözgü 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Merhaba Necati Bey. Ellerinize ve sabrınıza sağlık.Emeklimisiniz.Karadenize özgü balıkçı tekne maketleri de yepıyormusunuz.Çalışmalarınızın ticari yönü var mı.Sipariş alıyormusunuz.Benim Jimny'ye ne zaman sıra gelir.Teşekkürler.Kolay gelsin. 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ticari boyutu varsa Mustang'a talep çok olur Yorum bağlantısı
Recommended Posts