Çağlar Bayur 26 Aralık 2025 Paylaş 26 Aralık 2025 Çağrı Alaf yazdı: klima kompresörlerinin ikisini de devreye alırsam, 2 alternatör de çalışıyorsa ve yük çekiyorsam motor 80 derece sabit radyatör fanı hiç durmadan veya %90 sıklıkta çalıştığı için 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Diğer konularda biraz baş ağrıtıyor ama bu OM651 sanat eseri resmen. Arabada 10 tane ağırcana adam var, 2 klima 2 alternatör de cabası ama yokuş yukarı çıkarken sanarsın V6. Çift Turbonun faydaları hatta zora gelince turbonun ıslığı çok hafif kabine geliyor. O motorun yaptığı dalga, köpürtmesi, anlayamazsınız… 1 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Dizel arabalarimda özlediğim seyi ozetlemissiniz. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Çağrı Alaf yazdı: Diğer konularda biraz baş ağrıtıyor ama bu OM651 sanat eseri resmen. Arabada 10 tane ağırcana adam var, 2 klima 2 alternatör de cabası ama yokuş yukarı çıkarken sanarsın V6. Çift Turbonun faydaları hatta zora gelince turbonun ıslığı çok hafif kabine geliyor. O motorun yaptığı dalga, köpürtmesi, anlayamazsınız… Teardown izlyorum bende. 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Ali Darbaz yazdı: Teardown izlyorum bende. Baktığında çok da ufak bir motor ben bu motordan bu kadar güç çıkacak deseler inanmazdım. Belki de daha önce dizele binmediğimdendir. 2.1 Motor bu kadar stresi nasıl kaldırır hele ki blok alüminyum falan derdim. Müthiş tork gerçekten. Ama gürültülü bir motor o yüzden Almanlar bu motorda devam etti mi bilmiyorum. Rolantide iyi ama yüke girince çöp arabasına bağlıyor. Yine de vibrasyon vs yok, sürüş konforu benden geçer not alıyor. Beni kendisinden razıyım. Sinan Akgöl yazdı: Dizel arabalarimda özlediğim seyi ozetlemissiniz. İşte benim daha önce hiç dizelim olmadı bunlar bana yabancı konular. 😁 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Çağrı Alaf yazdı: İşte benim daha önce hiç dizelim olmadı bunlar bana yabancı konular. 😁 Kana girmiş o eurotruck hissi hayirli olsun 😂 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts