Derviş Gümüş 22 Ekim 2024 Paylaş 22 Ekim 2024 Selamın aleyküm ustalar bir sorum olacaktı. Geçen köyden gelirken lastiğim patladı stepne takılı şu an, stepne ile bir süre kullanmam sorun teşkil eder mi? Stepnenin belli bir ömrü var mıdır yoksa normal lastik gibi kullanılabilir mi? Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 22 Ekim 2024 Paylaş 22 Ekim 2024 Stepne geçici lastik olduğu için hemen tamir ettirmek lazım. Stepne veya diğer lastiklerin ömrü 10 yıl. 3 Yorum bağlantısı
Derviş Gümüş 22 Ekim 2024 Yazar Paylaş 22 Ekim 2024 Evren Erakçora yazdı: Stepne geçici lastik olduğu için hemen tamir ettirmek lazım. Stepne veya diğer lastiklerin ömrü 10 yıl. Hocam aracın stepnesi sıfır ve ilk defa ben kullandım. Köyden geldim 130 KM yol yaptı stepne. Yaklaşık 100 Km daha gidilemez mi stepne ile. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 22 Ekim 2024 Paylaş 22 Ekim 2024 Derviş Gümüş yazdı: Yaklaşık 100 Km daha gidilemez mi stepne ile. İnce stepne değilse gidilir, bir şey olmaz.. Arabalarda takılı ne lastikler görüyoruz. İnce stepne ise yavaş girmelisin. 1 Yorum bağlantısı
Derviş Gümüş 22 Ekim 2024 Yazar Paylaş 22 Ekim 2024 (düzenlendi) Mehmet Ozyurek yazdı: İnce stepne değilse gidilir, bir şey olmaz.. Arabalarda takılı ne lastikler görüyoruz. İnce stepne ise yavaş girmelisin. Hocam stepne ince değil. Ve içinde max 130 KM/H gösteriyor. Ve baya kalın bir stepne. 22 Ekim 2024 tarihinde Derviş Gümüş tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 22 Ekim 2024 Paylaş 22 Ekim 2024 100 km daha gidilir birşey olmaz. çatlak römork lasitkleri ile ne tekneler botlar çekiliyor. ama tuz kum vs harap ediyor. ama tabi sürekli kullanılamaz çünkü çoktan taş gibi olmuştur malzemesi. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Ekim 2024 Paylaş 22 Ekim 2024 Derviş Gümüş yazdı: Hocam stepne ince değil. Ve içinde max 130 KM/H gösteriyor. Ve baya kalın bir stepne. o yazı diğer 3 lastikten farklı dönüş çapına sahip olabileceği için, 2 Yorum bağlantısı
Murat Öngür 23 Ekim 2024 Paylaş 23 Ekim 2024 Stepne ihtiyaç halinde kullanılır zaten , yani artık neredeyse tamamı ince lastik şeklinde , normal lastik onarılıp stepne sökülmesi lazım . Stepnenin bence ömrü önemli değil sonuçta ihtiyaç halinde kullanılıyor ve lastik tamir edildiğinde istirahata çekiliyor Yorum bağlantısı
Serkan Derya 23 Ekim 2024 Paylaş 23 Ekim 2024 Lastiklerin ömrü doğru saklama koşulları ile raf ömrü 10 yıl, hava basıldıktan ve 1 kere dahi kullandıysanız bu andan itibaren 5 yıldır. Stepnenin araç bagajında olmasından dolayı sıcak-soğuk değişimleri neticesinde en fazla 5 yıl ömrü olacağını düşünüyorum. Yorum bağlantısı
Koray Demir 23 Ekim 2024 Paylaş 23 Ekim 2024 10+ yaş aracı olup da stepneyi yıldan dolayı yenileyen henüz ne gördüm ne de duydum. Dikkatli kullanılırsa işlevini yapar geçici sonuçta. 1 Yorum bağlantısı
Süleyman Can 23 Ekim 2024 Paylaş 23 Ekim 2024 Koray Demir yazdı: 10+ yaş aracı olup da stepneyi yıldan dolayı yenileyen henüz ne gördüm ne de duydum. Dikkatli kullanılırsa işlevini yapar geçici sonuçta. Geçen sene lazım oldu, yerinden çıkardık lastikçiyle. Bi baktım 2002 üretim bridstone made in spain yazıyor. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 24 Ekim 2024 Paylaş 24 Ekim 2024 güneş görmüyor, kapalı yerde, ben üstüne lastik koruma parlatma sürüp poşetle sarıp tutuyorum, 10 sene sonrada kullanırsınız, ne çatlar nede başka şey olur, zaten stepne, kısa süreli kullanılır, gerçi tam boy ama olsun... 1 Yorum bağlantısı
Cem Bilgiç 24 Ekim 2024 Paylaş 24 Ekim 2024 Şöyle düşünmek lazım, kapalı yerde ve hava almayan, güneş görmeyen bir yerde olmasına rağmen, yukarıda belirtildiği gibi lastikler janta geçirilip hava basılmasa bile "10 yıl" ömrü var. Ki takıldıktan sonra vs "5 yıl"a düşüyor. Tamam, sizi yolda bırakmayacak kadar dayanır, ancak o lastiğe güvenip standart kullanım profilinizde ilerlemeniz sağlıklı olmaz. Ancak tabiiki ince stepne gibi korkmanıza gerek yok. İkisinin ortası gibi düşünmek lazım Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 24 Ekim 2024 Paylaş 24 Ekim 2024 (düzenlendi) Cem Bilgiç yazdı: Şöyle düşünmek lazım, kapalı yerde ve hava almayan, güneş görmeyen bir yerde olmasına rağmen, yukarıda belirtildiği gibi lastikler janta geçirilip hava basılmasa bile "10 yıl" ömrü var. Ki takıldıktan sonra vs "5 yıl"a düşüyor. Tamam, sizi yolda bırakmayacak kadar dayanır, ancak o lastiğe güvenip standart kullanım profilinizde ilerlemeniz sağlıklı olmaz. Ancak tabiiki ince stepne gibi korkmanıza gerek yok. İkisinin ortası gibi düşünmek lazım merak etme çatlak falan yoksa birşey olmaz, mesela benim skutırın ön lastik 35 yaşında, dikkat 35 bak şaka değil, yanaklarda hafif çatlakta var üstelik, 50cc 45 i geçmeden dikkatli ve yavaş gittiğimden ıslak ve kumlu zemin viraja girmezsem gidiyor, sen düşün artık, değişeceğim sallıyorum kısa mesafe kullandığım için, yinede lastik aldım değişeceğim artık, rekoru egale etmeye gerek yok 24 Ekim 2024 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 24 Ekim 2024 Paylaş 24 Ekim 2024 Scooter lastiğindeki yanağı tabanı araba lastiğinde kullansak teki 50kg olur? 1 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 24 Ekim 2024 Paylaş 24 Ekim 2024 Ali Cihangiroğlu yazdı: merak etme çatlak falan yoksa birşey olmaz, mesela benim skutırın ön lastik 35 yaşında, dikkat 35 bak şaka değil, yanaklarda hafif çatlakta var üstelik, 50cc 45 i geçmeden dikkatli ve yavaş gittiğimden ıslak ve kumlu zemin viraja girmezsem gidiyor, sen düşün artık, değişeceğim sallıyorum kısa mesafe kullandığım için, yinede lastik aldım değişeceğim artık, rekoru egale etmeye gerek yok Radyal değildir abi o. yoksa duramazsın. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 24 Ekim 2024 Paylaş 24 Ekim 2024 (düzenlendi) Evren Erakçora yazdı: Radyal değildir abi o. yoksa duramazsın. bias diyorlar galiba, çapraz kort bezli lastik, zaten iç lastikte var tarihi model ıslağa denk gelirse fena, düz girdin girdin yoksa vıjjt.... değişeceğimde dursun hele, şuan ufak bir muayene problemim var, takoza aldım motoru, kaldık yine arabaya, neyseki onun herşeyi tam, zaten kış geldi sezonu kapatayım hele... 24 Ekim 2024 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 24 Ekim 2024 Paylaş 24 Ekim 2024 Ali Cihangiroğlu yazdı: merak etme çatlak falan yoksa birşey olmaz, mesela benim skutırın ön lastik 35 yaşında, dikkat 35 bak şaka değil, yanaklarda hafif çatlakta var üstelik, 50cc 45 i geçmeden dikkatli ve yavaş gittiğimden ıslak ve kumlu zemin viraja girmezsem gidiyor, sen düşün artık, değişeceğim sallıyorum kısa mesafe kullandığım için, yinede lastik aldım değişeceğim artık, rekoru egale etmeye gerek yok Dolma lastiktir o 3 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 24 Ekim 2024 Paylaş 24 Ekim 2024 Ali Cihangiroğlu yazdı: bias diyorlar galiba, çapraz kort bezli lastik, zaten iç lastikte var tarihi model ıslağa denk gelirse fena, düz girdin girdin yoksa vıjjt.... değişeceğimde dursun hele, şuan ufak bir muayene problemim var, takoza aldım motoru, kaldık yine arabaya, neyseki onun herşeyi tam, zaten kış geldi sezonu kapatayım hele... Bez olduğu için dayanıyor, çelik tel paslandığı için dayanmıyor. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 24 Ekim 2024 Paylaş 24 Ekim 2024 Evren Erakçora yazdı: Bez olduğu için dayanıyor, çelik tel paslandığı için dayanmıyor. 100 e çıksa 75 parça olur Yorum bağlantısı
Recommended Posts