Mehmet Ozyurek 3 Kasım 2024 Paylaş 3 Kasım 2024 Yıllar sonra soba görmüş masum köylü olarak odadan herkesi kovup uyuduk resmen ya 2 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Kasım 2024 Paylaş 3 Kasım 2024 Evini açan Mustafa kardeşim, birlikte ev sahipliği yapan kardeşlerim hepinize teşekkür ederim. Çok güzel bir gündü. 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 3 Kasım 2024 Paylaş 3 Kasım 2024 Aha dominar. O kimin? Emin Önal yazdı: Herkesin ayağına sağlık. Herşey çok güzeldi. iyiki varsınız. dönüş yolundayım az kaldı. sanki kendi uyumamış gibi ? dönüş molası. . Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 3 Kasım 2024 Paylaş 3 Kasım 2024 herkes güzel eğlenmiş en kötü gününüz böyle olsun 1 3 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 Kasım 2024 Paylaş 3 Kasım 2024 Mustafa, evini dağınık bıraktık yolda aklıma geldi yav. Baştan alalım; Mustafa evinin beti bereketi daim olsun, Mangal takımı; başkanın kayınço Umut Furkan, Muhittin ama bizim Muhittin değil ( anca yattı uyudu), Serdal ve Oğulcan ellerinize sağlık. Müdürüm Mustafa abi salata enfes ellerine sağlık, diğer üyeler anca sağa sola yatıp kaytardı. Hepsinin belgeleri var. Aksi görseller montajdır inanmayın. Toplantının cesuru Emin. Motörle gelmesi takdir topladı. Diğer motör ekibine hayati bilgiler sunarak ufuklarını açtım. Kullanmak düşmek üzerine engin bilgilerimle huşu içerisinde evlerine gittiler. Anarşik olaylar yaşandı diyenler olabilir inanmayın. Montajdır ancak. Velhasılı iyi oldu güzel oldu İlkay Başaran yazdı: Aha dominar. O kimin? . Muhittin isimli bir değerli şahsiyete ait. Bizim çakma Muhittin ile karışmasın? 5 1 2 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 3 Kasım 2024 Paylaş 3 Kasım 2024 Servet Aydın yazdı: Muhittin isimli bir değerli şahsiyete ait. Bizim çakma Muhittin ile karışmasın? Çakması da mı var? Çakmak olmasın? 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 Kasım 2024 Paylaş 3 Kasım 2024 İlkay Başaran yazdı: Çakması da mı var? Çakmak olmasın? Bizdeki fake üye Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 3 Kasım 2024 Paylaş 3 Kasım 2024 Servet Aydın yazdı: Bizdeki fake üye Taksi ile mi gittin yoksa 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 Kasım 2024 Paylaş 3 Kasım 2024 İlkay Başaran yazdı: Taksi ile mi gittin yoksa Pasatla 14 4 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 3 Kasım 2024 Paylaş 3 Kasım 2024 Sorgulama yeni bitti ? Arkadaşlar gerçekten güzel bir gün oldu, herşey için çok teşekkür ederim elinize emeğinize ayaklarınıza sağlık.Yedik içtik kaçtık gibi oldu ama kusura bakmayın ? Mercedes az daha takasa gidiyordu ki vakum pompası bozuk çıktı ? 17 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Kasım 2024 Paylaş 3 Kasım 2024 Düşseydim motorsiklet de bana kalıyordu ama düşmedim. ? 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Kasım 2024 Paylaş 3 Kasım 2024 turuncu dağ keçisi kimin? muhittin kim? vakumu kim bozdu, soba sıcak mıydı 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Çayır 3 Kasım 2024 Yazar Paylaş 3 Kasım 2024 Servet Aydın yazdı: Mustafa, evini dağınık bıraktık yolda aklıma geldi yav. Baştan alalım; Mustafa evinin beti bereketi daim olsun, Mangal takımı; başkanın kayınço Umut Furkan, Muhittin ama bizim Muhittin değil ( anca yattı uyudu), Serdal ve Oğulcan ellerinize sağlık. Müdürüm Mustafa abi salata enfes ellerine sağlık, diğer üyeler anca sağa sola yatıp kaytardı. Hepsinin belgeleri var. Aksi görseller montajdır inanmayın. Toplantının cesuru Emin. Motörle gelmesi takdir topladı. Diğer motör ekibine hayati bilgiler sunarak ufuklarını açtım. Kullanmak düşmek üzerine engin bilgilerimle huşu içerisinde evlerine gittiler. Anarşik olaylar yaşandı diyenler olabilir inanmayın. Montajdır ancak. Velhasılı iyi oldu güzel oldu Muhittin isimli bir değerli şahsiyete ait. Bizim çakma Muhittin ile karışmasın? mangalda beni unutmuşsun amca. Olsun. Yaşlılığına sayarım. Anlaşırız ? 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Kasım 2024 Paylaş 3 Kasım 2024 Çağlar Bayur yazdı: turuncu dağ keçisi kimin? muhittin kim? vakumu kim bozdu, soba sıcak mıydı Soba sıcak Traktör gergin Motorsikletin önünü kesen siyah köpek çok fena idi ? 4 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 3 Kasım 2024 Paylaş 3 Kasım 2024 610 km yol yapmışım ortalama 5.1 lt Bir ara motosiklet ile gitmediğime pişman olmak üzereyim ki sert rüzgarla kendime geldim .?? 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Çayır 3 Kasım 2024 Yazar Paylaş 3 Kasım 2024 Bi dahakine daha kalabalık gelin. Bulaşık ekibi de kuralım. ? 2 8 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Kasım 2024 Paylaş 3 Kasım 2024 Mehmet Ozyurek yazdı: Soba sıcak Traktör gergin Motorsikletin önünü kesen siyah köpek çok fena idi ? müdürüm gold üye olmuş mudur Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 3 Kasım 2024 Paylaş 3 Kasım 2024 Mustafa Çayır yazdı: Bi dahakine daha kalabalık gelin. Bulaşık ekibi de kuralım. ? Mustafa hakkını helal et, ufaklığa söz vermiştim eve gidip onu dışarı götürdüm. Bulaşıklar sana kaldı Bu arada Geleneksel Otoclubturkiye.com Tekeciler köyü festivali olma yolunda gidiyoruz 5 Yorum bağlantısı
Emin Önal 3 Kasım 2024 Paylaş 3 Kasım 2024 Adnan Çakır yazdı: 610 km yol yapmışım ortalama 5.1 lt Bir ara motosiklet ile gitmediğime pişman olmak üzereyim ki sert rüzgarla kendime geldim .?? ben çok eğlendim. Güzel bir anı oldu. Günlük kendi km rekorumu kırdım. Kesinlikle değdi. 5 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Kasım 2024 Paylaş 3 Kasım 2024 Çağlar Bayur yazdı: müdürüm gold üye olmuş mudur Müdürüm gönlümüzde hep gold Burada da yaparız. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 Kasım 2024 Paylaş 3 Kasım 2024 Mustafa Çayır yazdı: mangalda beni unutmuşsun amca. Olsun. Yaşlılığına sayarım. Anlaşırız ? Pişirme ayağına malı götürdüğünü görmedim sanma? Adnan Çakır yazdı: 610 km yol yapmışım ortalama 5.1 lt Bir ara motosiklet ile gitmediğime pişman olmak üzereyim ki sert rüzgarla kendime geldim .?? Bi de 4.4 ile bitirdik turu 2 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 3 Kasım 2024 Paylaş 3 Kasım 2024 Bir kaç küçük vidyo var illegal ? ? Servet Aydın yazdı: ? Bi de 4.4 ile bitirdik turu İnanmam ? Benim misafirim ağırdı ; kışlık lastikler vardı 2 kabak ,ayva,armut,hurma doluydu bagaj ? 6 Yorum bağlantısı
Mustafa Çayır 3 Kasım 2024 Yazar Paylaş 3 Kasım 2024 Çağlar Bayur yazdı: turuncu dağ keçisi kimin? soba sıcak mıydı Aaa çok ayıp abi. Forumda konusu bile var. Keçi benim. soba her daim sıcak, cam her daim açık idi. Bazı ihtiyarlar ara ara kapatır gibi oldu. Hemen müdahale ettim ? 1 4 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 4 Kasım 2024 Paylaş 4 Kasım 2024 (düzenlendi) Konuyu görmedim, özleşmiştik, görsem kesin gelirdim. Ben de Sakarya’da motosiklet bakımlarını yaptırdım, Sülüklü göl, Abant üstü Boluya inip otoyoldan Adana’ya döndüm. Hiçbişey olmasaydı İstanbul’a kadar Eminle uğraşırdım. Bir gece de orada kalırdım. ? 4 Kasım 2024 tarihinde Ahmet Kiriş tarafından düzenlendi 12 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 4 Kasım 2024 Paylaş 4 Kasım 2024 Çok güzel gündü işyerin de arkadaşlara anlattım sabah @Serhat Işık mesela Mustafa hakkını helal et kardeşim koltukların da uyuyan oldu traktörün mazotunu bitiren oldu Toyota ile gezen oldu illegal işler yazılmış hiçbirin de parmağım yok köftelerimi yedim geldim gelen herkesin ayaklarına sağlık herkese teşekkürler. Bu arada vakumu bozuk mercedes i alıyorduk neredeyse direkten döndük 2 2 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts