Tamer Topaç 4 Kasım 2024 Paylaş 4 Kasım 2024 Harika geçmiş. Eğitimlerim vardı katılamadım. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 4 Kasım 2024 Paylaş 4 Kasım 2024 her kesin ayağına sağlık, güzel bir gün olmuş güzel kareler fotolar var buraya yansıyan ben buraya yüklenmeyenleri merak ediyorum Fatih Keskin yazdı: Çok güzel gündü işyerin de arkadaşlara anlattım sabah @Serhat Işık mesela Mustafa hakkını helal et kardeşim koltukların da uyuyan oldu traktörün mazotunu bitiren oldu Toyota ile gezen oldu illegal işler yazılmış hiçbirin de parmağım yok köftelerimi yedim geldim gelen herkesin ayaklarına sağlık herkese teşekkürler. Bu arada vakumu bozuk mercedes i alıyorduk neredeyse direkten döndük bak bu iki oldu üçüncüde kesin alırsın sen bunu. birincisi ormanda mangal başında idi ikincisi sobanın başında olmuş @Furkan Avcı bak bu dumandan etkileniyor galiba biraz daha bol dumanlı bir yer ayarlayalım duman bunda kafa yapıyor galiba 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Kasım 2024 Paylaş 4 Kasım 2024 Benim traktör ile yaptığım offroad videoları kimde var ? 2 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 4 Kasım 2024 Paylaş 4 Kasım 2024 Mehmet Ozyurek yazdı: Benim traktör ile yaptığım offroad videoları kimde var ? Traktör rot kırmış, sanayiden bekleniyorsun. ? 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 4 Kasım 2024 Paylaş 4 Kasım 2024 Traktör mü sürdünüz, hiç farkında değilim. Soba beni hipnotize etti resmen. Bir de sallanan ikea koltuğu Mehmet Kazancıoğlu yazdı: ben buraya yüklenmeyenleri merak ediyorum Hadi bir tane atayım merakın geçsin ? 4 1 Yorum bağlantısı
Serhat Işık 4 Kasım 2024 Paylaş 4 Kasım 2024 Fatih Keskin yazdı: Çok güzel gündü işyerin de arkadaşlara anlattım sabah @Serhat Işık mesela Mustafa hakkını helal et kardeşim koltukların da uyuyan oldu traktörün mazotunu bitiren oldu Toyota ile gezen oldu illegal işler yazılmış hiçbirin de parmağım yok köftelerimi yedim geldim gelen herkesin ayaklarına sağlık herkese teşekkürler. Bu arada vakumu bozuk mercedes i alıyorduk neredeyse direkten döndük sen anlattın ben içten içe ah edip durdum. fark ettin mi bilmiyorum orada olmak isterdim. ama işlerim vardı. çok güzel bir ortam olmuş. soba olayı dışarıdaki ortamı bitirmiş sanki. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 4 Kasım 2024 Paylaş 4 Kasım 2024 Emin Önal yazdı: Traktör mü sürdünüz, hiç farkında değilim. Soba beni hipnotize etti resmen. Bir de sallanan ikea koltuğu Hadi bir tane atayım merakın geçsin ? kısa şarjörmü var 5 li yoksa ne yapacağı belli olmaz diye delikli demir olarak mı verdiniz arkadaşa 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 4 Kasım 2024 Paylaş 4 Kasım 2024 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: kısa şarjörmü var 5 li yoksa ne yapacağı belli olmaz diye delikli demir olarak mı verdiniz arkadaşa 2 li 5 li 10 lu diye devam ediyor 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 4 Kasım 2024 Paylaş 4 Kasım 2024 Ahmet Kiriş yazdı: Konuyu görmedim, özleşmiştik, görsem kesin gelirdim. Ben de Sakarya’da motosiklet bakımlarını yaptırdım, Sülüklü göl, Abant üstü Boluya inip otoyoldan Adana’ya döndüm. Hiçbişey olmasaydı İstanbul’a kadar Eminle uğraşırdım. Bir gece de orada kalırdım. ? Hiç kulakların cınlamadı mı ? Sakarya'da olduğundan haberim vardı konuyu görmediğini bilseydim arardım ? Çok şey kaçırdın tam Sen'lik ti ortam. 1 Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 4 Kasım 2024 Paylaş 4 Kasım 2024 (düzenlendi) @Mustafa Çayır biraz dağınık bıraktık hakkını helal et. Diğer Muhittin adaşım ile beraber geldik. Baktım @Servet Aydın ile baş edemeyeceğim, Agent Smith gibi çeşitlendirmelerimle geldim. İyi ki geldiniz. İyiki sizleri tanıyorum. 4 Kasım 2024 tarihinde Muhittin Kaplan tarafından düzenlendi 6 2 Yorum bağlantısı
Mustafa GÜRSOY 4 Kasım 2024 Paylaş 4 Kasım 2024 Mehmet Ozyurek yazdı: Servet Adnan Fatih Müdür Umut Ben 6 kişi geliyoruz Umut epey yiyecek almış. Görüştükten sonra alışveriş yapın niye herkesin ismi yazıyor da ben 'müdür', çok kırıldım 2 2 4 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 4 Kasım 2024 Paylaş 4 Kasım 2024 Adnan Çakır yazdı: Hiç kulakların cınlamadı mı ? Sakarya'da olduğundan haberim vardı konuyu görmediğini bilseydim arardım ? Çok şey kaçırdın tam Sen'lik ti ortam. Kısmet abi, forumu sıkı takibe almak lazım, kaçıyor mis gibi organizasyon. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Kasım 2024 Paylaş 4 Kasım 2024 Muhittin Kaplan yazdı: @Mustafa Çayır biraz dağınık bıraktık hakkını helal et.. Yuh. Kimse toplamadı mı evi. Kalkan kaçmış. ? Mustafa GÜRSOY yazdı: niye herkesin ismi yazıyor da ben 'müdür', çok kırıldım Kızma ya müdürüm ? Kendimi de Ben olarak yazmışım. 2 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 4 Kasım 2024 Paylaş 4 Kasım 2024 Mehmet Ozyurek yazdı: Yuh. Kimse toplamadı mı evi. Kalkan kaçmış. ? Kızma ya müdürüm ? Kendimi de Ben olarak yazmışım. Ben akşam ufaklığa sözüm olduğu için Servet abiye, abi kaç gibi çıkmayı düşünüyorsunuz dedim. Servet abi beyler saat 5 dedi, bir anda herkes evden fırladı. Sanki otobüs kalkacak sandım, herkes topuk, Mustafa'nın gözleri yaşlı ??? 10 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Kasım 2024 Paylaş 4 Kasım 2024 Olmadı bu böyle. ayıp etmişiz.. Tekrar gidip çıkışta da ortalığı toplayalım. 3 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 Kasım 2024 Paylaş 4 Kasım 2024 Koca masa bile tek kişi zor oynuyor yerinden Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 4 Kasım 2024 Paylaş 4 Kasım 2024 Furkan Avcı yazdı: Servet abiye, abi kaç gibi ??? Demek ki anahtar ifadeler burada gizli imiş. Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 4 Kasım 2024 Paylaş 4 Kasım 2024 youtube 2 buçuk saat dedi Mehmet Ozyurek yazdı: Yuh. Kimse toplamadı mı evi. Kalkan kaçmış. ? Önce eskişehirliler ayrıldı zaten. muhittin.muhittin.oğulcan.furkan.serdar. Sanırım ilk çıkanlar bu sırayla çıktı. Şimdi kameradan baktım da Mustafa nın elinde köpeği, "gidin gidin birdaha ... gelirsiniz" der gibi bakmış. 7 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 4 Kasım 2024 Paylaş 4 Kasım 2024 Muhittin Kaplan yazdı: youtube 2 buçuk saat dedi Önce eskişehirliler ayrıldı zaten. muhittin.muhittin.oğulcan.furkan.serdar. Sanırım ilk çıkanlar bu sırayla çıktı. Şimdi kameradan baktım da Mustafa nın elinde köpeği, "gidin gidin birdaha ... gelirsiniz" der gibi bakmış. Eskişehir ekibi olarak ikinci bir telafi çıkarması mı yapsak abi, gece kalmalı sabah her yeri temizlemeli. 5 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 Kasım 2024 Paylaş 4 Kasım 2024 Kenardaki koltuk benim! Çok rahat uyunöhhhömmm şey oturuluyor 2 Yorum bağlantısı
Emin Önal 5 Kasım 2024 Paylaş 5 Kasım 2024 Ben biraz yemek çöplerini topladım çöp poşetine ama yetmez. Daha vardır. Mutfağa hiç bakmadım. Olmadı. Tekrar gitmek şart. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 5 Kasım 2024 Paylaş 5 Kasım 2024 kalkın gidiyoruz ama adana ya haber etmeyin sakın 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Kasım 2024 Paylaş 5 Kasım 2024 Fatih Keskin yazdı: kalkın gidiyoruz ama adana ya haber etmeyin sakın Adanaya mı gitsek.. Ahmet davet edip duruyor.. Kalmalı.. 1 Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 5 Kasım 2024 Paylaş 5 Kasım 2024 (düzenlendi) Beğen, yorum yap, paylaş ABONE OLUN, neden olmuyorsunuz ? 5 Kasım 2024 tarihinde Muhittin Kaplan tarafından düzenlendi 14 Yorum bağlantısı
Recommended Posts